Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

burda bu kadar insan bas bas bağırıyor belkide hayatları boyunca hiç düzelmicek olanlar var sen nasıl olurda hala ısrarla doktoru savunursun!!!!!!insanların hayatlarıyla oynarsın!!!!!!!! burda kesip biçmekten insanların hayatının mahvolmasından bahsediyoruz reklamını yaptığın şey gıda veya eğlence sektörü değil , burda insan hayatınla oynayamassın, insanlar bu yazılara güvenip geliyorlar bende bu yorumlara kanıp gelmiştim !!!!! bu doktorun sayesinde değil burun şekli üstüne basa basa söylüyorum burnumda neredeyse hiç kemik kalmamış burun ucumda dahil o kadar kemikli uzun bi burnum varken.... burnumun hiç değişmemsini herşeyin aynı olmasını sadece incelyitlmesini istedim iki kaş arası kemikle burun ucumu birleştirmiş burun ucumun yarısını kesmişti resmen ucubeye dönmüştüm!!!!!üstelik 1 sene sonra o bile kalmadı çöktü estetik demek istenilen arzu edilen şekli verbilmek demek bunu yapamayan doktoru neye dayanarak övüyorsun....

Bugün burnumdaki alçı çıktı bandajlar takıldı ve masaj verdi doktur bey şuan gerçekten bu hali bile beni memnun etti şişlikler indikten sonra daha mutlu olucam

O durum şişken anlasılmyr inş yaşamazsn ama acı gercek ki o dam kac arkadaşımın burnunu mahvetti cok feci bizimde ilk günler hokka gbi burnumz vardı ama şişler gidince kepçe gbi kaldı hele bir arkaasımın butun ucunun üstünden yapmış ameliyat bütün iz ortaa

Daha cpk resim var ama yuklemk zor oluyor cepten sakin serim ilk zamanlarki halini gorseydiniz bu burun omu inanamazdiniz eski resimlerimi bulabilursem atarim pc de ama su an 5 yil bitiyor ne halde bakin ustelik kusurlar 3 aylikkwn belurmeye basladi bir yila kadar oturdu ilk hal cok guzel iluyor imkanim olsa revizyon olucam hergun uzulyyorum kafaya tajiyorum cok

benimle konuşurken ya da hitap ederken senli benli konuşmamanızı rica edeceğim, zira hepimiz burada fikirlerimizi söylüyoruz. benden sonra giden ancak siteye üyen olmayan arkadaşlarımda gayet memnunlar. sizin memnuniyetsizliklerinizi dinlemekten ayrıca sıkıldık ama ağzımızı açmadık. bilgilerinize,

bende resim ekledim kızlarr arkadaşlık isteği yollayın kabul edimm :)
Merhaba, yeni uyeyim. Benim de ameliyat olmam gerekiyor. Kemik egriligi ve et var. Olmusken estetik de yaptirmak istiyorum. Siz veli aslan a olmussunuz, tavsiye ediyor musunuz Teşekkürler

yıllar sonra herkese merhaba,
300küsür sayfa hepsini okuyamadım ama benim de ameliyattan sonra yaşadığım sıkıntıların çok benzerlerine denk geldim birkaç postta. ameliyattan sonra burnum yamuldu ve üzerinde bir tümsek oluştu. orjinalinde de yamuk olduğu için bunu bir hatadan daha çok anatomik bir eğilim olarak gördüm ve burun deliklerimin eşit olmamasından dolayı tekrar gittim veli beye. kendisine gerek buradaki yorumlardan gerekse ilk operasyon heyecanından ( yamuk da olsa eski burnumdan çok daha iyi bir sonuç aldığım için) güvenim tamdı. 2. operasyonu çok basit bir şey gibi anlattarak ücretsiz tekrar yapmayı teklif etti. açıkcası bu güvenden dolayı yaptığım hata ekstra hiç bir şey sormadan gün almak oldu.

çok basit bir operasyon sanarak girdiğim ameliyat hayatımın en kötü 3 haftasını yaşattı. ilk operasyonda neredeyse ertesi gün alışveriş yapacak kadar iyiyken 2. ameliyat inanılmaz ağrılı şişlikler ve morluklar içinde oldu. kullandığım antibiyotikler başka sorunlar doğurdu. estetikten sonra 3 ay da bununla ilgili tedavi görmek zorunda kaldım. bu komplikasyonlar her operasyonda görülme ihtimali olan ve ameliyat olmaya karar verdiğinizde aldığınız riskler ok... fakat keşke çektiğim bu acılara değseydi.

burun deliklerimin eşit olmamasından dolayı gittiğim veli bey sadece kendi hatasından dolayı oluşan tumseği düzeltti ve 2. kez yapılan bu riskli işlemi yarım bırakarak ne yamukluğu ne burun deliklerimi düzeltmedi. böylece başka bir operasyonla düzeltme şansımı da neredeyse ortadan kaldırdı. ( özellikle kıkırdakda 2 ya da 3. işlem çok zor)

2.kez gittiğimde burun deliklerimi düzeltmeyeceğini yada yapacağı işlemin sadece tümseği almak olacağını söyleseydi hatta herhangi bir olumsuz yada negatif bir elektrik vermiş olsaydı asla o masaya bir daha yatmazdım.

tüm bunları veli beyi eliştirmekten ziyade iletişim dediğimiz şeyin iki taraflı olduğunu referansdan da öte kişisel iletişiminiz üzerinizden bir karara varmanız daha doğru olduğunu anlatabilmek için yazdım.

kıssadan hisse; soru sormaktan çekinmeyin. gerekirse aynı şeyleri tekrar tekrar sorup check edin. sonuçta michael jackson burnu ile gezmiyorum:) fakat estetik dediğimiz şey eroin gibi ilk önce ''ne olursa eskisinden iyi olacak oh süper'' zamanla ''sanki kuzey batı yönünde 0,8mm bir sapma var'' gibi müşkülpesentliğe geliniyor:)

kendinizi sevin:)
sevgiler...

Merhaba bende Veli beye ameliyat olamak istiyorum 19 yasindayim haftaicine randevu alacagim onerir misiniz? Oncelikle veli beyi secmemin nedeni fiyati oldu

Merhaba, veli beyin hastasıyım evet ve kıkırdak burun ucu problemi yaşadığım için kendisine 2 kez ameliyat oldum.
ilk ameliyatım 26.05.2011 ikinci ameliyatım 02.04.2012 oldu. İlk zamanlar gayet memnun olsam ise de tekrardan burun ucum düşük oldu. Artık önemsemesem de zoruma gidiyor. Çünkü olan birşeyin artık Emre ilhan gibi bir doktora olmadan düzelmeyeceğine inandım. Veli beyi şahsen yaşı ve yaklaşımından dolayı çok sevsem de lütfen rica ediyorum. Burun ameliyatı için o hastaneye gitmeyin.... Eskiden korusam da kendim yaşadığım problemi kesinlikle başkalarının yaşamasını istemiyorum. Tekrar tekrar o zorlukları ve burnun hassaslaşması ve tekrar hayal kırıklığı.. Bunları yaşamanızı kimsenin istemem!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…