- 22 Haziran 2015
- 57
- 14
- 3
- 34
Kız gibi gördüm başka arkadaşlarda yorumlasın bi cnm
Cnm inan bende seninkini çok merak ediyorum. Umarım kızdır çok istiyosun ya Rabbim gönlündekini versinKizlar benimkinde nubu ben göremiyorum bi türlü o bacaginin uzerindeki kordon..ama nubunu bacaklar kapamis siz gördünüz mu
Gönlündeki olsun insallah annesiteşekürler elifim2424 bir arkadaş daha kiz dedi ama bakalim kizmi olucak
Şuan kaç haftalık bebeğinHayirlisi bakalim canm heycan iste kızda olsa erkekte olsa önemli olan hayirlisi olmasi aslında..ultrasonda bacak arasi acikti inceledi kiz gibi dedi 1 ay sonra tekrar gidicem bakalim 16 haftalikkn kesin belli olur.
canım minicik bu :) sanki kız :)Ins. Foto yukleyebilmisimdir. Daha 9 hafta 5 gunluk cok kucuk ama anlayanlardan yorum bekliyorum lutfen
canım çok net profili ama nubu göremedimKizlar benimkinde nubu ben göremiyorum bi türlü o bacaginin uzerindeki kordon..ama nubunu bacaklar kapamis siz gördünüz mu
aynen ben de kıza benzettim.Kız gibi gördüm başka arkadaşlarda yorumlasın bi cnm
Evet daha.cok kucuk sata gore 10 hafta 6 gun ama ultrasonda 9 hafta 6 gunluk neden oyle cikiyo anlamadim. Doktor ultrasondaki tarih dogru olan gelisimi geri degil dedi ama aklim takildi yinede.canım minicik bu :) sanki kız :)
Saglikli olsun canim.Arkadaşlar bugün doktora gittim ve bebegimin kız olduğunu ögrendim. Bende nub teorisi çürüdü yani
aa seninki bayağı erkeğe benziyordu canım ya.Arkadaşlar bugün doktora gittim ve bebegimin kız olduğunu ögrendim. Bende nub teorisi çürüdü yani
ayy ben de erkek çok istiyorum. eşiniz sigara tüketiyor mu?tüketmeyenlerin erkek bebeği oluyor genelde. bi de süt ürünleri çok tüketir misiniz?Saglikli olsun canim.
Allahim insallah banada bi kiz bebegi verir
Cok istiyorum. Artik 4. bebege kaldik ücüncü de oglan benim hayirlisi ne deyim.
Aynen bende erkege alıstırmıstim kendimi. Napalım artık 3. sü erkek olur yapacak bise yok :) üzülmedım ama bi değişik oldum açıkcasıaa seninki bayağı erkeğe benziyordu canım ya.
Hayırlısı olsjn bacım sen 4.ye kaldın ben 3. Bebeğe kaldım artık. Canımız sağolsunSaglikli olsun canim.
Allahim insallah banada bi kiz bebegi verir
Cok istiyorum. Artik 4. bebege kaldik ücüncü de oglan benim hayirlisi ne deyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?