Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Veli beyden memnun olanlari okudukca cildiriyorum bu adamin bana gerezi neydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu adamın banada garezi neydi anlamış değilim bildiğin top oturttu burnuma bi felakete çeviriyo burunları...:///

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar dr. veli aslan'dan uzak durun...o kadar pişmanım ki ameliyatımı ona yatırdığıma şimdi her gün ağlıyorum burun ucumda düşme ve burun sırtımda çöküntüler oluştu.burnumla ılgılı tek sıkıntım gülümsediğimde ucunun aşağı doğru inmesiydi istediğimde burun ucu ameliyatıydı ama burun sırtımla birlikte daha uyumlu güzel bir burun vaat etti şimdi sonuç tam bir hüsran...ve revizyonada yanaşmıyor.ne yapacağımı bilemiyorum.çok mutsuzum çok...

Ben bogaz ici tip merkezinde op.dr.veli aslana ameliyat oldum suanda burnum sargıda nasl biseyle karsilacagmi bilmiyoruum veli beye ameliyat olanlarn resmini nasl gorebilirimm?

boğaziçine bende gitmiştim veli aslan bey bana randevu verdiği gün ameliyata girmiş bende bu ciddiyetsiz ortamdan dolşayı orda ameliyat olmaktan vazgeçtim
orda ameliyat olup ta memnun olan kişi sayısı sınırlı kızlar iyice araştırıp 2.ameliyata oyle karar verin derim

Arkadaş im seni tebrik ediyorum bnde senn gibi anlatıyorum ama şaka gibi geliyor bnde boğaziçi tıp amirali nevai mağduruyum revizyon olacağım arkadaşım veli beye oldu o da berbat oldu lütfen canını düşünen gitmesin biraz sonra konu acicam boğaziçi tıp mağdurları diye hepinizi bekliyorum

Sakın aynı Dr revizyon olma daha beter yapıyorlar bende amirali nevai vakasiyim berbat etti

Burcu sen neyin kafasını yasyrsn insanları yanlış yönlendirme burun lari eski halinden beter ediyorlar sen i n burnunun da iyi olduğu soylenemez hiç

benim 4 sene bitti veli beye olalı burun sırtım çökük ve ucu çok düştü o kadar üzülüorumki revizyondan da korkuyrum çok sakın derim sakın

Burcu sen neyin kafasını yasyrsn insanları yanlış yönlendirme burun lari eski halinden beter ediyorlar sen i n burnunun da iyi olduğu soylenemez hiç

Adın sanın ne bilmem ama benimle adam akıllı Konuş ! Benim burnumu senin beğenmem önemli değil sen beğensen neeee beğenmesen nee Haddini bil !

Burcinsanları yanlış yönlendirme er: 542802 .!.:
Adın s, anın ne bilmemolmayın nimlebeğenmedim deformasyonyonenim burnumu senin beğenmem önemli değil sen beğensen neeee beğenmesen nee Haddini bil !

Ozamn sende insanlari yanlis yonlendirme bosunami anlatyruz..sagliginizdan olmayin evet begenmedim deformasyon simdiden baslamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…