dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ay çok merak ettim acaba yorumlarım doğru mu? Başlık dikkatimi çekti örneklere baktım nasıl kız erkek Anlaşılıyor az buçuk anladım ama emin Değilim tabi Ne zaman kontrol?? Sonucu yazın

iki hafta sonra bakalım dr ne dicek ikili taramada ben yazarım hemen :) bende netten baktım genital tüberkül yazınca daha net acıklamalar cıkıyor

iki hafta sonra bakalım dr ne dicek ikili taramada ben yazarım hemen :) bende netten baktım genital tüberkül yazınca daha net acıklamalar cıkıyor
Ben de az önce baktım çıkıntı zamanla yerini alıyormuş 12-14. Hafta da kesinleşiyormuş yani 2 hafta sonra kesin sonucu öğrenirsin artık

Selam kizlar benim ultrason goruntusunede yorum yazarmisiniz birde bu nub teorisi ne kadar dogru ?

Eklentiler

• image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 94
Teşekkürler veson nerden anladin peki ben goremedim yaa hic bisey. Cinsiyet daha belli degil carsamba gidicem kontrole ama cok merak ediyorum diger arkadaslarda yorum yapsa ne güzel olur 1173. Sayfada ultrason goruntusu

Selam kizlar benim ultrason goruntusunede yorum yazarmisiniz birde bu nub teorisi ne kadar dogru ?
Seninki de resmen kıza benziyor
Teşekkürler veson nerden anladin peki ben goremedim yaa hic bisey. Cinsiyet daha belli degil carsamba gidicem kontrole ama cok merak ediyorum diger arkadaslarda yorum yapsa ne güzel olur 1173. Sayfada ultrason goruntusu
cnm ilk sayfadaki örneklere bir bak bir fikir edinirsin ben Erkeğe benzettim çıkıntı kalçaya paralel olsa kız açılı ise erkek seninki pek paralele benzemiyor kontrol ne zaman sonuçlarınızı yazın lütfen

Kızlaar bizede bakar mısınız acaba ben anlayamadım ilk mesajlara göre 10+1deyiz
çok küçük canım daha yumru yumru. pozisyona göre erkek, hiç belli olmayan nuba göre kız canım. bir iki hafta sonra güzel bir profil yakalarsak daha iyi yorumlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…