dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar 10+3 haftalığız az önce doktordan geldim tahmin istedim henüz tahmin yapamam 2 hafta sonra belki dedi ikili testte bakarız dedi.. Usg fotosunu ekliyorum ne olur yorum yapın aslında hiç önemli değil cinsiyet falan ama işte kızım yada oğlum diye hayal kurcam :) tahmin bekliyoruz :)

Eklentiler

• image.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 106
  • image.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 99
Allah isteyene istediğini hayırlı sağlıklı versin canin Teşekkürler :)

Ayy canim 2 oglan ustune kiz masallah cok sevindim vallahii:))))))

Bizim oglusun nubu resmen erkege dondu son kontrolde. Hic anlamayan ben bile anladim oglusum diye sevmeye basladim bile. Doktorda diyor belli olmaz hazirlama kendini simdiden ben dedim yok ben aldim alacagimi erkek o

Erkek mi deelmistik ben çok resme yorum yaptım unuttum senij resmini :/

Sen gene benim lafimla hayal kurma kuzum da erkek bu bebek ben öyle sezinledim.

Erkek mi deelmistik ben çok resme yorum yaptım unuttum senij resmini :/
Kuzum 3 4 kisi erkek demisti 11.haftada sen de dahil. 4 kisi de kiz dedi. Ama doktor bacak hareketinde nub yukarda kemik yapisi erkek dedi ama hazirlama simdiden degisebilir falan. Ama ben tembihledim doktoru aman siz kıza falan benzerse ilerde bana soylemeyin sonra erkek derseniz tepki veremeyebilirim dedim guldu bana ilk evlat oglusum geliyor 2.yi dusunmeye cok var hele bunun ustesinden gelelim rabbimin izliyle:)

Nasil? Anlamadim kafasi hangi yöne doğru diye bi tabir duymadim canim ben
ben daha önce bi arkadaşımdan ve annemden kızların kafası genelde sağa doğru olur diye duymuştumda o yüzden sordum....

ben daha önce bi arkadaşımdan ve annemden kızların kafası genelde sağa doğru olur diye duymuştumda o yüzden sordum....
Benim çocukların hepsi solda :/ ogullarimada baktim simdi kiziminda oyle kafasi degilde çocuğun bulunduğu er olabilirmi o dedigin canim anlamadım ben

Bu ultrason geçen ay çekilmişti Cumartesi doktora gidicem ama bir teyzeleri baksın bakalım ne diyecekler :))

Eklentiler

• image.webp
    26 KB · Görüntüleme: 77

Canim o kafasi degilse bebek kesenin sagina yakin olursa kiz solunda ise erkek derler ama bu her zaman olmuyor. Benim 7.haftadan beri saģda bebegim ama oglan mesela. En kesin iddia nub cikintisi oluyor benim 12+6 da nub yukardaydi yuksek ihtimal erkek dedi doktorum. 1 ay gecince kesin diye konusabiliriz dedi sonrada.

Himmm anladim benim aklimda oyle kalmış..,gerci kesede sagda nuba gorede kiz görünüyor ama bakalim nolcak.....

Himmm anladim benim aklimda oyle kalmış..,gerci kesede sagda nuba gorede kiz görünüyor ama bakalim nolcak.....

Canim keseyi bilmem de nub kiz gibiyse kiz olabilir cunku belirleyici bisey nub. Cok nadir erkek cikintisi normalden az olabiliyormus yada erkek gibi cikintisi meger kiz kabarik oluyormus ama nadiren tabi. Ama yanilma pek olmuyor nub gorununce. Ben anlamam ama gorunce oglusumu dedim erkek bu:) Insallah siz de emin olursunuz doktor gorunce soyler aslinda ama bekliyodur kesinlesmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…