dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Azra kim bilmiyorum ama baksın tabi ya :-) Fotoğraflardan birinde kız gibi birinde erkek gibi gelana da.
Arkafaslar yarin yoeum yapar ama bebis 11 haftaya gore cok sekilli bi bebis massallah . Bazen 11 den sonra nubu deisiyo diyolar ama sanmiyorum. :) azra53 e sor bi o bilir :) ogrendin zaman kesin yaz canim..

Hayırlısı olsun bana da erkek gibi geldi. Çin takvimide öyle diyor. Yorumun için teşekkür ederim.
Canım sen 11 haftasından sonra bir daha koy istersen. Nub teorisi içlerinde doğruluk payı en yüksek olan. O zaman daha net bir şeyler söylenebilir.

Arkafaslar yarin yoeum yapar ama bebis 11 haftaya gore cok sekilli bi bebis massallah . Bazen 11 den sonra nubu deisiyo diyolar ama sanmiyorum. :) azra53 e sor bi o bilir :) ogrendin zaman kesin yaz canim..
Merve sende var mı bir değişiklik. Hala gitmedin değil mi?

Azra kim bilmiyorum ama baksın tabi ya :-) Fotoğraflardan birinde kız gibi birinde erkek gibi geldi bana da.
Canım yanılma ihtimalimi çok yüksek tutarak ben ilk fotoğrafta pipi gibi görüneni yaklaştırınca bacak gibi gördüm. Ama dediğim gibi yanlış görmüş olabilirim.

Canım yanılma ihtimalimi çok yüksek tutarak ben ilk fotoğrafta pipi gibi görüneni yaklaştırınca bacak gibi gördüm. Ama dediğim gibi yanlış görmüş olabilirim.
Bende o pipi denileni bacak gordum desem...hayirli olsun kiz da erkek de

Canim ben bu merakla yasamaya alistim :))) az kaldi 13 une kadar bekleycem... insallah ozaman ogrebirom netlesir baska bisey ostemiyorum.. kiz doye iyice alistirdim kendomi..

Az kalmış canım inşAllah bu sefer net bir şekilde öğrenirsin. Sağlıklı olsunlar tabi en önemlisi o. InşAllah kontrol sonuçlarında iyi çıkar canım ya.

Canım bebek normalde 10+4tü. Ultrasonda büyük çıktı. Demek ki iyi gelişmiş. Ben de çok şaşırdım, bu kadar net beklemiyordum elini ayağını falan. Maşallah kuzuma. Öğrenince mutlaka yazıcam canım. Çok saol.

Canım doktorda baya dikkatli baktı o bacak mı diye. O da emin olamadı, net birşey diyemem dedi, kız gibi dedi. Saol canım yorum için.

Back
X