- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
Valla ben de anlamadım her hAfta ultrasona girersem olacağı budur bu gttiğim Dr da çok iyi değildi zaten biri yüzünü gösteriyor diğeri poposunu inatçılaray canım hala bekliyoruz heyecanla :) kıyamam onlara. nublarını bile göstermiyorlar :)
çok küçük canım daha yumru yumru. pozisyona göre erkek, hiç belli olmayan nuba göre kız canım. bir iki hafta sonra güzel bir profil yakalarsak daha iyi yorumlarız.
Bi tane daha görüntü var ayni gunden onu yukluyorum belki orda belli olurEki Görüntüle 1611059 yorumları bekliyorum
Sirti dönük burda herhalde kızlar yorum bekliyorumEki Görüntüle 1611059 yorumları bekliyorum
bana kız gibi geldi canım ya ama tabiki doktoruna güvenmende fayda var canım.merhaba kizlar ben yeni uye oldum . bu da bebisim. burda 10+4 gunluguz. doktorum erkek dedi cinsiyeti icin . ama bana cok erken geldi boyle bir kanit icin. oyuzden sizden de yorum almak istedim. hep sizi disaridan takip ettim sizden cok sey ogrendim. bugunde araniza katildim bende. yorum yaparsaniz bebisime cok sevinirim.
bana kız gibi geldi canım ya ama tabiki doktoruna güvenmende fayda var canım.
Tekrar yüklüyorum. Merakla bekliyorum yorumunuCnm senin resmi bulamadm kii
Hayirli olsun cnm bende erkek hissediyorum ama burda kiz dediler INSALLAH benimde seninki gibi olur:)))))
Erkek olabilme ihtimali yüksek gibi canımTekrar yüklüyorum. Merakla bekliyorum yorumunu
genital nubu paralel duruyor canım :) oradan yola çıkarak kıza benzettim. ama daha çok küçük bu haftalar hep yanılma haftaları :)aaa :) nasil anladin canim
Bana da kız gibi geldi ama henüz çok küçük 1-2 haftaya kesinleşir sanırım gerçi Dr erkek Demiş o daha tecrübeli olduğu tartışılmazmerhaba kizlar ben yeni uye oldum . bu da bebisim. burda 10+4 gunluguz. doktorum erkek dedi cinsiyeti icin . ama bana cok erken geldi boyle bir kanit icin. oyuzden sizden de yorum almak istedim. hep sizi disaridan takip ettim sizden cok sey ogrendim. bugunde araniza katildim bende. yorum yaparsaniz bebisime cok sevinirim.
canım ben seninkine baktım da erkek gibi geldi ama bilmiyorum tabi:):)Eki Görüntüle 1613913 kizlar merhabaa bende bi yorum istesem çok küçük daha ama tahminleri merak ediyorum 9+3 burada.
Kontrolume daha 2 hafta var, zaman geçmek bilmiyor sağlıkla gelsinler hiç önemli değil tabi ama insan merak ediyor . Tesekkurler yorumun için. Ogrenince yazarımErkek olabilme ihtimali yüksek gibi canımbacak arasında bi çıkıntı dik duruyo. Ne zaman kontrolün
canım ben seninkine baktım da erkek gibi geldi ama bilmiyorum tabi:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?