Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

1 ağustos test günümdü. Sonuç negatif. Görünen bir sebep yok. Çok üzüldüm, olur sanıyordum..

Eşimle tatile gittik, toparlanmak için. bugün doktorumu arayacağım dondurulmuşlar için..

Bekleyenlerin ve başlayacakların hepsinin pozitifi görmelerini ve bebeklerini kucağına almlarını diliyorum..

1 ağustos test günümdü. Sonuç negatif. Görünen bir sebep yok. Çok üzüldüm, olur sanıyordum..

Eşimle tatile gittik, toparlanmak için. bugün doktorumu arayacağım dondurulmuşlar için..

Bekleyenlerin ve başlayacakların hepsinin pozitifi görmelerini ve bebeklerini kucağına almlarını diliyorum..

cnm benim tatilini yap gez eğlen gelecek ay inşallah hamişsin:49::49::49:

Canım üzülme her şeyin bir vakti var inşallah dondurulmuşlarla bu sefer rabbim sana güzel bir melek gönderir bende 1 tane dondurulmuşum var onunla aralıkta nasipse deneme yapıcam inşallah her şey yolunda gider

Çok üzüldüm inşallah 2'inci denemende herşey istediğin gibi olur ve tez zamanda meleğine kavuşursun

Allahıma şükürler olsun ilk tüp bebek yolculuğumda allahım yüzümü güldürdü pozitif sonucu görmeyi nasip etti allah bu mutluluğu herkese yaşatsın ve bu yolda herkesin yüzünü güldürsün

Son düzenleme:
Benimde 3. micro denemem.İlkini adı çok duyulan bir hastanede oldum fakat hiç memnun kalmadım psikolojim çöktü 4 yıl ara verdim.
Daha sonra internetden Umutun adını çok duyunca Süleyman beyle mayısta 2. denememi yaptırdım. Süleyman bey muhteşem bir doktor fakat olumsuz gitti ve negatif sonuçlandı. Süleyman beye inancım okadar kuvvetliki 3. denemede de doktorum şu anda yine kendisi. Bebişim olana kadarda başka doktora geçmemeye kararlıyım.
Yarın transferim var, yıllardır yaşananlardan dolayı ve ilaçlardan birazda sanırım biraz karamsarlık, biraz mutsuzluk, biraz yorgunluk var ama bu defa umudum var:)

Genetik tahlillerimizi verdik sonuçları çıktıktan sonra ilk adet döneminde tedaviye başlamayı düşünüyorum

tüp bebek raporum çıktıktan sonra umutta tedavi görmeyi düşünüyorum henüz hangi doktora gideceğime karar vermedim bir arkadaşım süleyman bey ile tedavi gördü şuan 1 yaşında kızı var diğer iki arkadaşımda ulun bey ile tedavi gördü bri gebe kaldı şuan 7 aylık gebe diğeri ise gebe kalamadı yakın zamanda donrulmuşlar için tekrar gidecek iki doktor içinde olumlu şeyler söyleniyor ben ayrıntılara çok takılan biriyim acaba hangi doktora gitsem

Son düzenleme:
ıyı aksamlar fmn234 bende umut tup bebegı dusunuyorum gıdıp gorustunmu acaba tüp bebek yaptırırsan detaylardan benıde haberdar edersen cok sevınırım...

tüp bebek raporum çıktıktan sonra umutta tedavi görmeyi düşünüyorum henüz hangi doktora gideceğime karar vermedim bir arkadaşım süleyman bey ile tedavi gördü şuan 1 yaşında kızı var diğer iki arkadaşımda ulun bey ile tedavi gördü bri gebe kaldı şuan 7 aylık gebe diğeri ise gebe kalamadı yakın zamanda donrulmuşlar için tekrar gidecek iki doktor içinde olumlu şeyler söyleniyor ben ayrıntılara çok takılan biriyim acaba hangi doktora gitsem

al benden de o kadar acaip kararsızım ikisi arasında Rabbim yardım etsin

Back
X