Dr. Süleyman Tas yada Dr. Mahmut Gökdogan tarafindan burnunu yaptiran var mi?

Merhaba :) Ben ameliyatımı Mahmut Gökdoğan'a yaptırdım. Benimle sabırla konuştu, isteklerimi dinledi. Ameliyattan sonra biraz olsun ağrım sızım olmadı hiç. Bugün sekizinci günümdeyim, alçım çıkınca bantlanmadan burnumu gördüm, bu şiş haliyle bile MÜKEMMELDİ. Ben çok memnun kaldım size de tavsiye ederim Mahmut Gökdoğan'ı :)
siz ilk randevunuzu ne zaman sonraya aldınız? mesela bir ay sonraya ameliyat tarihi alınıyormu?

Dr. Mahmut gökdoganda bir ay önce rendevu almaniz yeterli bende öyle demisti.. mesela haziranda olmak istiyorsaniz bu ay almaniz gerekiyor. Randevu aldiginiz ayni günde bile ameliyat edebiliyor bu istege bagli yani bir ay sonrada olabilir diye düsünüyorum.

Dr. Mahmut gökdoganda bir ay önce rendevu almaniz yeterli bende öyle demisti.. mesela haziranda olmak istiyorsaniz bu ay almaniz gerekiyor. Randevu aldiginiz ayni günde bile ameliyat edebiliyor bu istege bagli yani bir ay sonrada olabilir diye düsünüyorum.
burun ameliyatı fiyatı ne kadar peki? ilk ameliyat için..

Oldum ben yurt disindan geldim
mersinde kaç gün kaldınız peki? şuan memnunmusunuz..Duygu tıpta yapıyormuş sanırım ameliyatı..yakınında kalacak yer varmı acaba..bende karar vermek üzereyim..Birde rica etsem özelden burnunuzun fotoğrafını göndermeniz mümkünmü

kesinlikle iyi düşün mahmut gökdoğanı adlı doktoru? İstanbul bu konuda daha gelişmiş tekniklere sahip..mersine gidip yaptırdım.. ama pişmanım...

Merhaba arkadaslar, süleyman tas ta 2017 icin burun fiyatlarini bilden varmi acaba? Bürden seine randevu Aldis arkadaslara sesleniyorum, gecen yil 8000 TL idi. Malum her yil bi 2000 TL gibi Zam geliyor.

Acil bilgi alabilirsem cokmutlu olucagim. Tskler

Sakin sakin sakin mahmut gokdogana olmayin lutfen tecrubesiz son derece lakait hatta bana gore kibarda degil simdi konuya girelim ben mersinde mahmut gokdogana ameliyat oldum ikinci ayda burnum dusti ikinci ameliyati oldum sonuc husran eski burnumu ariyorum herturlu sorun var suan ve giden zamanim param psikolojim burda sadece yardimci olmak icin yaziyorum sonucta yuzunuzun ortasinda omur boyu sizinle kalacak bisey bu lutfen iyi dusunun bu arada bende ilk zamanlarmemnundum ilk hafta,ilk ay,ama odemler inince 3. 4. Aydan sonra ortaya cikti kemik cikintilari vs.cok cok cok kotu

Hakkimi helal etmiyorum o adama bu arada resimlere aldanmayin sadece yapabildiklerini koyuyor instagrama benim kac tanidigim var hic memnun degiller ve kimsenin resmini koymamis akilli olun dusunun

Mahmut gökdoğan mağdurlarından biride benim:110::110: hatta benimle sürüklenen 2 kişi tanıdıklarım da aynı durumda maalesef, iyi düşünmek gerekli estetik girişimleri..

Suleyman tasi tavsiye eden yoook mu??
Suleyman tas fiyat olarak en ucuk rakamlari istiyor ancak sayfasinda paylastigi ve resimde hayran kaldigim burun sahibi bayana ozelden yazdim son durumunu sormak icin uste cokme oldugunu suleyman beyi tavsiye etmediginj soyledi. Ben revizyon doktoru ariyorum umarim bulurum

Back
X