dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Benim de cinsiyet belli değil ikili taramadaki durum bu sizce tahmin yapabilir misiniz???

Eklentiler

• upload_2015-8-21_13-36-24.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 115
çok küçük canım daha yumru yumru. pozisyona göre erkek, hiç belli olmayan nuba göre kız canım. bir iki hafta sonra güzel bir profil yakalarsak daha iyi yorumlarız.

insallah canım cokk tesekkür ederim 2 eylülde 2li tarama testim var o zaman bir daha yüklerim daha cok minik :)

merhaba kizlar ben yeni uye oldum . bu da bebisim. burda 10+4 gunluguz. doktorum erkek dedi cinsiyeti icin . ama bana cok erken geldi boyle bir kanit icin. oyuzden sizden de yorum almak istedim. hep sizi disaridan takip ettim sizden cok sey ogrendim. bugunde araniza katildim bende. yorum yaparsaniz bebisime cok sevinirim.

Eklentiler

• 20150822_110342.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 124
bana kız gibi geldi canım ya ama tabiki doktoruna güvenmende fayda var canım.

Kızlar bana da bir tahmininiz var mıdır acaba :) 10 hafta 2 günlüğüz ve bana erkek gibi geliyor

Eklentiler

• image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 101
kızlar tecrubeli olanlar bende bir yorum beklıyorum sizden 9+6 ama biz arkadaşlarla baktık biraz kız gibi geldi bakalım sizler ne diyeceksiniz

Bana da kız gibi geldi ama henüz çok küçük 1-2 haftaya kesinleşir sanırım gerçi Dr erkek Demiş o daha tecrübeli olduğu tartışılmaz

kizlar merhabaa bende bi yorum istesem çok küçük daha ama tahminleri merak ediyorum 9+3 burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…