kızlar ben de 17sinde ameliyat oldum veli beye, daha önce araştırıyordum ama bir günde karar verdim,ve son ana kadar da emin değildim cesaret bulup bulamayacağımdan,bu yüzden daha önce yazmadım..
ameliyata yavuz bey ve veli bey beraber girdi, toplamda iki ikibuçuk saat sürer denmişti ama benimki bir saat bile sürmedi,veli bey arkadaşıma "çok rahat bir ameliyat oldu" demiş ki gerçekten öyle olmuş,bugün yavuz bey tamponlarımı aldı ve o da burnumun sorunsuz olduğundan bahsetti..
ilk gün sadece narkozdan uyanma safhası zorladı beni, ameliyatta yuttuğum kanları filan kustum ama sonrasında çok rahattım.. uyudum uyandım,buz kondu,tekrar uyudum.. bir serumu bile tamamen bitirmedim.. akşam 5'e 10 kala çıktım ameliyattan, gece boyu uyudum,refakatçim de aynen,sabah da 8:30da taburcu oldum ve yalnız toparlanıp çıktım hastaneden çünkü refakatçim işe gitmek zorunda kaldı

.. o kadar rahattım yani.. ataşehir'de oturuyorum, evime geldim, yatağımı hazırladım,bişeyler atıştırıp tekrar uyudum..
ilk gün neredeyse hiç şiş-morluk yoktu, sonrasında yüzüm şişti ama öyle gözüm kapanacak kadar değil..göz altı torbalarım biraz sarardı,ve gözümün üzerine düzgünce mor kalem çekmiş gibiyim:))
bugün tamponlar alınırken de içim bi garip oldu o kadar.. artık rahat rahat yemek yiyorum,hayatım bıraktığım yerden devam,sadece evden çıkmıyorum.. o da kendi tercihim,rahatlıkla çıkılabilir yani..
ameliyat olacak arkadaşlara bol bol cesaret diliyorum,ayrıca soru sormak isterseniz cevaplarım..