canım bana kız gibi geldi :)Eki Görüntüle 1615307
Arkadaslar banada yardimci olursaniz cok sevinirim. Suan 18+3 üz
Sizce kizmi erkekmi?
Iki tane oglum var kiz diye hayal ediyorum.
Tesekkürler.
canım anlayamadım pek görüntü çok siyahYorum yok mu
evet canım erkek bu nubu açılı.Benim de doktor ikili testte erkek dedi ama bi bakar misiniz
canım nub kısmı çıkmamış bunda, öbür usg de tam profil değilEki Görüntüle 1615739 Kızlar daha düzgün çekmeye çalıştım.lütfen bakarmısınız.daha önceki çektiğim kötü olmuştu.şimdiden çok Sağolun
tekrar usg çekilmesi lazım canım. senin elinde değil doktor tam profilden olan görüntünün nub kısmını almamış.Resmi tekrar çeksem olurmu.senin yorumların çok doğru.çok teşekkürler
ama bebeğin pozisyona göre kız gibi canım. nub sandığım ayağı da olabilir.evet canım erkek bu nubu açılı.
USG doktoru söyledi canım cinsiyeti erkek dedi ben de kesin mi dedim büyük ihtimal dedi bacak arasını açtı çünkü dedi bu arada 13+2 burada tsk ederim yorumun icinama bebeğin pozisyona göre kız gibi canım. nub sandığım ayağı da olabilir.
Canım çok net çıkmamış ama bana erkek gibi geldi. Neden gostermiyor bu yaramazlarYorum yok mu
Bende Allah biliyor kız olsun istiyorum.oğlum var bu son şansım hep resme bakıp duruyorum.korkuyorumda olmaz diye.yinede hayırlı olsun.tekrar usg çekilmesi lazım canım. senin elinde değil doktor tam profilden olan görüntünün nub kısmını almamış.rica ederim canım ben de kendimce yorumlamaya çalışıyorum. ben de erkek bebek çok istiyorum bu merakım yüzünden usg lere baka baka bi miktar fikir sahibi oldum. :)
Kız cnm nubu paralel duruyo13 haftalik bu resimden anlasilirmi arkadaslar
Tahmini olan var mi acaba?
aynen benimde hiç sabrım yok valla bi öğrenseydim hayırlısıyla. Rüyalarıma giriyo artık kafayı yemezsem iyidirCanım çok net çıkmamış ama bana erkek gibi geldi. Neden gostermiyor bu yaramazlarben kızımı 19 haftalıkken ogrendim bunda hic sabrım yok
Burda pipisini çekmiş doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?