dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kesin kiz cabimm. Yatisi nubu herseyi kiz boyoe fotolarda kiza kesin diyebiliyoz tabi yanilma payi nadiren oluyo :)c haftalik sen ne hissediyorsun ? Senin bebise ben baktim kiz dedim ama azra ya da bi sor daha daha profi
Bende kız hissediyorum☺Dr kıza benziyo dedi emin olmak için sordum

Benim 3.
Canim kiz bebgin belirtileri sende nasil az anlatsana ??
Kız bebek
Canim kiz bebgin belirtileri sende nasil az anlatsana ??
Benim 3.kiz bebek☺şu an çokta bi belirtisi yok aslında. Üçüde birbirinden farklı oldu.halsizlik dışında bi sorunum yok.biseyden tiksinmedim. Kilo almadım. Rahatça eğilip kalkabiliyorum. Ne öğrenmek istersin.bisey sor soyleyeyim☺

Benim 3.

Kız bebek

Benim 3.kiz bebek☺şu an çokta bi belirtisi yok aslında. Üçüde birbirinden farklı oldu.halsizlik dışında bi sorunum yok.biseyden tiksinmedim. Kilo almadım. Rahatça eğilip kalkabiliyorum. Ne öğrenmek istersin.bisey sor soyleyeyim☺
Aaa ucuncu kiz mii ... valla diyolar ya kizda cok bulanti oluyo karnin yaygin oluyo popo buyuyo. Yuzun sivilceleniyo tatliyo cok yiyorsun kiz gec canlabiyo gec hissediyosun. Kzlar cok asiri yilan gibi donup duruyo hareketli oluyo ffln filann .... :))

Hayir
Aaa ucuncu kiz mii ... valla diyolar ya kizda cok bulanti oluyo karnin yaygin oluyo popo buyuyo. Yuzun sivilceleniyo tatliyo cok yiyorsun kiz gec canlabiyo gec hissediyosun. Kzlar cok asiri yilan gibi donup duruyo hareketli oluyo ffln filann .... :))
Hayır hayır kesinlikle.bu 3uncu evet 3undede yüzümde bi sivilce bile çıkmadı. Aksine bana diğerleride dahil hep güzelleştin dediler.bence hiç alakası yok.hep kız dememe rağmen oğlun olacak gibi diye yorum yaparlar di hep.ilk kızimda çok bulantı oldu.ama 2 ve 3.uncude hiç yaşamadım bunları.

Hayir

Hayır hayır kesinlikle.bu 3uncu evet 3undede yüzümde bi sivilce bile çıkmadı. Aksine bana diğerleride dahil hep güzelleştin dediler.bence hiç alakası yok.hep kız dememe rağmen oğlun olacak gibi diye yorum yaparlar di hep.ilk kızimda çok bulantı oldu.ama 2 ve 3.uncude hiç yaşamadım bunları.
Ayyyy cok guzel cok seviyorum kiz cocuklarini.Allah bana da guc kuvvet verirse cok isterim 2 3 kizim olsun.Allah bagislasin.masallah

Hayir

Seninki bana erkek gibi geldi insallah Doktor yaniliyordur... Iki kizin varmis insallah Buda Allah in izniyle oglandir.... Allah in mucizesi coktur istese son dk bile bir supriz yapar... Rabbim gonlumuze gore versin

yeni bir fotoğrafımız var arkadaşlar bakarmısınız cinsiyet tahminleriniz ne olacak doktor tahminde bulunuyor ama yanılma payının yüksek olduğunu söyleyerek iki kere aynı cinsiyeti söyledi sizce bebeğim kız mı erkek mi _?

