- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
Son gönderdiğim resimler 12 haftalık Evet su topladı karnım şişti o yüzden ishal veya Kabızlık sağlıklı sonuçlar vermez.Isal olursa anne kiz diye biliyorum ben ama
Seninki sorunlu olmus o zaman yorum yapmiyim son gönderdiğin resimlerde kac haftalik
Bense kızım olsun istiyorum, kız çocuklarını çok seviyorum ama kısmet..
Orkd ben kızlarımin hamileliğinde hiç kabızlık olmadım ama bu hamilelikte cok kabizlik sorunu yaşadım her yazılan yazıdan kendime bi pay çıkarıyorum acaba nub da beni yaniltirda erkek olurmu diyeIsal olursa anne kiz diye biliyorum ben ama
Seninki sorunlu olmus o zaman yorum yapmiyim son gönderdiğin resimlerde kac haftalik
Orkd ben kızlarımin hamileliğinde hiç kabızlık olmadım ama bu hamilelikte cok kabizlik sorunu yaşadım her yazılan yazıdan kendime bi pay çıkarıyorum acaba nub da beni yaniltirda erkek olurmu diye
12 haftaliksa bence kiz bide senden ricam 7-8 haftalik varsa onu atsanaSon gönderdiğim resimler 12 haftalık Evet su topladı karnım şişti o yüzden ishal veya Kabızlık sağlıklı sonuçlar vermez.
Deliruzgarim sen izmirdemisinDur başka resimler koyucam ya tüp bebek çok merak ediyorum, aslında hiç farketmez ama iste merakıma yenik düşüyorum:)) herkes erkek diyor kız olursa büyük süpriz olacak :))
Yaa bn de göndermiştim ama keşke bna da Cevap verseydinizzz12 haftaliksa bence kiz bide senden ricam 7-8 haftalik varsa onu atsana
Aaa 8 haftalik demissin onu gormedim pardon canim tahmin ediliyorum an itibariyle bence erkek nerden anladin diyeceksin bebegin resmi cizgi gibi nohut tanesi gibi olurs kiz oluyormus3 aydir flazofu oldum bu islerin
Cikinti falan yok bebeğim sekline göre konuştum hayirli olsunValla cnm sen öğrenmişsin bu işi,1 ay sonra inş belli olur.8+4 haftalık,peki çıkıntı falan görünmüyor daha demi.bide tatlım benim 2.kizin ultrasonlarini göstermiştim onda kızım nohut gibi miydi.
Orkd canım bana da cevap veremez misin? Foto tekrar yüklemeye çalıştım ama olmadı. Çok nadir yükleyebiliyorum hata veriyo hep nedense. 1229. Sayfanın son mesajında kaldı benim ultrason çıktım.
tamam canım sağ ol çok :)Aksama bakayim olurmu simdi az isim var
Şimdi 11. Haftaydı bu. Sizce belli mi kızlar?
Selam hanimlarrr
Kizlar cok tereddut icindeyim, lutfen biri bebisimin fotosuna bakip bana kiz olmadigini soyliyebilirmiIki tane guzeller guzeli kizlarim var, 3 cu saglikli bir erkek bebek olmasinu çok arzuluyorum ama sanki bu da kiz gibi geldi bana. Sol alttaki 3 take parallel çizgi buna isaret sanki?
fotoda bebegimiz 13 haftaya yakin.
Kac haftalik bebegin? 10 haftalikmi bundaOrkd canım okuduguma göre cok iyi yorum yapabılıyormussun benım yavrum bıraz mınnak ama belki bir tahminde bulunabılırsın
Evet 10 haftalıkKac haftalik bebegin? 10 haftalikmi bunda
Belli degil hiç cikinti var gibi erkek olabilir ama kesenin sekli cok düzgün kiz da olabilir. Benim ki belli değil cinsiyeti cevreden kiz tabirleri yapiliyor 10 haftalik görüntüsü et parcasi gibi bunun kafasi falan cok belki yapisi erkek gibi geldi ama amin degilim :/Evet 10 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?