- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.681
Veli beyden memnun olanlari okudukca cildiriyorum bu adamin bana gerezi neydi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu adamın banada garezi neydi anlamış değilim bildiğin top oturttu burnuma bi felakete çeviriyo burunları...:///
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Birsey sorucam revizyon olacakmissin veli beymi yapacak 2. Ameliyatini??
Hayır tabikide ona yaptırmıcam başka bir dr a perşembe günü amelyatım var.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hmm ok umarım bu sefer istedigin gibi olur geçmiş olsun şimdiden
Canim gecmis olsun cok uzuldum burada okadar yazdim milleyi uyarmak icin cok yazdı % 99 u pisman burada 3 yada 5 kisi var memnun onlarda mechul neyse sen okadar uzgun insan varken okadar yorum varken neye dayanarak ona ameliyat oluyrsn ben ozelden okadar cok kisiyi dondurdumki ve tesekkur ediyolar bana hayatinin yanlisini yapmamissindir inşallah iyi olmustur masajara dikkat et cok bastırma benim yamuk ucu dusuk onden kalin bir burnum var sayesinde((buradan bangir bamgir yaziyorm hic vaktim yokken buradaki arkadaşların cani yanmasin diye takip ediyorum cvp yaziyorm tum bunlara ragmen inatla ona oluyrsnz ne diyim canim benim inşallah guzel olnustur ben hergun uzuluyrm hergun
Kızlar dr. veli aslan'dan uzak durun...o kadar pişmanım ki ameliyatımı ona yatırdığıma şimdi her gün ağlıyorum burun ucumda düşme ve burun sırtımda çöküntüler oluştu.burnumla ılgılı tek sıkıntım gülümsediğimde ucunun aşağı doğru inmesiydi istediğimde burun ucu ameliyatıydı ama burun sırtımla birlikte daha uyumlu güzel bir burun vaat etti şimdi sonuç tam bir hüsran...ve revizyonada yanaşmıyor.ne yapacağımı bilemiyorum.çok mutsuzum çok...
Burda yapılan 200 yorum varsa 195i olumlu 5 tanesi olumsuz iyi okuyun bence ! Hatta okumayın gidin doktorlar yüz yüze konuşun . Ben Veli beye olmadım ama olan arkadaşım gayet memnun ! Yorumlara göre doktor seçmeyinnnnn !! Muayene olun sonra karar verin bence
Burcu sen neyin kafasını yasyrsn insanları yanlış yönlendirme burun lari eski halinden beter ediyorlar sen i n burnunun da iyi olduğu soylenemez hiç
Burcinsanları yanlış yönlendirme er: 542802 .!.:Adın s, anın ne bilmemolmayın nimlebeğenmedim deformasyonyonenim burnumu senin beğenmem önemli değil sen beğensen neeee beğenmesen neeHaddini bil !
Ozamn sende insanlari yanlis yonlendirme bosunami anlatyruz..sagliginizdan olmayin evet begenmedim deformasyon simdiden baslamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?