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    15 KB · Görüntüleme: 130
Bende kız hissediyorum☺Dr kıza benziyo dedi emin olmak için sordum

Canım bebeğin 13 haftalıkmış daha. Allah bebeği korumakla yükümlü meleklere 16. Haftaya kadar bebeğin cinsiyetini bildirmiyormuş. Düşün o zamana kadar Allah'tan başka bilen yok. Şimdi tahmin ediyorlar falan ama bence sen tevekkül ol 16 haftayı doldurmayı bekle.

yeni bir fotoğrafımız var arkadaşlar bakarmısınız cinsiyet tahminleriniz ne olacak doktor tahminde bulunuyor ama yanılma payının yüksek olduğunu söyleyerek iki kere aynı cinsiyeti söyledi sizce bebeğim kız mı erkek mi _?
Erkek gibi

DOKTOR İLKİN DE KORDONA ÇOK YAKIN YANILMA PAYIYLA BİRLİKTE %70 ERKEK DEDİ SONRA TALİHSİZ Bİ OLAY YAŞADIM VE MERDİVENDE DÜŞTÜM MUAYENEMDEN ÖNCE DOKTORA GİTMEK DURUMUNDA KALDIM DÜŞÜK TEHDİDİM VARMIŞ VE MUAYENENİN EN SONUN DOKTOR SORDU CİNSİYET DEMİŞMİYDİK_? GÖSTERİYOR MU Kİ DEDİM ERKEK GİBİ DEDİ AMA ÇOK UFAK DAHA DEDİ BENDE İLKİNDEDE %70 ERKEK DEMİŞTİNİZ DEDİM AMA BURDA ARKADAŞLARINDA TECRÜBESİNDEN YARARLANMAK İSTERİM BAŞKA TAHMİNİ OLAN VARMI_?

DOKTOR İLKİN DE KORDONA ÇOK YAKIN YANILMA PAYIYLA BİRLİKTE %70 ERKEK DEDİ SONRA TALİHSİZ Bİ OLAY YAŞADIM VE MERDİVENDE DÜŞTÜM MUAYENEMDEN ÖNCE DOKTORA GİTMEK DURUMUNDA KALDIM DÜŞÜK TEHDİDİM VARMIŞ VE MUAYENENİN EN SONUN DOKTOR SORDU CİNSİYET DEMİŞMİYDİK_? GÖSTERİYOR MU Kİ DEDİM ERKEK GİBİ DEDİ AMA ÇOK UFAK DAHA DEDİ BENDE İLKİNDEDE %70 ERKEK DEMİŞTİNİZ DEDİM AMA BURDA ARKADAŞLARINDA TECRÜBESİNDEN YARARLANMAK İSTERİM BAŞKA TAHMİNİ OLAN VARMI_?
Geçmiş olsun canım inşallah gönlünden beşini kucağına alırsın bencedde erkek bebis bu

Geçmiş olsun canım inşallah gönlünden beşini kucağına alırsın bencedde erkek bebis bu
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOL rABBİM HEPİMİZİNKİNİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZDA GÖSTERSİN İNŞALLAH KIZ ERKEK HAYIRLI EVLAT OLSUN SAĞLIKLI OLSUN YETER BU İKİNCİ BEBEĞİM BİR TANE DÜNYA TATLISI PRENSESİM VAR E ERKEK OLURSA ERKEK ANNESİDE OLMUŞ OLURUM DİYORUM AMA NETİCEDE ANNELİK HER TÜRLÜ ÇOK GÜZEL

Erkege benzettim ben :) doktorunuz kizmi dedi erkekmi ?

İLK BAKTIĞINDA KORDONA ÇOK YAKIN YANILMA PAYIYLA %70 ERKEK DEDİ İKİNCİ MUAYENEMDE DAHA ÇOK UFAK AMA ERKEK GİBİ DEDİN Bİ SONRAKİ KONTROLÜM 15 NİSAN BAKALIM NE DİYECEK
Kuzenime 11. Haftanin sonunda erkek demisti doktor cikmisti bizim ekim anneleri sayfasinda da erkek olanlara genelde soylediler erkekler daha once tahmin ediliyormus..hayirlisi olsun insallah 16. Hafta netlesir insallah:))

Kuzenime 11. Haftanin sonunda erkek demisti doktor cikmisti bizim ekim anneleri sayfasinda da erkek olanlara genelde soylediler erkekler daha once tahmin ediliyormus..hayirlisi olsun insallah 16. Hafta netlesir insallah:))
DOKTORUM 13+5 TE VE 14+1 DE SÖYLEDİ BU TAHMİNLERİNİ BAKALIM HAYIRLISI Bİ SONRAKİNDE NETLEŞİR İNŞALLAH

Back
X