dr u vitamin hapı vermeyen varmı ???

ohcanimadeysin

♥pamugum ve prensesim ♥
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
6.873
32
158
Ankara
merhaba hamişler..
bu benim 2. gebeliğim.
ilkinde 3 aydan sonra elevit ve demir hapı kullandım.6. ayda kalsiyum ve magnezyum da eklendi.
şuan 18 haftanın içindeyim ve dr a vitamin vermeyecekmisiniz dediğimde ben vermiyorum gerek görmüyorum dedi..siz beslenmenize dikkat ediyormusunuz,et,süt,yumurta,meyve,sebze yiyormusunuz tamam dedi..o ilaçlar firmaların işine yarıyor sadece dedi
eğer beslenme probleminiz varsa,uganda gibi bir yerden geldiyseniz,kilo almıyorsanız,o zaman veririz dedi..kafam karıştı ya herkes veriyor ya normalde..her yiğdin yoğurt yemesi farklı olayı herhalde.

Gorumcem hıcbır hap kullanmadı hatta bebegı dogduktan sonra kendısı yuz felcı gecırdı ve kulaktan amelıyat oldu bebegını emzıremedı. ama kızı gorsenız topac gıbı cok saglıklı. gorumcemın kan degerlerı cok ıyıydı.herseyı meyve sebze etten aldı

benim ilk gebeliğim suan 22+3 deyiz.hamile oldugunu 7.haftamızda öğrendik.yani beklenmedık bır seydı.çok guzel bır süpriz oldu.7.haftamızdan 14+5e kadar folik asit ve elevit kullandım.15.haftamızdan bu yana sadece ferrum fort sabahları ac karına içiyorum.vıtamınsızlık ve kansızlık çıkmadı o yuzden baska bıseye gerek yok dedı dr.bende hamileliğim boyunca et meyva sebze bol tuketuyorum.ama sut icemıyorum.

ya gün içinde bütün besin gruplarından tüketmeye çalışıyorum.bide demir hapı alıyorum ama elevit türü bir ilaca gerek yok dedi..
ne bileyim hiç duymamıştım daha önce verilmeyen

Back
X