dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ben anlayamadim fotodan

Ben anlayamadim fotodan
Ilk fotoda basi sol tarafta vucudu asagi dogru bakiyor. Dikkatli incelenince anlasiliyor doktor yakindan cekmemis cinsiyet incelerken. Kesin diyen doktor bu haftada yanilirmi acaba icime kusku dustu ?

Banada at merak ettim
eğer annenizin ilk çocuğu ablanızsa düşük doğum vs yoksa tabi (onlarda etkiliyor çünkü )evet yüksek
Bu cok sacma bi teori ama benim hem ablam hem abim var iki oğlum oldu ne alaka üstelik eşimin kardesleri hep kiz ama oglumuz oluyor :/

Dr erkek dediyse yanilma payi pek yok üstelik cikintiyi gördüm diyorsun bide bence battaniye örmeye basla hayırlı olsun

Bu cok sacma bi teori ama benim hem ablam hem abim var iki oğlum oldu ne alaka üstelik eşimin kardesleri hep kiz ama oglumuz oluyor :/
Sana göre saçma olabilir kayınpederim bilgisiz bir adam değildir çok okur ve bilim adamı gibide araştırma yapar.bu kesin böyledir diye bişey demedim sadece bu bir teori.inanıp inanmamak sizlere kalmış...hem abin hem ablan olması değil önemli olan annenin ilk çocuğunun cinsiyeti önemli...benimde tutmadı ama tutanlar oldukça fazlaymış zaten %100diye kesin birşey yok annenin ilk çocugu erkekse erkek doğurma olasılıgın daha yüksek oluyor.kızsa da kız doğurma oranı artıyor .bu kadar.bu bir kapalı kutu bunlar önceden tahmin için sadece...

Tamm anladim da sen niye sinirlendin bu kadar onu çözemedim ben bir sürü teori okudum coguda sacma geldi bana fikrimi soylemek sucmu?? Senin kayinpederinin statüsü veya bilgisinden bahsetmedim yada onu kotulemedim ki zaten bu teoriyi onun soyledigini bile bilmiyorum sen niye celallendin yani sorun olduysa Özür dilerim iyi geceler

Bak cnm ben sinirlenmedim sen yanlış anladın sen direk çok saçma diye söyleyince bende sana açıklama gereği duydum buda her teoride oldugu gibi yanılma payı olan bir durum ...

Ilk fotoda basi sol tarafta vucudu asagi dogru bakiyor. Dikkatli incelenince anlasiliyor doktor yakindan cekmemis cinsiyet incelerken. Kesin diyen doktor bu haftada yanilirmi acaba icime kusku dustu ?

Illa birsey soyleyeceksem erkek derim ama pek emin olamadim

Kizlar 13 haftalikti burda yorum yapin lutfeen

Eklentiler

• 20150908_222346.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…