dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Hayirlisi bakalim canm heycan iste kızda olsa erkekte olsa önemli olan hayirlisi olmasi aslında..ultrasonda bacak arasi acikti inceledi kiz gibi dedi 1 ay sonra tekrar gidicem bakalim 16 haftalikkn kesin belli olur.

canım minicik bu :) sanki kız :)
Evet daha.cok kucuk sata gore 10 hafta 6 gun ama ultrasonda 9 hafta 6 gunluk neden oyle cikiyo anlamadim. Doktor ultrasondaki tarih dogru olan gelisimi geri degil dedi ama aklim takildi yinede.

Arkadaşlar bugün doktora gittim ve bebegimin kız olduğunu ögrendim. Bende nub teorisi çürüdü yani

Saglikli olsun canim.
Allahim insallah banada bi kiz bebegi verir
Cok istiyorum. Artik 4. bebege kaldik ücüncü de oglan benim hayirlisi ne deyim.
ayy ben de erkek çok istiyorum. eşiniz sigara tüketiyor mu?tüketmeyenlerin erkek bebeği oluyor genelde. bi de süt ürünleri çok tüketir misiniz?

Elifimm hayirlisi olsun canm..valla dogrusu bende cok guvenmiuorum aslinda güveniyorum ama bizim resimler tam nubu göstermiyor örnek resimlerdeki gibi..
Bana sanki benimde kizim olucak gibi geliyor çünkü pipi olsa bebegin o derece hareketine görürdü gibime geliyor ama belli olmaz hayirlisi olsun hepimiz için saglikli olsunlar hayirli evlat olsunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…