ben de erkeğe benzettim canımKızlar bana da bir tahmininiz var mıdır acaba :) 10 hafta 2 günlüğüz ve bana erkek gibi geliyor
canım benim kızım da aynı böyleydi. bana çok yüksek ihtimalle kız gibi geldi.kızlar tecrubeli olanlar bende bir yorum beklıyorum sizden 9+6 ama biz arkadaşlarla baktık biraz kız gibi geldi bakalım sizler ne diyeceksinizEki Görüntüle 1613881
net görünmüyor ama sanki erkek. bir şey gördüğümden değil de pozisyonu öyle gibi geldi.Eki Görüntüle 1613913 kizlar merhabaa bende bi yorum istesem çok küçük daha ama tahminleri merak ediyorum 9+3 burada.
çooook küçük bu canım ya kolu bacağı bile tomurcuktur bunun daha :):)Eki Görüntüle 1613988 Hah tamam simdi oldu
Yorumun için teşekkür ederim :)ben de erkeğe benzettim canım
canım bariz erkek.Eki Görüntüle 1614143 13+5 haftalik tahminde bulunabilir misiniz lutfen
ardon canım bacağıymış o gördüğüm. kız olabilir nubu paralel çünkü.Eki Görüntüle 1614143 13+5 haftalik tahminde bulunabilir misiniz lutfen
daha doktor kesin bişey söylemedi mi canım?Eki Görüntüle 1614570 kız da erkek dendi ama hangisi acaba
Arkadaslar ben de yorum istiyorum yarin kontrolümuz var ama cook merak ediyorum herkesten bi tahmin istiyorum, yarin cinsiyeti ogrenip yazicam hayirlisiyla
net görünmüyor ama sanki erkek. bir şey gördüğümden değil de pozisyonu öyle gibi geldi.
hmm erkek gibiydi nubu halbuki. sağlık olsun canım.kesin kız dedi ama gönlümden geçen erkekti o yüzden bi ihtimal soruyorum işte
hmm erkek gibiydi nubu halbuki. sağlık olsun canım.kesin kız dedi ama gönlümden geçen erkekti o yüzden bi ihtimal soruyorum işte
Eki Görüntüle 1614005 Doktorumuz cinsiyetini göstermiyor diyo meraktan çatlayacağım yardımcı olur musunuz
Rabbim gönlünüzdekini versin canımAy inşallah canım Rabbim sağlıkla versin eşim kız çok istiyor
Nub gözükmuyo ama ben erkege benzettimteyzişlerimiz bizede yorum yaparmısınız 13+5iz doktorum hiçbişey söyleyemicem yanıltmak istemiyorum dedi ama merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?