Kizlar merhaba bende bugun geldim doktordan tum israrlarima ragmen soylemedi cinsiyeti.. Birde siz bakin lutfen 12+2 deyiz bugun.. bekliyorum yorumlari :)
Unuttum eklemeyi simdi ekledim canim onceki sayfada pardon bu arada:)) acemilikULTRASON FOTOĞRAFINI EKLE CANIM :)
Erkek bebeğe çok benziyoUmarim anlasilir yorumlarinizi bekliyorum sabirsizlikla:))
Bilmiyorum ki. İçime hala kız doğuyor. Ama evet erkek sanırım :)bariz erkek canım bu da
Ben bir türlü anlayamadim canim.. Ama ogrenmek icin sabirsizlaniyorum yorumlayinca biraz heyecan oluyor.. Yorumun icin cok tesekkurlerErkek bebeğe çok benziyo
Kac haftalik Bebeğinizin erkek bu resmenUmarim anlasilir yorumlarinizi bekliyorum sabirsizlikla:))
Bu dun cekilen ultrason fotosu yani 12+2..Kac haftalik Bebeğinizin erkek bu resmen
12 haftalik kelimenin tam anlamiyla oluşmuş herseyi erkek bebeginde boyle olur derler rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallahBu dun cekilen ultrason fotosu yani 12+2..
Yorum icin tesekkur ederim insallah en kisa zamanda doktor da onaylar sizi :)))
Amin amin insallah saglikla tum bebekler kavusur annelerine.. Peki nasil anliyorsun bana da tarif edebilirmisin birazcik doktor israr ettigim halde soylemedi daha erken dedi..12 haftalik kelimenin tam anlamiyla oluşmuş herseyi erkek bebeginde boyle olur derler rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah
bize de bakabilirmisin lütfen....12 haftalik kelimenin tam anlamiyla oluşmuş herseyi erkek bebeginde boyle olur derler rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah
Ben cok anlamam ki konu sahibinin attigi resimlerden yola cikip dedim o bayana sizinkini anlayamadimbize de bakabilirmisin lütfen....
olsun canım ya zaten doktorumda daha küçük demişti....ben yinede bi umut.....belki daha önce öğrenirim demiştim...Ben cok anlamam ki konu sahibinin attigi resimlerden yola cikip dedim o bayana sizinkini anlayamadimozur dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?