dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar hepinize merhaba banada bi yorum yapsanıza kızlar 11 +3 haftalık hepinize şimdiden teşekkür ederim

Veeeeee cinsiyeti ogrendimmmmmmmmm kızım oluyor kizim.
Allahim hayirli saglikli evlatlar versin cok farkli bi durumdayim suan sevincmi hüzünmu anlayamadigim bi gariplik var..
Şaşkınim teşekkür ederim herkese hepinize
ayyy çok sevindimmm senin adına inşallah darısı benm başıma 3.de ...yaptıgın bişey olmuşmuydu kız olması için ?hani diyorlar ya yumurtlama dönemi olmamalı diye onun gibi mesela ?

Veeeeee cinsiyeti ogrendimmmmmmmmm kızım oluyor kizim.
Allahim hayirli saglikli evlatlar versin cok farkli bi durumdayim suan sevincmi hüzünmu anlayamadigim bi gariplik var..
Şaşkınim teşekkür ederim herkese hepinize

Cok sevindim annelik duygusu baska allah kucaginiza almanizi nasip etsin bende kiz istiyorumm bir ay sonra ogrencem hayirlisiyla

Kizlar sizce ney cinsiyeti 12 haftalik ???

Eklentiler

• 20150930_172028.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 88
ayyy çok sevindimmm senin adına inşallah darısı benm başıma 3.de ...yaptıgın bişey olmuşmuydu kız olması için ?hani diyorlar ya yumurtlama dönemi olmamalı diye onun gibi mesela ?
Teşekkür ederim bebegim :) bende mutluyum ayaklarim yere degmiyo

11+3 haftalık Can'ım. Doktorum da %1 erkek dedi. İnşallah hayırlısı olsun. Yorumun için teşekkür ederim canım

Kızlar benimki ne lütfen yardım edin ölüyorum meraktan , Orkd lütfen bakarmisin

Eklentiler

• 14436481320151697149838.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…