Bugün itibariyle tedaviye başladımmmmmmm
Hayırlı olsun eminim herşey güzel olacak.Süleyman bey çok tecrübeli benimde doktorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa hamileymissin, kucağına Almaya'da nasib etsin Allah inşallah;-)
Hayırlı olsun eminim herşey güzel olacak.Süleyman bey çok tecrübeli benimde doktorum.
Doktoruma çok güveniyorum inşallah mutlu son olur![]()
1 ağustos test günümdü. Sonuç negatif. Görünen bir sebep yok. Çok üzüldüm, olur sanıyordum..
Eşimle tatile gittik, toparlanmak için. bugün doktorumu arayacağım dondurulmuşlar için..
Bekleyenlerin ve başlayacakların hepsinin pozitifi görmelerini ve bebeklerini kucağına almlarını diliyorum..
1 ağustos test günümdü. Sonuç negatif. Görünen bir sebep yok. Çok üzüldüm, olur sanıyordum..
Eşimle tatile gittik, toparlanmak için. bugün doktorumu arayacağım dondurulmuşlar için..
Bekleyenlerin ve başlayacakların hepsinin pozitifi görmelerini ve bebeklerini kucağına almlarını diliyorum..
tüp bebek raporum çıktıktan sonra umutta tedavi görmeyi düşünüyorum henüz hangi doktora gideceğime karar vermedim bir arkadaşım süleyman bey ile tedavi gördü şuan 1 yaşında kızı var diğer iki arkadaşımda ulun bey ile tedavi gördü bri gebe kaldı şuan 7 aylık gebe diğeri ise gebe kalamadı yakın zamanda donrulmuşlar için tekrar gidecek iki doktor içinde olumlu şeyler söyleniyor ben ayrıntılara çok takılan biriyim acaba hangi doktora gitsem