- 3 Temmuz 2015
- 931
- 617
- 53
- 36
Canım hangi dr? Ben de beylikdüzü kolana gidiyorum. Arzu hanıma. Bu hafta ikili test yaptırcaktım randevu bulamadım büyükçekmece kolana gidicem. Altan cebeciye. Bi de senin bebekle benimkinin şeklini benzettim ben de.Kızlar hadi bana da yorum yapin:)) bence kız nuba gore. Bugün doktor yüzde 70 erkek dedi. Ben anlamadım neden erkek dedi. Bariz kız degil mi yahu
Nihan hanima gidiyorum canım. Çok çok da memnunum... gönlünü göre olsun insallah :))Canım hangi dr? Ben de beylikdüzü kolana gidiyorum. Arzu hanıma. Bu hafta ikili test yaptırcaktım randevu bulamadım büyükçekmece kolana gidicem. Altan cebeciye. Bi de senin bebekle benimkinin şeklini benzettim ben de.
işte beklediğim gibii. Ben de nihan hanıma gitmek istiyorum ama gel gör ki zinhaarr randevu bulamıyorum :) var mı bu işin bi yöntemii :)Nihan hanima gidiyorum canım. Çok çok da memnunum... gönlünü göre olsun insallah :))
Telefonla alacaksın randevuya siteden bulmak imkansız... ama sanırım telefondan bile anca iki hafta sonraya randevu alabiyorsun. Ama ilk bi gittikten sonra hemen gittiğim gun 3 hafta sonrasına tekrar randevu alıyorum. . Anca öyle...İşte
işte beklediğim gibii. Ben de nihan hanıma gitmek istiyorum ama gel gör ki zinhaarr randevu bulamıyorum :) var mı bu işin bi yöntemii :)
Kızlarr cevap verecek olan yok muuŞimdi 11. Haftaydı bu. Sizce belli mi kızlar?
Orkd bana yorum yaparmisin
Canim 14. Haftaliksin sanirim. Doktorun hic tahmin yapti mi? Sanki benim resmime benziyor da oyuzden sordum.Orkd bana yorum yaparmisin
Bu kiz
Şekle gore erkek ama reskm belli değil canim pek itibar etmeBenimde kesenin sekline gore erkekmi acaba 10 haftalik
2. Oglumda devamli kiz gördüm erkek oldu bundada sürekli erkek bebeginin altini temizliyorum daha cinsiyeti belli degil hayirlisiKızlar eşim dün rüyasında kız bebek görmüş küpe varmış kulağında ,bende 2 gün önce kız bebek gördüm sanırım kız olucak rüya görüp tersi çıkan varmı :)
kızlar benim bebişimin de cinsiyetini bir tahmin edin. şu an 13 haftalığız geçen hafta gittim, doktor güldü söylemedi, 16. haftayı bekleyeceğiz cinsiyet için dedi
Ah biran önce öğrensekte rahatlasak bugün bikaç bişe aliyim dedim yine alamadım kıza alsam erkek giyemez erkeğe alsam kız giyemez sabrediyorum2. Oglumda devamli kiz gördüm erkek oldu bundada sürekli erkek bebeginin altini temizliyorum daha cinsiyeti belli degil hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?