süleyman bey ile telefonda konuştum aslında ben sadece öylesine bi mesaj atmıştım. önce neslihan hanım aradı sonra da süleyman bey toplamda 40 dakika falan konuştuk galiba. tabi ben işi bilen biri ile konuşmanın heyecanından sürekli lafa atlıyorum kibar adam bi sus be kadın demedi bana bilmiyorumkismile ağzımdan a çıksa dinledi. iki gün boyunca kananamalı halimle bir telefonu açmayan doktorum aklıma geldi. ya ben hemen yapmak istiyorum niyeeeeeeeeee bekliycem yaa. gerçi bir kaç hafta sonra genetik test yapıcaz ben ve eşim umuta ilk adımımı atıcam artık. önceki denememde bana ne yapıyor ne ediyorlar diye deli gibi araştırma yapıyordum. burada içim rahat edicek. sonunda aradığımda bulabileceğim bir doktor buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
arkadaşlar bir de genetik test ne kadar tutuyor 2 bin diyen var 300 diyen var anlamadım ben ya :sm_confused:
unutmadan bi de ben kamu çalışanıyım sevk alıp mı gidiyoruz anlamadım. eşim nasıl gelicek o da mı sevk alıcak il dışı haliyle nasıl olacağını biilmiyorum. allah rızası için yardım edecekleri bekliyorum a.s. a.s.
umut tüp bebekten randevu aldın mı?