Kız mı acaba
Ay çok merak ettim acaba yorumlarım doğru mu? Başlık dikkatimi çekti örneklere baktım nasıl kız erkek Anlaşılıyor az buçuk anladım ama emin Değilim tabi Ne zaman kontrol?? Sonucu yazınayy insallaaah :)
Ay çok merak ettim acaba yorumlarım doğru mu? Başlık dikkatimi çekti örneklere baktım nasıl kız erkek Anlaşılıyor az buçuk anladım ama emin Değilim tabi Ne zaman kontrol?? Sonucu yazın
Ben de az önce baktım çıkıntı zamanla yerini alıyormuş 12-14. Hafta da kesinleşiyormuş yani 2 hafta sonra kesin sonucu öğrenirsin artıkiki hafta sonra bakalım dr ne dicek ikili taramada ben yazarım hemen :) bende netten baktım genital tüberkül yazınca daha net acıklamalar cıkıyor
Ben de az önce baktım çıkıntı zamanla yerini alıyormuş 12-14. Hafta da kesinleşiyormuş yani 2 hafta sonra kesin sonucu öğrenirsin artık
Seninki de resmen kıza benziyorSelam kizlar benim ultrason goruntusunede yorum yazarmisiniz birde bu nub teorisi ne kadar dogru ?
cnm ilk sayfadaki örneklere bir bak bir fikir edinirsin ben Erkeğe benzettim çıkıntı kalçaya paralel olsa kız açılı ise erkek seninki pek paralele benzemiyor kontrol ne zaman sonuçlarınızı yazın lütfenTeşekkürler veson nerden anladin peki ben goremedim yaa hic bisey. Cinsiyet daha belli degil carsamba gidicem kontrole ama cok merak ediyorum diger arkadaslarda yorum yapsa ne güzel olur 1173. Sayfada ultrason goruntusu
Cnm Dr lar hep bu teoriye Göre kız erkek diyorlarmış yani bilimsel bir şey biraz netten araştırırsan görürsün gerçekten bilimselSelam kizlar benim ultrason goruntusunede yorum yazarmisiniz birde bu nub teorisi ne kadar dogru ?
Benimkine de yorum yapar mısınız ikizlere ?
Ya benimki bacaklarını çapraz kapatmış önüne doktor naptıysa göremedi. Haftaya tekrar gel dedi cnm. Belkide kızdır o kadar sakladıgına göresonuç nedir? meraktayız. senin ki erkeğe benziyordu tutturduk mu?
Cnm senin resmi bulamadm kiiBenimkinede yorum yapabilirsen cok sevirim.
Seninki de resmen kıza benziyor
Insallah canim dedigiiniz gibi kizdir cunku cok istiyorum bir kizim olsun 2 oglum var dunya yakisiklisi. Allah herkesin gonlune gore versin
Ben yurt disindayim 20 haftalik olmayana kadar asla burda cinsiyet soylemiyorlar ogrendigim zaman yazacam tekrardan
Nubu ben goremedim yaa başka yorumlar da istiyorumEki Görüntüle 1611059 yorumları bekliyorum
ay canım hala bekliyoruz heyecanla :) kıyamam onlara. nublarını bile göstermiyorlar :)Lütfen yorum inatçılar bi dönmediler
çok küçük canım daha yumru yumru. pozisyona göre erkek, hiç belli olmayan nuba göre kız canım. bir iki hafta sonra güzel bir profil yakalarsak daha iyi yorumlarız.Kızlaar bizede bakar mısınız acaba ben anlayamadım ilk mesajlara göre 10+1deyiz
canım ben de göremedim. halbuki tam profilden olmuş.Nubu ben goremedim yaa başka yorumlar da istiyorum
canım senin nub baya belli çok yüksek ihtimalle kız.Selam kizlar benim ultrason goruntusunede yorum yazarmisiniz birde bu nub teorisi ne kadar dogru ?
belli olmaz canım.Ya benimki bacaklarını çapraz kapatmış önüne doktor naptıysa göremedi. Haftaya tekrar gel dedi cnm. Belkide kızdır o kadar sakladıgına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?