dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Şimdi 11. Haftaydı bu. Sizce belli mi kızlar?

Eklentiler

• image.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 85
  • image.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar hadi bana da yorum yapin:)) bence kız nuba gore. Bugün doktor yüzde 70 erkek dedi. Ben anlamadım neden erkek dedi. Bariz kız degil mi yahu
Canım hangi dr? Ben de beylikdüzü kolana gidiyorum. Arzu hanıma. Bu hafta ikili test yaptırcaktım randevu bulamadım büyükçekmece kolana gidicem. Altan cebeciye. Bi de senin bebekle benimkinin şeklini benzettim ben de.

Canım hangi dr? Ben de beylikdüzü kolana gidiyorum. Arzu hanıma. Bu hafta ikili test yaptırcaktım randevu bulamadım büyükçekmece kolana gidicem. Altan cebeciye. Bi de senin bebekle benimkinin şeklini benzettim ben de.
Nihan hanima gidiyorum canım. Çok çok da memnunum... gönlünü göre olsun insallah :))

İşte

işte beklediğim gibii. Ben de nihan hanıma gitmek istiyorum ama gel gör ki zinhaarr randevu bulamıyorum :) var mı bu işin bi yöntemii :)
Telefonla alacaksın randevuya siteden bulmak imkansız... ama sanırım telefondan bile anca iki hafta sonraya randevu alabiyorsun. Ama ilk bi gittikten sonra hemen gittiğim gun 3 hafta sonrasına tekrar randevu alıyorum. . Anca öyle...

Benimde kesenin sekline gore erkekmi acaba 10 haftalik

Eklentiler

• IMG_20150912_113434.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar eşim dün rüyasında kız bebek görmüş küpe varmış kulağında ,bende 2 gün önce kız bebek gördüm sanırım kız olucak rüya görüp tersi çıkan varmı :)

Kızlar eşim dün rüyasında kız bebek görmüş küpe varmış kulağında ,bende 2 gün önce kız bebek gördüm sanırım kız olucak rüya görüp tersi çıkan varmı :)
2. Oglumda devamli kiz gördüm erkek oldu bundada sürekli erkek bebeginin altini temizliyorum daha cinsiyeti belli degil hayirlisi

2. Oglumda devamli kiz gördüm erkek oldu bundada sürekli erkek bebeginin altini temizliyorum daha cinsiyeti belli degil hayirlisi
Ah biran önce öğrensekte rahatlasak bugün bikaç bişe aliyim dedim yine alamadım kıza alsam erkek giyemez erkeğe alsam kız giyemez sabrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…