hamileyimmmmmm
çok mutluyum sabah testimi yaptırdım.hamileyimmmmm.
Allah isteyen herkese versin.yazarken bile elim titriyor.sonucum 200 çıktı doktorum herşeyin normal olduğunu 15 gün sonra keseyi görüceğimizi söyledi.
Bugün benden mutlusu yokk
hamileyimmmmmm
çok mutluyum sabah testimi yaptırdım.hamileyimmmmm.
Allah isteyen herkese versin.yazarken bile elim titriyor.sonucum 200 çıktı doktorum herşeyin normal olduğunu 15 gün sonra keseyi görüceğimizi söyledi.
10 taneden 7 yumurtam döllendi:)) 7 çocuğum var sayılır :)) inşallah bu hafta içinde transferim olacak. Bebişim içimde olup bana tutunacak inşallah sıkı sıkı.. Tatile gitmeyi iptal mi etsem demeye başladım. Korkuyorum birşey olur diyee..
Iğneler gebelik testine kadar..
Sen ne durumdasın biricik?
Transfer perşembe günü:18::18:
evet canım, günde 2 iğne. acımıyor korkma. başa gelen çekiir :) yarın yine kontrol. süreci yazıyorum ben de başlamayanlar için. Çünkü ne ne biliyorsam bu sitede okuduklarım, paylaşanlar sayesindedir. Umut tüp bebek'i de burada çok beğenildiği için seçmiştim. sen ne zaman başlıyorsun biricik?
Hamileyimmmmmm
Çok mutluyum sabah testimi yaptırdım.Hamileyimmmmm.
Allah isteyen herkese versin.Yazarken bile elim titriyor.Sonucum 200 çıktı doktorum herşeyin normal olduğunu 15 gün sonra keseyi görüceğimizi söyledi.
bugün transfer günün değil mi cnm inşallah bebişin 9 ay içinde sağlıkla göbişinde olacak
dün transferimi oldum. bebişim benimle kalır inşallah..
dün transferimi oldum. bebişim benimle kalır inşallah..
Bak bende hecan yaptım çokkk güzel inşallah herşey yolunda gidecek ve bebişine kavuşacaksın
Benimde muayenem yapıldı herşey yolundaymış cuma günü tekrar kontrole çağrıldım
Ya keşke transferin cuma günü yapılsaydı seninle tanışma fırsatım olurdu
Dualarım seninle
Pazartesi sanırım son kontrolüm yapılacak
Yumurta toplama işlemi zor bir işlem mi
hiiççççç zor değil biricik. koltukta uyuyorsun yatağında süper bir şekilde uyanıyorsun. ben öyle dinç uyanmıştımki 40 tane tıp kitabı okuyup ezberlerim dedim eşime. :)
hayırlı olsun şimdiden
12 yumurtadan 10 tanesi dölenmiş beklemeye devammmmm
12 yumurtadan 10 tanesi dölenmiş beklemeye devammmmm
transfer ne zaman cnm
süper maşallah :)
Benim 8. günüm. içimde ağrılar oluyor zaman zaman. Beklemek çok zor, sıkıcı.. Acaba boşuna mı bunca şey diyor insan
İnşallah boşuna değildir...
Allah hepimize ödülümüzü verir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?