dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Gerçekten mi iki tane kızım var benim erkek olmasını cok isterdim
Benimde iki oğlum var önümüzdeki hafta dr kontrolunde dr dan erkek bebeginiz lafini duyacagima nerdeyse emin gibiyim.
Sorun yapma ya inan baslarda aklımı yitirecektim ama alistim artik erkek kiz Allah hayorli evlat versin üzülme ama ben bu bebisi kiza benzettim

Kızlar benimde 2 kızım var 3.hamileligim bu.8+4 bide bize bakin biraz küçük ama yinede tahmin bekliyoruz:)

Tabikide allah hayirlisini versin herseyden önce sağlıklı olsunlar ama gönlümden geçen erkek bir dahaki randevum 30 ekimde bende senin gibiyim kız diyecek gibi zaten bu resimde baktı ve kıza benziyo ama kesin değil dedi hayırlısı olsun hakkimizda

Kızlar benimde 2 kızım var 3.hamileligim bu.8+4 bide bize bakin biraz küçük ama yinede tahmin bekliyoruz:)Eki Görüntüle 1633226

Aaa 8 haftalik demissin onu gormedim pardon canim tahmin ediliyorum an itibariyle bence erkek nerden anladin diyeceksin bebegin resmi cizgi gibi nohut tanesi gibi olurs kiz oluyormus 3 aydir flazofu oldum bu islerin

Sabırsızlıkla bekledim yorumu en son ultrason görüntüsüydü bir öncekini mi koysam acaba çok tesekkür ederim yinede.

Ilk resmini koysana bi canim. Ya bende tam bilmiyorum bastaki teoriye gore tahmin ediyorum inan sonra tersi çıkarsa vicdan azabi cekerim ondan gormezden geldim anlamadigim için ilk resmini bi koy bakiyim

Ilk resmini koysana bi canim. Ya bende tam bilmiyorum bastaki teoriye gore tahmin ediyorum inan sonra tersi çıkarsa vicdan azabi cekerim ondan gormezden geldim anlamadigim için ilk resmini bi koy bakiyim
Dur başka resimler koyucam ya tüp bebek çok merak ediyorum, aslında hiç farketmez ama iste merakıma yenik düşüyorum:)) herkes erkek diyor kız olursa büyük süpriz olacak :))

Dur başka resimler koyucam ya tüp bebek çok merak ediyorum, aslında hiç farketmez ama iste merakıma yenik düşüyorum:)) herkes erkek diyor kız olursa büyük süpriz olacak :))
Yavrum ilk bebek vede tüp bebekse neden bu merakın Rabbim hayirlisini versin erkek kiz farkedermi bende Allah seni sandim ilki kiz erkek istiyor yada erkek kiz dememizi bekliyor

Yavrum ilk bebek vede tüp bebekse neden bu merakın Rabbim hayirlisini versin erkek kiz farkedermi bende Allah seni sandim ilki kiz erkek istiyor yada erkek kiz dememizi bekliyor
Buğün tam 14 haftalık oldu Allah'a şükür ama çok sıkıntı çektim ne bileyim işte merak ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…