Tüp Bebek Merkezleri Dr.süleyman tosun

süleyman bey ile telefonda konuştum aslında ben sadece öylesine bi mesaj atmıştım. önce neslihan hanım aradı sonra da süleyman bey toplamda 40 dakika falan konuştuk galiba. tabi ben işi bilen biri ile konuşmanın heyecanından sürekli lafa atlıyorum kibar adam bi sus be kadın demedi bana bilmiyorumkismile ağzımdan a çıksa dinledi. iki gün boyunca kananamalı halimle bir telefonu açmayan doktorum aklıma geldi. ya ben hemen yapmak istiyorum niyeeeeeeeeee bekliycem yaa. gerçi bir kaç hafta sonra genetik test yapıcaz ben ve eşim umuta ilk adımımı atıcam artık. önceki denememde bana ne yapıyor ne ediyorlar diye deli gibi araştırma yapıyordum. burada içim rahat edicek. sonunda aradığımda bulabileceğim bir doktor buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
arkadaşlar bir de genetik test ne kadar tutuyor 2 bin diyen var 300 diyen var anlamadım ben ya :sm_confused:
unutmadan bi de ben kamu çalışanıyım sevk alıp mı gidiyoruz anlamadım. eşim nasıl gelicek o da mı sevk alıcak il dışı haliyle nasıl olacağını biilmiyorum. allah rızası için yardım edecekleri bekliyorum a.s. a.s.

umut tüp bebekten randevu aldın mı?

iyi geceler kızlar yarın eşim tese ve ondan sperm çıkarsa bana OPU yapılacak bugece sabah olacak mı ???????????????????????????????????????????????

ay kimse gelmemiş ama olsun ben güzel haberi veryim eşimden sperm bulundu .............................................................................................................

ay kimse gelmemiş ama olsun ben güzel haberi veryim eşimden sperm bulundu .............................................................................................................
canım çok sevindim. azospermdi galiba eşin. ya çok sevinmiştir oda şimdi. ayy ne güzel ya moral oldu. bu ay hep burada güzel haberler duyuyorum hiç olumsuz haber yok. inşallah hamiş olduğun haberini de duyarız. rabbim yar ve yardımcınız olsunn.

geliyormusun istanbulla

maalesef şimdi gelemiyeceğim. işim nedeniyle şubat ortasından sonra genetik test için gelicem. hayırlısı. ben sürekli ikinci denemimin tarihini değiştiriyorum. ne yapıcam bilemiyorum. bu bebek mevzusu hayatımı ve kariyerimi kötü etkiledi. gelecek yıl benim kariyerim için çok önemli bir yıl olucak hem maddi hem de manevi .bebek işine ayıracağım çok daha fazla zamanım olucak. ama bu sene çok çalışmam gerekecek. seneye kalsın istiyorum biyandan. ama burda hamiş haberi alınca özeniyorum. hemen başlıyım diyorum. tam kararımı veremedim bi türlü.

maalesef şimdi gelemiyeceğim. işim nedeniyle şubat ortasından sonra genetik test için gelicem. hayırlısı. ben sürekli ikinci denemimin tarihini değiştiriyorum. ne yapıcam bilemiyorum. bu bebek mevzusu hayatımı ve kariyerimi kötü etkiledi. gelecek yıl benim kariyerim için çok önemli bir yıl olucak hem maddi hem de manevi .bebek işine ayıracağım çok daha fazla zamanım olucak. ama bu sene çok çalışmam gerekecek. seneye kalsın istiyorum biyandan. ama burda hamiş haberi alınca özeniyorum. hemen başlıyım diyorum. tam kararımı veremedim bi türlü.[/QUOTE

Hakkında hayırlısı olsun bebekte yaparsın kariyerde hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

bencede sirenasss sen bebekde yaparsın kariyerdeeee......çok erteleme bencee...

olumunekankayizsmile canım çok tatlısınız fatmaanur ve hilal85. maalesef diktatör amirlerim var. gebe iken ve raporluyken beni çağırıp kimyasalların bulunduğu ortamda çalışma yaptıracak kadar insafız kişilerle çalışıyorum. tabii gitmedim. bu defa da itaatsiz oldum. raporumu reddetmeye kadar vardı sonuç. hakkımı helal etmiyorum zaten onlara. sinirlerimi alt üst ettiler.yeni gebe iken beni 4 saat yola gönderdiler. orda bebeğimi düşürdüm. eşim ile farklı illerde çalışıyoruz. eşim her gün gidiş geliş yapıyor. ben çalışma hayatımı düzene sokmadıkça amir olamadıkça daha çok ezileceğim. bir yılım kaldı. sonra kimse ağzını açamayacak ve eşimin yanına gideğim. bu yılı sadece tahlillere ayıracağım. belki de kendiliğinden gelir bebişim. eşim ilaç tedavisi görüyor. kendiliğinden gelirse baş göz üstüne. rabbim sizin bebişlerinize sağlık sıhhat versin.

olumunekankayizsmile canım çok tatlısınız fatmaanur ve hilal85. maalesef diktatör amirlerim var. gebe iken ve raporluyken beni çağırıp kimyasalların bulunduğu ortamda çalışma yaptıracak kadar insafız kişilerle çalışıyorum. tabii gitmedim. bu defa da itaatsiz oldum. raporumu reddetmeye kadar vardı sonuç. hakkımı helal etmiyorum zaten onlara. sinirlerimi alt üst ettiler.yeni gebe iken beni 4 saat yola gönderdiler. orda bebeğimi düşürdüm. eşim ile farklı illerde çalışıyoruz. eşim her gün gidiş geliş yapıyor. ben çalışma hayatımı düzene sokmadıkça amir olamadıkça daha çok ezileceğim. bir yılım kaldı. sonra kimse ağzını açamayacak ve eşimin yanına gideğim. bu yılı sadece tahlillere ayıracağım. belki de kendiliğinden gelir bebişim. eşim ilaç tedavisi görüyor. kendiliğinden gelirse baş göz üstüne. rabbim sizin bebişlerinize sağlık sıhhat versin.

inşallah dilediğin gibi olur kendiliğinden bebişin olur:emir_bebek:

canım çok sevindim. azospermdi galiba eşin. ya çok sevinmiştir oda şimdi. ayy ne güzel ya moral oldu. bu ay hep burada güzel haberler duyuyorum hiç olumsuz haber yok. inşallah hamiş olduğun haberini de duyarız. rabbim yar ve yardımcınız olsunn.

Çok teşekür ederim iyi dileklerin içn cumartesi transferim yapıldı şuan bekleme sürecine geçtim eğer sende umut tüp bebek merkezine geleceksen gerçekten çok iyi bir secim yapmışsın diyebilirim ben ve eşim çok memnun kaldık merkezden:lepi:

Back
X