Erkek bencedekızlar bugün dr.a gittim yorum bekliyorum sizden fotograflarda net sanırım:)
Nubu dik duruyor canimvalla kızlar doktorum kıza benzettim dedi.daha cok erkn ama şimdilik kız diyebiliriz dedi kafam karıstı şimdi
Ilk bebeginmi?
Nubu dik duruyor canim
Benimki parelel gibiydi banada doktor erkek dedi.
Bekleyelim bakalim
Eki Görüntüle 1617614 Video çekiminden çekiyorum Dr.çektiği bazı resimler
Hayirlisi canim benimde iki oglum var ücüncüsü yolda. Allahim hayirli evlatlar nasip etsin.Ikinci canm bir oğlum var
. Benimde bir oğlum var.kaç sene sonra cesaret ettim belki olur diye.doktor bişeyler söylemedi erkek diye ama ben kendimce yorumlar yapıyorum.bu Yüzden buraya resim attım belki farklıdır diye.nasıl anlatırım bilmiyorum.ne uykum var ne huzurum.isyan etmek istemiyorum ama insanoğlu işte böyle.Hayirlisi canim benimde iki oglum var ücüncüsü yolda. Allahim hayirli evlatlar nasip etsin.
A
. Benimde bir oğlum var.kaç sene sonra cesaret ettim belki olur diye.doktor bişeyler söylemedi erkek diye ama ben kendimce yorumlar yapıyorum.bu Yüzden buraya resim attım belki farklıdır diye.nasıl anlatırım bilmiyorum.ne uykum var ne huzurum.isyan etmek istemiyorum ama insanoğlu işte böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?