dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

valla kızlar doktorum kıza benzettim dedi.daha cok erkn ama şimdilik kız diyebiliriz dedi kafam karıstı şimdi

Arkadaşlar birde böyle bir görüntü var.ben pipimi kordonumu bilemedim.normalde tam 10+6 haftalık.usg de 11+4 çıktı.hemen gözükürümü yoksa kordon falandı anlamadım.siz tecrübelisiniz.ne olur bir bakın sizde.çok Sağolun

Eklentiler

• image.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 73
Çok teşekkürler arkadaşım.bilemedim bu kadar erken anlaşılırımı acaba.hep 13 haftadan sonra derlerdi doktorda bişeyler söylemedi.merak ediyor insan.hayırlısı artık

A
Hayirlisi canim benimde iki oglum var ücüncüsü yolda. Allahim hayirli evlatlar nasip etsin.
. Benimde bir oğlum var.kaç sene sonra cesaret ettim belki olur diye.doktor bişeyler söylemedi erkek diye ama ben kendimce yorumlar yapıyorum.bu Yüzden buraya resim attım belki farklıdır diye.nasıl anlatırım bilmiyorum.ne uykum var ne huzurum.isyan etmek istemiyorum ama insanoğlu işte böyle.

Neye isyan ediyorsun anlamadım? Ha erkek ha kız evlat evlattır. Bende 10 haftalık galiba ultrason fotosu paylaşmıştım. Kimse yorum yapmadı ama geçen hafta erkek olduğunu öğrendik. Aynı sanki o fotoyu koymuşsun. :)

Kizlar benimkinde nubu ben göremiyorum bi türlü o bacaginin uzerindeki kordon..ama nubunu bacaklar kapamis siz gördünüz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…