Bi tuhaf duruyo demi yaBurda pipisini çekmiş doktor
Ewet annesi erkek
Bi tuhaf duruyo demi ya
Yani erkek kesin
Tmm canım bekliyorum benArkdaslar yarin dr.a gidiyorum 12+4te foto koycam ins mutlaka yorum yapin bana)
Öyle tabiki ama oglularim cok kiz istediler.Ewet annesi erkekhem erkek annesi olmak daha güzel olsa gerek. Hamileliğinin tadını çıkar. Ele geçmez bu nazlı günlerimiz
canım inşallah gönlündeki olur :) yeni bir usg var sa bakalım tekrar.Bende Allah biliyor kız olsun istiyorum.oğlum var bu son şansım hep resme bakıp duruyorum.korkuyorumda olmaz diye.yinede hayırlı olsun.
canım sen koy bakalım küçük tabi gerçi.Arkadaslar doktordan geliyorum simdi 9 hafta 5 gunluk foto koysam belli olurmu acaba. Doktor cok erken dedi dogal olarak.
burdan anlayan arkadaslar tahmin yapabilirmi acaba? Birde telefondan giriyorum foto nasil yuklicem bi turlu beceremedim..
Telefondan giriyorum siteye. Nasil foto yuklenecegini bi turlu cozemedimcanım sen koy bakalım küçük tabi gerçi.
bu bebiş galiba bize sırtını dönmüş annesi :)Merhaba arkadaşlar bnmde bebegımın 12+4 kendi ultrason fotoğrafı var yuklesem yorum yapabilirmisn z:)Eki Görüntüle 1616775
Cnm sen bize yorum yaptıgın yer varya. Orda dosya yükle yazıyo ordan gir foto yüklersin. Önce fotografını çek usg nin ki dosya yükleyecegin zaman hazır yükleyebilesinTelefondan giriyorum siteye. Nasil foto yuklenecegini bi turlu cozemedim
Tesekkur ederim oldu sanirim :)Cnm sen bize yorum yaptıgın yer varya. Orda dosya yükle yazıyo ordan gir foto yüklersin. Önce fotografını çek usg nin ki dosya yükleyecegin zaman hazır yükleyebilesin
Galiba erkek :)kızlar bugün dr.a gittim yorum bekliyorum sizden fotograflarda net sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?