Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

Canım Allah yadımcın olsun süleyman bey gerçekten çok iyi bir hekim bütün umutlarımı kaybetmişken bana umut ışığı oldu umut tüp bebek merkezi hakikaten ismiyle çok uyumlu

Transfer sonrası progesteron 50 mg ve crinone jel kullandım

Son düzenleme:

Allah yardımcımız olsun yarın bende süleyman beye gidicem bakalım hayırlısı olsun yorumlarınızla beni bilgilendirdiniz için çok teşekkür ederim hayırlı geceler...

Tedavim pazartesi günü başladı gonalf iğnesi verildi ve cuma günü için tekrar kontrolle çağrıldımmm

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bizde kısmetse bu ay sonu umutta tedaiye başlıyacğız. biz dr ulun beyl çalışacağız. aslında çok araştırdık ve hep umut öne çıktı.süleyman beyle düşünüyorduk ama görüşmeyi ulun beyle yaptık . bizce ikiside iyi. inş hepimize mutlu haberleri verirler. hakkımızda hayırlısı inş.

Bende önce aytun hanım demiştim sonra süleyman beye karar verdim ve kendisindende oldukça memnunum umarım hepimiz umut tüp bebek merkezinden mutlu ayrılırız

Arkadaşlar keseyi görmeden haber vermek istemedim HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİMMMM

Son düzenleme:
Süleyman hocayı tercih etmekle çok doğru bir karar verdiğimi bugün birkez daha anladım

Değerim 130 Hamileyim

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar ben bugün hayırlısıyla tedaviye başladım

İlk iğnem bugün güler yüzlü hemşire tarafından yapıldı

Puregon 225 başladım

Kullanacağım doz ayarlanıp nasıl kullanacağımı gösterdi umarım doğru bir şekilde yapabilirim

Salı günü tekrar kontrole çağrıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…