Bu kiz gibi nub düz görünüyorOrkd banada yorum yaparmısın 11+3 haftalık çok rica etsem Eki Görüntüle 1643834
Kızlar benimki ne lütfen yardım edin ölüyorum meraktan ,Orkd lütfen bakarmisin
Bacaklariyla kapamis sanki kiz gibi geldi baska resmi varsa onu yuklermisin camim
ErkekGünaydın kızlar bugün güzel bi gün olsun hepimiz için Cnm önceki sayfalarda kalmış çok net değil ama yükleyeyimOrkd
Hadi Allah gonlundekini ömrüne yazsin inşallah :)tamam canım yarın doktora gidicem zaten....dua et bana sağlıklı hayırlı bi kız evlat nasip olsun....
YokCanim kac haftalik burda bebegin cok uzak goruntusu sanki bacaklariyla kapatmis baska resmi varmi?
:)nasıl güzel bi duaymışşş......
Kese şeklinden yola cikarak erkek diyorum ama emin değilim net ve yakindan görmedim :/ baska bi teori uygulayalim bariYokobur resim daha kötü. 11 +2 . Haftaya baksın dr çeksin yine gönderiyim kuzu, çatladım meraktan
Bu resimde cok belli erkek oldugu Allah bagislasin :)Benim oğluşum olacak inşallah profildefi fotoğraf 12. haftaya ait fikir olsun bakın isterseniz =)
Sağol canımın içiKese şeklinden yola cikarak erkek diyorum ama emin değilim net ve yakindan görmedim :/ baska bi teori uygulayalim bariüzülme
Bacaklariyla kapatmış bebeğin bugun benmi öyle görüyorum ya @ladeynaa gorebiliyormusun canim bi bakarmisin?Benimde resimlerime bakıp söyleyebilir misiniz 13 haftalık hamileyim
BURDADA 18+4 :) AMİN CÜMLEMİZİNKİNİ İNŞALLAHBu resimde cok belli erkek oldugu Allah bagislasin :)
Saol Cnm hayırlısı inş senin bebişte Kızmış hayırlı olsun inşallah tez vakit bizde Öğrenelim cinsiyeti çok meraklıyım benErkekyanliz kese sekline gore yorum yaptim onu belirteyim nub u gorunmuyor çünkü :)
Erkekmerhaba arkadaşlar :) doktorum çok garantici olduğu için tahmin bile yapmadı önümüzdeki ay belli olur dedi.12+3 üz sizce kız mı erkek mi geliyor?
Teşekkür ederim canim evet kizim olacak inşallah hayirlisiyla )Saol Cnm hayırlısı inş senin bebişte Kızmış hayırlı olsun inşallah tez vakit bizde Öğrenelim cinsiyeti çok meraklıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?