ayyy çok sevindimmm senin adına inşallah darısı benm başıma 3.de ...yaptıgın bişey olmuşmuydu kız olması için ?hani diyorlar ya yumurtlama dönemi olmamalı diye onun gibi mesela ?Veeeeee cinsiyeti ogrendimmmmmmmmm kızım oluyor kizim.
Allahim hayirli saglikli evlatlar versin cok farkli bi durumdayim suan sevincmi hüzünmu anlayamadigim bi gariplik var..
Şaşkınim teşekkür ederim herkese hepinize
Veeeeee cinsiyeti ogrendimmmmmmmmm kızım oluyor kizim.
Allahim hayirli saglikli evlatlar versin cok farkli bi durumdayim suan sevincmi hüzünmu anlayamadigim bi gariplik var..
Şaşkınim teşekkür ederim herkese hepinize
Teşekkür ederim bebegim :) bende mutluyum ayaklarim yere degmiyoayyy çok sevindimmm senin adına inşallah darısı benm başıma 3.de ...yaptıgın bişey olmuşmuydu kız olması için ?hani diyorlar ya yumurtlama dönemi olmamalı diye onun gibi mesela ?
TEŞEKKÜRLER hayirli haberler alin inşallah :)Cok sevindim annelik duygusu baska allah kucaginiza almanizi nasip etsin bende kiz istiyorumm bir ay sonra ogrencem hayirlisiyla
Sanki kiz bu bebek yada ben bu ara hep kiz görüyorumEki Görüntüle 1642752 Kızlar bu bebişede yorum alabilirmiyiz 12haftalık Eki Görüntüle 1642752
Amin insallah :)TEŞEKKÜRLER hayirli haberler alin inşallah :)
Erkek bebek bence tatlım kac haftalik burdaBenimkini de tahmin edebilir misiniz Eki Görüntüle 1643705
Kızlar benim görüntüm çok net değil ama yorumlarsanız çok çok sevineceğim 10+4 düm sata göre ama doktorum 10 haftalık dedi Sorun yokmuş çok şükür
rica ederim Allah saglikli evlat versin :)11+3 haftalık Can'ım. Doktorum da %1 erkek dedi. İnşallah hayırlısı olsun. Yorumun için teşekkür ederim canım
Resmin nerde??Orkd cnm benimkinide yorumlar mısın
Günaydın kızlar bugün güzel bi gün olsun hepimiz için Cnm önceki sayfalarda kalmış çok net değil ama yükleyeyimResmin nerde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?