Evet aynen bende sabirsizlaniyorumAh biran önce öğrensekte rahatlasak bugün bikaç bişe aliyim dedim yine alamadım kıza alsam erkek giyemez erkeğe alsam kız giyemez sabrediyorum
Evet burda 14 haftalik senin bebeginin cinsiyeti ne bellimiCanim 14. Haftaliksin sanirim. Doktorun hic tahmin yapti mi? Sanki benim resmime benziyor da oyuzden sordum.
Benimde iki oğlum var önümüzdeki hafta dr kontrolunde dr dan erkek bebeginiz lafini duyacagima nerdeyse emin gibiyim.Gerçekten mi iki tane kızım var benim erkek olmasını cok isterdim
Belli degil hic bu resimde
Ne kadarlik bu resimde?Kızlar benimde 2 kızım var 3.hamileligim bu.8+4 bide bize bakin biraz küçük ama yinede tahmin bekliyoruz:)Eki Görüntüle 1633226
Tabikide allah hayirlisini versin herseyden önce sağlıklı olsunlar ama gönlümden geçen erkek bir dahaki randevum 30 ekimde bende senin gibiyim kız diyecek gibi zaten bu resimde baktı ve kıza benziyo ama kesin değil dedi hayırlısı olsun hakkimizdaBenimde iki oğlum var önümüzdeki hafta dr kontrolunde dr dan erkek bebeginiz lafini duyacagima nerdeyse emin gibiyim.
Sorun yapma ya inan baslarda aklımı yitirecektim ama alistim artik erkek kiz Allah hayorli evlat versin üzülme ama ben bu bebisi kiza benzettim
Tabikide allah hayirlisini versin herseyden önce sağlıklı olsunlar ama gönlümden geçen erkek bir dahaki randevum 30 ekimde bende senin gibiyim kız diyecek gibi zaten bu resimde baktı ve kıza benziyo ama kesin değil dedi hayırlısı olsun hakkimizda[/QUOTE
Amin canim allah bagislasin
Sabırsızlıkla bekledim yorumu en son ultrason görüntüsüydü bir öncekini mi koysam acaba çok tesekkür ederim yinede.Belli degil hic bu resimde
Kızlar benimde 2 kızım var 3.hamileligim bu.8+4 bide bize bakin biraz küçük ama yinede tahmin bekliyoruz:)Eki Görüntüle 1633226
Sabırsızlıkla bekledim yorumu en son ultrason görüntüsüydü bir öncekini mi koysam acaba çok tesekkür ederim yinede.
Dur başka resimler koyucam ya tüp bebek çok merak ediyorum, aslında hiç farketmez ama iste merakıma yenik düşüyorum:)) herkes erkek diyor kız olursa büyük süpriz olacak :))Ilk resmini koysana bi canim. Ya bende tam bilmiyorum bastaki teoriye gore tahmin ediyorum inan sonra tersi çıkarsa vicdan azabi cekerim ondan gormezden geldim anlamadigim için ilk resmini bi koy bakiyim
Yavrum ilk bebek vede tüp bebekse neden bu merakın Rabbim hayirlisini versin erkek kiz farkedermiDur başka resimler koyucam ya tüp bebek çok merak ediyorum, aslında hiç farketmez ama iste merakıma yenik düşüyorum:)) herkes erkek diyor kız olursa büyük süpriz olacak :))
Bu resimlere göre kesin olarak kız paralel nubu cikintisi yok kac haftalik bu resimlerde bide bi soru ilk hamile kaldigin ay kabizmi oldun isal mi.
Buğün tam 14 haftalık oldu Allah'a şükür ama çok sıkıntı çektim ne bileyim işte merak ediyorum :))Yavrum ilk bebek vede tüp bebekse neden bu merakın Rabbim hayirlisini versin erkek kiz farkedermibende Allah seni sandim ilki kiz erkek istiyor yada erkek kiz dememizi bekliyor
Kabızdı sanırım ilaçlar kullandığım için çok sorunlu oldu.Bu resimlere göre kesin olarak kız paralel nubu cikintisi yok kac haftalik bu resimlerde bide bi soru ilk hamile kaldigin ay kabizmi oldun isal mi.
Kabızdı sanırım ilaçlar kullandığım için çok sorunlu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?