Teşekkür ederim içimi rahatlattınız 17 senelik evliyim bende 34 yaşındayım amerikan hastesine gittim 2002 senesinde ilk dememede 1 tane kızım oldu sonra 2 defa denedim birisi dış gebelik oldu olumsuz sonuç aldım artık yoruldum 3 defa tedavi gördüm 4 denemem olucak korkuyorum umutsuzdum nette araştırma yaptım yorumlarınız dikkatimi çekti merak ettim umut tüp bebeğin transferden sonra verdiği ilaç jel mi iğne mi bu benim için çok önemli jelde kötü sonuçlar aldım korkuyorum aydınlatırsanız sevinirim pazartesi süleyman beye gidicem fikirlerinize ihtiyacım var inşallah bebek isteyen herkesin dualarını kabul etsin Allah yüzümüzü güldürsün olumlu sonuçlar alırız inşallah
Canım Allah yadımcın olsun süleyman bey gerçekten çok iyi bir hekim bütün umutlarımı kaybetmişken bana umut ışığı oldu umut tüp bebek merkezi hakikaten ismiyle çok uyumlu
Transfer sonrası progesteron 50 mg ve crinone jel kullandım
Süleyman bey ile görüştüm adet gördüğümde tedaviye başlıyorum
Süleyman bey ile görüştüm adet gördüğümde tedaviye başlıyorum
15 mayıs salı günü yumurta toplamam oldu herşey yolunda ınsallah sonuçumda süper olcak:44:
slm arkadaşlar bizde kısmetse bu ay sonu umutta tedaiye başlıyacğız. biz dr ulun beyl çalışacağız. aslında çok araştırdık ve hep umut öne çıktı.süleyman beyle düşünüyorduk ama görüşmeyi ulun beyle yaptık . bizce ikiside iyi. inş hepimize mutlu haberleri verirler. hakkımızda hayırlısı inş.
Hayırlı olsuntez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah
teşekkür ederim ınsallah hepimiz ıçın hayırlısı olur
Bende önce aytun hanım demiştim sonra süleyman beye karar verdim ve kendisindende oldukça memnunum umarım hepimiz umut tüp bebek merkezinden mutlu ayrılırız
Arkadaşlar keseyi görmeden haber vermek istemedim HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİMMMM
Süleyman hocayı tercih etmekle çok doğru bir karar verdiğimi bugün birkez daha anladım
Değerim 130 Hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?