dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bana da öyle geldi ama bilemedim yaa :) bu arada bilgilere gore seninkide kiz gibi duruyor maşallah yavrularimiza yaa :)
evet canım inceleyince bana da öyle geldi aslında etrafımdaki herkes seninki oglan diyordu ama ister istemez inanıyorsun simdi baktım bana da kız gibi geldi:)

kizlar bi de bize bakar misiniz burda 9+3 doktor hareketli oldugu icin net görüntü alamadim demisti ama bi tahminde bulunabilir misiniz

evet canım inceleyince bana da öyle geldi aslında etrafımdaki herkes seninki oglan diyordu ama ister istemez inanıyorsun simdi baktım bana da kız gibi geldi:)

Aynen yaa öyle oluyor :) aman neyse 2-3 hafta daha sikacagiz disimizi artik :)) heyecandan durabilirsek tabi

aynen canım yaa kusura bakma nolur:/
Yok canim ya ne kusuru bir hafta daha sabrederim bizim ufaklik cok hareketli olunca doktor bile zorlandi saglikli olsunlar da cinsiyet önemli degil ilk bebegim zaten kiz erkek farketmez bizimkisi sadece meraakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…