dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Buna da bakarmısınız? S sevyeter
Canım 17 haftalık missin hala öğrenmediiysen kız bebektr buyuk ihtimal Dr erkek bebeği 14 haftada söylüyor kız bebek 18 haftada anca gösteriyor tabi seni hatırladım ama arka arkaya 4 foto koymustun sırayla ama ne tahmin etmiştim şimdi geçmiş sayfaya gidip tekrar bakim fotolarina

Canım geçen yazısmısiz senle nicler aklımda kalmıyor pek ,kusura bakma yaa .insalah rabbim gönlündekini verir vermiyorsada ya sen hayırlısını ver deyip gonlundekini 2.planda tutmusundur ,eksik dua etmişindir yada rabbim sana hayırlısını vermiştir

Cnm sırayla hepsi bu.teşekkürler şimdiden.
Canım tekrardan baya inceliyorum ,fakat zaten senin bebis ilk foto na Kiz bebek demisim fakat kucuk fotolarda bebek daha kucuk olunca rahminin seklinde durmus yani nub yukari gibi durmus fakat tamamen rahim yapindan dolayi yukari bakmis nub, ben dahil diğer arkadaşlar nub yukarı demiş ama kimse rahim seklinden dolayi oldugunu dusunememis,fakat buyudukce kiz bebek oldugunu resmen yatisindan gostermis son 2 foto yüzde 70 80 kız canim yanilmisim kusura bakma insalah yine yanılıyorumdur , bebisin gönlündeki evladındir.

Kız büyük ihtimal 17 haftalık mi bebis
şuan 16+4 oldu çok hareket etmişti dr çok net konuşmadı kız lehine dedi 3 hafta sonra randevumuz var bakalım hayırlısı olsun.ben hamileliğimi öğrendiğimden beri erkek hissediyordum ve beni gören herkez de erkek olur senin dedi yediğime içtiğime bakarak.kendimi kız olduğuna alıştırmaya çalışıyorum:)bu arada arkadaşlara da bir şey söylemek istiyorum kesedeki duruşuna göre erkek dendi,çin takvimi erkek,rus takvimi erkek,karnımın şekline göre erkek,aşermelerime göre erkek.YANİ BU TEZLERİN HEPSİ BENCE HURAFE TABİ BENİM BEBİŞİN KIZ OLDUĞU KESİNLEŞİRSE HİÇ BİRİ TUTMAMIŞ OLUR:)) Öyle iştee off ne konuştum yaa aslında hep kız olsun istemiştim hatta isim bile evlenmeden düşünmüştüm çok mutlu da oldum kız duyunca ama niye bir yanım inanmıyor kız olduğuna anlamadım

Insanlarin sürekli erkek bence demesinden bilinçaltın öyle hazırlanmış ama kısa sürede alışırsin yeterki sağlıklı olsun canim

Merhaba arkadaşlar.. Rica etsem benimkinede yorum yapabilir misiniz ? :))

Eklentiler

• image.webp
    32 KB · Görüntüleme: 233
  • image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 230
Maşallah bebeğine, ben anlamıyorum bu nub tan ama cinsiyetı kacıncı haftada ögrendiğini merak ettim :) bende 14olcam acaba öğrenebilrmiyim yrn dr a gidiyorum
Merhaba bu benim ilk çocuğumun fotosu merak ettim ne diyecekler diye ikinciye hamileyim bende 14 olacam daha bilmiyorum cinsiyetini insan merak ediyor hayırlısı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…