Kızlar çooook mutluyum tranferim oldu .Tek embriyo ama 5 . gün transferi bugunleri de gördüm ya ............
Çok mutlıyum en azından tedavim daha önce ki gibi olmadı sonuç ne olursa olsun UMUT tüp bebeğe çok minnetarım eşimden sperm bulmayı başardılar.Bende transfer oldum.
Bugün klinik çok kalabalıktı ama sağolsunlar herkesle tek tek ilgilendiler.Artık dua etme zamanı .Allah herkese yardım etsin.
SÜLEYMAN HOCA ELİNE SAĞLIK.
Ben de dün Dr. Süleyman Bey'lele tanıştım. Güleryüzlü, rahatlatıyor..Bugün de karından ilk iğnemi oldum. Aslında acımıyor, ama böyle şeylere canım sıkılır, kendim iğneyi nasıl yapıcam acaba :18:
iğne hiç acıtmıyor, alıştım. Bugün 4. Yü yaptım. Sinek ısırığı gibi, ben yapıyorum ama bakamıyorum. Eşim bakarak kontrol ediyor :) bundan sonraki aşamaların da bu kadar kolay olması için dua ediyorum.. Iğneden hiç korkma. Bennn bile yaptım
gelişmeleri lütfen yaz ben daha adet görmedim sanırım hafta sonu görürüm diye düşünüyorum tabi stresten geçikmese gelişmeleri buraya yazarsan sevinirim kontrolle ne zaman gideceksin iğnelere devam edecekmisin
rabbim yardımcın olsun
gelişmeleri lütfen yaz ben daha adet görmedim sanırım hafta sonu görürüm diye düşünüyorum tabi stresten geçikmese gelişmeleri buraya yazarsan sevinirim kontrolle ne zaman gideceksin iğnelere devam edecekmisin
rabbim yardımcın olsun
Dr. 3 günlük iğne daha verdi yumurta büyüsün diye. 3 tane iğne de erkenden çatlamasınlar diye verdi. Allah bu sıkıntılarımızı ödüllendirir inşallah. Umarım her isteyen ilk seferde bebeğine kavuşur.. Dün 9 yumurtam oluşmuştu (4 günlik iğneyle).:18:
Şimdi iki tane birden mi iğnemi kullanıyorsun ikiside göbektenmi uygulanıyor ağrın oluyormu kusura bakma sanırım çok soru sordum benim ilk denemem olacak ve bu konularda hiç bilgim yok
evet canım, günde 2 iğne. Acımıyor korkma. Başa gelen çekiir :) yarın yine kontrol. Süreci yazıyorum ben de başlamayanlar için. çünkü ne ne biliyorsam bu sitede okuduklarım, paylaşanlar sayesindedir. Umut tüp bebek'i de burada çok beğenildiği için seçmiştim. Sen ne zaman başlıyorsun biricik?
seni özellikle takip ediyorum bende adet gördüm sanırım cuma günü tedaviye başlayacağım inşallah herşey yolundadır belki orda bile karşılaşırız
histeroskopi yaptıran var mı aranızda bende ağustosta süleyman hocaya tedavi olucağım
Merhabalar, bende süleyman beyin hastasıyım geçen ay 1 embriyom gelişti ancak doktor transferi yapmadı ve dondurdu... Benim polip vardı rahimde ilkbaşta bakalım demişti sonra polip yüzünden yapmadığını ve polipi almamız gerektiğini söledi. bende ağustos adetimle beraber histeroskopi olacağım sonrada allah kısmet ederse bir aksilik olmazsa eylülde dondurulmuş için süleyman beydeyim. sen histeroskopi oldunmu olacakmısın senin durumun nedir?
Bugün yumurtalarım toplandı. 10 tane.İnşallah hepsi sağlamdır. Yarın haber gelecek. çeşitli ilaçlar + gebelik testine kadar kalçadan iğne verdi...
Hayırlı olsun inşallah hepsi dölenir
offff yine iğne mi verdiler hemde kalcadan nezaman bitecek bu iğneler
Hamileyimmmmmm
Çok mutluyum sabah testimi yaptırdım.Hamileyimmmmm.
Allah isteyen herkese versin.Yazarken bile elim titriyor.Sonucum 200 çıktı doktorum herşeyin normal olduğunu 15 gün sonra keseyi görüceğimizi söyledi.
Bugün benden mutlusu yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?