- 6 Temmuz 2015
- 12
- 4
- 36
- 46
Benimkine de bakarmısınCanım net değil. Aslında bacaklarının arasında bir uzantı var o kız nubuna benziyor. Ama diyorum ya pek net değil.
Canım Bebeğin arkasını dönmüş yani nubu görünmüyor. Yandan olması lazım Fotoğrafın ama seninki arkasını dönerken çekilmiş.Benimkine de bakarmısın
Canm yaa sana zahmet benimkinede bakarmisin tekrar yükleyemedm sayfa 1140 da :)))Canım Bebeğin arkasını dönmüş yani nubu görünmüyor. Yandan olması lazım Fotoğrafın ama seninki arkasını dönerken çekilmiş.
bana kiz gibi geldi canimmSizce benim bebeğim ne kızlar 12 + 4 um
Canim bana da seninki kız gibi geldi ikili taramada doktorun bi tahminde bulunmadi mi...bacak arasında cikinti göremedim onun için kız dedim hadi bakalım hayırlısıkizlar tahmin yurutebilecek olan varmiii? 13 haftalik resim bu :)
Canim bana da seninki kız gibi geldi ikili taramada doktorun bi tahminde bulunmadi mi...bacak arasında cikinti göremedim onun için kız dedim hadi bakalım hayırlısı
Canim kaç haftalık bebeğinkizlar tahmin yurutebilecek olan varmiii? 13 haftalik resim bu :)
Canim tam nub tarafı belli olmuyo ki yani ben göremedim
Canim kiz bence belli ediyor.benimkisi silik çıkmışhanımlar merhaba 10+3 haftalığınız çok belli değil ama cinsiyet tahmini alabilrmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?