- 12 Aralık 2014
- 86
- 25
- 48
- 32
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.721
sende varya amma meth edip durdun ..istisnalar kaideyi bozmaz seninki veya bir iki kişi memnun oldu dye kaç kişi var ne halde görmedin galba burnunun üstü ne hale gelmiş bir üyenin burda yazık cok yazık...vebal almayın artık..ayrıca bu beceri işi yetenek hacettepeyle falan ilgisi yok..kaför vardır bagdat cad saçı mahveder kuaför vardır mahalle arasında ne iş çıkarır okumayla değil bu iş sanat işi ..
benimle konuşurken ya da hitap ederken senli benli konuşmamanızı rica edeceğim, zira hepimiz burada fikirlerimizi söylüyoruz. benden sonra giden ancak siteye üyen olmayan arkadaşlarımda gayet memnunlar. sizin memnuniyetsizliklerinizi dinlemekten ayrıca sıkıldık ama ağzımızı açmadık. bilgilerinize,[/QUOTE
bizde senin reklamlarından bıktık usandık sabır ettik ama yeter artık insanlarla oynamayın..senli benli konuşmakta bu sabrın sonucudur..insanlarla hayatlarıyla oynamanıza izin vermeyeceğiz burda kaç kişi var mutsuz sayısına bakta öyle konus bence.
Merhaba, yeni uyeyim. Benim de ameliyat olmam gerekiyor. Kemik egriligi ve et var. Olmusken estetik de yaptirmak istiyorum. Siz veli aslan a olmussunuz, tavsiye ediyor musunuz Teşekkürlerbende resim ekledim kızlarr arkadaşlık isteği yollayın kabul edimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?