- 16 Mart 2015
- 318
- 452
- 103
Kız geliyor annesi masallah kuzuna hayirlisi
canım bir de bu görüntü var çok mu net kız olduğu bakabilir misin :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız geliyor annesi masallah kuzuna hayirlisi
Bana erkek gibi geldi amaKizlar simdiya kadar baya bir yorum yaptim hep takip ediyorum konuyu bide benim bebisi yorumlayin lutfenn ???
Bence net bariz kız çıkıntı yok nub paralel kaç hafta burda 9-10 yanilabiliyorum bazen 11-12-13 se çok nadir ama bu bebis ben kızım diyor diğer arkadaşlardan da yorum alalimcanım bir de bu görüntü var çok mu net kız olduğu bakabilir misin :))
Mervecim agzina saglik hepimize yorum yaptin canim.sira bizde.nub dan felan anlamiyorum ama tipi erkek gibi.sekilli cok tatli bi bebis buKizlar simdiya kadar baya bir yorum yaptim hep takip ediyorum konuyu bide benim bebisi yorumlayin lutfenn ???
Kiz bence12 haftalık olması lazımdı, ama bugün öğrendiğime göre bir hafta önde gidiyormuş bebişim. azra53; çok teşekkür ederim canım ilgin ve yorumun için :)
başka fikri olan varsa sizleri çok büyüüük şevkle bekliyorum kızlar, lütfen bakmadan geçmeyin :)
Kim oglan demisti :))Günaydın kızlar bir çoğunuz bebeğim hakkında yorum yaptı maşallah herkes kız demişti bir arkadaşımız dışında tahminlerin büyük çoğunluğu yanıldı bende oğlum olacak Allah kısmet ederse![]()
Bebetas demisKim oglan demisti :))
Bu sene bence erkek bebek yili...kime sorsam cinsiyetine erkek diyorBebetas demis![]()
YOKSA SENMI CANIM :))))) BEBETASMIŞ BENDE YENİ OKUDUM...Kim oglan demisti :))
ben çık fazla anlamasamda diğer resimleri inceledim ve bana sizin bebeginiz erkek gibi geldi hayırlısı olsun canım..Peki benim bebegim kiz mi erkek mi?:)
hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsinGünaydın kızlar bir çoğunuz bebeğim hakkında yorum yaptı maşallah herkes kız demişti bir arkadaşımız dışında tahminlerin büyük çoğunluğu yanıldı bende oğlum olacak Allah kısmet ederse![]()
çok net göremiyorum ama kız gibi canım, hayırlı olsun bebeğinmerhaba birkaç zamandır foruma bakıyorum şimdi yazmak nasip oldu bir kızım var Rabbim bağışlasın 19 aylık şimdide 13 haftalık hamileyim görüntüsü var doktor pozisyonu uygun değil daha çok erken diyerek söylemek istemedi açıkçası daha erken filan dedi yorumlaınızı bekliyorum