- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Bide azra baksin ama bebis erkek yaa :))Normalde 10+4'tü bu ultrasonda. Ama önde çıktı, 11+1. Doktor emin olmamakla birlikte kız gibi dedi. Ayyy erkek mi diyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide azra baksin ama bebis erkek yaa :))Normalde 10+4'tü bu ultrasonda. Ama önde çıktı, 11+1. Doktor emin olmamakla birlikte kız gibi dedi. Ayyy erkek mi diyorsun![]()
Anaaa :)) bebis erkegim diyoo annesiii doktoe hicmi bisey demedi bariz pipi ortada..
Bide azra baksin ama bebis erkek yaa :))
Arkafaslar yarin yoeum yapar ama bebis 11 haftaya gore cok sekilli bi bebis massallah . Bazen 11 den sonra nubu deisiyo diyolar ama sanmiyorum. :) azra53 e sor bi o bilir :) ogrendin zaman kesin yaz canim..Azra kim bilmiyorum ama baksın tabi yaFotoğraflardan birinde kız gibi birinde erkek gibi gelana da.
Bende tutmadı SebahatçimKızlar kafama takıldı bu çin takvimi teorisi tutan kaç kişi var
Canım sen 11 haftasından sonra bir daha koy istersen. Nub teorisi içlerinde doğruluk payı en yüksek olan. O zaman daha net bir şeyler söylenebilir.Hayırlısı olsun bana da erkek gibi geldi. Çin takvimide öyle diyor. Yorumun için teşekkür ederim.
Merve sende var mı bir değişiklik. Hala gitmedin değil mi?Arkafaslar yarin yoeum yapar ama bebis 11 haftaya gore cok sekilli bi bebis massallah . Bazen 11 den sonra nubu deisiyo diyolar ama sanmiyorum. :) azra53 e sor bi o bilir :) ogrendin zaman kesin yaz canim..
normalde bu işlerden hiç anlamam ama pipiyi ben de gördüm,ilk resimde bariz belli :) hayırlı olsun...Kizlar lutfen benim bebegimede tahmin yapabilirmisiniz doktorum gordu ama soylemedi 13. Haftalik burda:)Eki Görüntüle 1480751 Eki Görüntüle 1480752
Canım yanılma ihtimalimi çok yüksek tutarak ben ilk fotoğrafta pipi gibi görüneni yaklaştırınca bacak gibi gördüm. Ama dediğim gibi yanlış görmüş olabilirim.Azra kim bilmiyorum ama baksın tabi yaFotoğraflardan birinde kız gibi birinde erkek gibi geldi bana da.
11+5bu resimde hiç bisi canim cekmiyo başlarda bulandim ama kusmam olmadi kebap olursa hicccc hayır demiyorumCanim cikinti yok ama bebis erkek bebise benziyo .. ben oyle hissettim :) belirtiler ney ?? Kac haftalik cok tatlu bebis..
Canim ben bu merakla yasamaya alistim :))) az kaldi 13 une kadar bekleycem... insallah ozaman ogrebirom netlesir baska bisey ostemiyorum.. kiz doye iyice alistirdim kendomi..Merve sende var mı bir değişiklik. Hala gitmedin değil mi?
Valla benim arkadas var ilk cabi kebab cekti bebis oglan cikti hadi hayirlis oglan bebiste etecok duslesiyon.11+5bu resimde hiçhayirlisi anim cekmiyo başlarda bulandim ama kusmam olmadi kebap olursa hicccc hayır demiyorum
Kız çıkıntı yok diyon oğlan olabilir diyon ay çatlayacammm bi ogrenipde alisveris baslasak senin kac haftalık cnmValla benim arkadas var ilk cabi kebab cekti bebis oglan cikti hadi hayirlis oglan bebiste etecok duslesiyon.
Bende o pipi denileni bacak gordum desem...hayirli olsun kiz da erkek deCanım yanılma ihtimalimi çok yüksek tutarak ben ilk fotoğrafta pipi gibi görüneni yaklaştırınca bacak gibi gördüm. Ama dediğim gibi yanlış görmüş olabilirim.
Canim ben bu merakla yasamaya alistim :))) az kaldi 13 une kadar bekleycem... insallah ozaman ogrebirom netlesir baska bisey ostemiyorum.. kiz doye iyice alistirdim kendomi..
Değil mi yakınlaştırıp bakınca bebeğin sol bacağı gibi duruyo.Bende o pipi denileni bacak gordum desem...hayirli olsun kiz da erkek de
Arkafaslar yarin yoeum yapar ama bebis 11 haftaya gore cok sekilli bi bebis massallah . Bazen 11 den sonra nubu deisiyo diyolar ama sanmiyorum. :) azra53 e sor bi o bilir :) ogrendin zaman kesin yaz canim..
Canım yanılma ihtimalimi çok yüksek tutarak ben ilk fotoğrafta pipi gibi görüneni yaklaştırınca bacak gibi gördüm. Ama dediğim gibi yanlış görmüş olabilirim.
Bende o pipi denileni bacak gordum desem...hayirli olsun kiz da erkek de