dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Canım bu teoriye göre kız gibi gördüm ama kesin kız diyemiyorum. Pazartesi sonucu söylersin :) Hayırlı bir evlat olsun da cinsiyeti mühim değil. Ama merak ediyor insan illa ki. Ben de 16.cı haftada öğrendim.

QUOTE="Zeppizep, post: 41764698, member: 606114"]Bana kiz gibi geldi, bacak arasindan paralel uzanin bir cizgi var.[/QUOTE]
bi de bana bakarmisiniz

Bebegimin cinsiyeti belli oldu kızlar kesin erkek nuba gore kiz yorumları gelmişti paralel olduğu için. Benim nub biraz uzun o yüzden yanılttı bizi. Doktor 12+4 te erkek dedigi halde ben kız diyodum... resmi de buydu :)
Canim benim bebişime de bakar misin 12 + 4 de çekildi Resmimiz
Kızlar bebegimin nubu kız gibiydi ama kesinleşti bi oğlum olacak inş. Benim nub paralel ama biraz uzun cikmisti

Kızlar benim bebişimide söylermisiniz17+0 haftalığız şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• 14380069983761424036120.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 242
Merhaba kızlar 11+5ken doktor göremedi cinsiyeti. Tesadüf eseri gördüm bu konuyu, ultrason fotosunu yollarsam bana da bir yorum yapabilir misiniz acaba?

Bana da önce erkeğe sonra kıza benziyor denildi sizce ne kizlar burda 13+5 diğeri 11 haftalık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…