evet canım inceleyince bana da öyle geldi aslında etrafımdaki herkes seninki oglan diyordu ama ister istemez inanıyorsun simdi baktım bana da kız gibi geldi:)Bana da öyle geldi ama bilemedim yaa :) bu arada bilgilere gore seninkide kiz gibi duruyor maşallah yavrularimiza yaa :)
evet canım inceleyince bana da öyle geldi aslında etrafımdaki herkes seninki oglan diyordu ama ister istemez inanıyorsun simdi baktım bana da kız gibi geldi:)
canım fotografta bir sıkıntı var galıba tekrar yuklesenekizlar bi de bize bakar misiniz burda 9+3 doktor hareketli oldugu icin net görüntü alamadim demisti ama bi tahminde bulunabilir misiniz
Yukleyemiyorum canim ya telden giriyorum nerden yükleniyo kicanım fotografta bir sıkıntı var galıba tekrar yuklesene
Evet canim bende tam net bisey goremedim tam hareket ederken almis doktor görüntüyü neyse artik 1 haftam kaldi kontrole o zaman belki daha net yuklerim fotoyucanım ben tam göremedim yaa
aynen canım yaa kusura bakma nolur:/Evet canim bende tam net bisey goremedim tam hareket ederken almis doktor görüntüyü neyse artik 1 haftam kaldi kontrole o zaman belki daha net yuklerim fotoyu
Yok canim ya ne kusuru bir hafta daha sabrederim bizim ufaklik cok hareketli olunca doktor bile zorlandi saglikli olsunlar da cinsiyet önemli degil ilk bebegim zaten kiz erkek farketmez bizimkisi sadece meraakkaynen canım yaa kusura bakma nolur:/
Cnm seninki kiz gibi geldi banaBende anlayanlardan heyecanla cvp bekliyorum lütfen
Kız :)Eki Görüntüle 1614143 13+5 haftalik tahminde bulunabilir misiniz lutfen
Cnm nub dik degil şuanlık ama bi değişiklik olursa yazarsınDoktorda kiz dedi ama haftasi erken yanilma olabilio dedi
Ay inşallah canım Rabbim sağlıkla versin eşim kız çok istiyorCnm seninki kiz gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?