Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bu arada alçı burunda ne kadar kalırsa o kadar iyiyimiş benim 11.gün çıktı tatil girmişti araya yavuz bey ne kadar dursa o kadar iyi dedi

cok durmasi az durmasindan iyidir herhalde su anda burnun aciyormu
her seyde bir hayir vardir

burnum hiç acımadı ve acımıyor,açıkçası hiçbir zaman hiçbir yerim acımadı:) bi işte narkozu atma evresi sancılıydı,çok üşüdüm çok kustum ama sonrasında sadece yüzümdeki plastik varlığı rahatsız edici..

her işte vardır bi hayır,ben de buna çok inanırım.. bakalım perşembe günü yavuz bey ne diyecek..

bir de şişlerim o kadar indiki,burnumun ucu alçıdan görünüyor artık,eski boyutuna döndü.. göz çevremde de şişlik kalmadı, bi yanaklarım hafiften şiş ama o da göze batmıyor..makyaj yapıp dışarı çıksam kimse ameliyattan çıkalı 5 gün olmuş demez yani,bu iğrenç plastik alçıyı saymazsak tabi:P

ama korkuyorum... bişi sorcam kaç günde dışarı cıkabilecek durumda olurum agrılarım falan diner ve veli beye gitsem 2 gün sonra ameliyat yapabilirmi yogunmu kendisi

sey birde benim 4 yaşındayken burnum kırılmış bu sebeple nefes almaktada zorlanıyorum benim gibi işlevsel sorunu olanda varmı aranızda veli bey bu konuda nasıl

sey birde benim 4 yaşındayken burnum kırılmış bu sebeple nefes almaktada zorlanıyorum benim gibi işlevsel sorunu olanda varmı aranızda veli bey bu konuda nasıl

bu durumlarda yavuz bey de giriyor ameliyata, veli bey yoğun ama boşluk bulunabiliyor-özellikle haftaiçi gündüzleri,ağrılar konusunda da pek bi ağrı çekmeyeceğini söyleyebilirim.. morarmazsan şişmezsen ve yüzümdeki plastikle dışarı çıkarım dersen 3.günde çıkarsın dışarı-ben çıkabilecek durumdaydım gayet..zaten 1 hafta 10 günde alçı alınıp bant takılıyor..
morarma konusunu en iyi sen bilirsin ayrıca canım,ben normalde de çok moraran çok canı acıyan biri değilimdir mesela-ameliyat öncesinde de söylüyordum arkadaşlarıma ben şişmem morarmam diye ki veli hoca da ameliyatta neredeyse hiç kanama olmadığını söyledi.. kanamam sadece burun içi kemik yüzünden olmuş(deviasyon problemim de vardı),estetik kısmında hiç olmamış yani.. sen nasıl birisindir normalde?

canımın acıması çok sorun değil kolay olmasını beklemiyorum ama haziranda sınavım var ve çalışmam lazım sınava.. ameliyat sonrası süreçte bu nasıl olcak onu merak ediyorum çabuk atlatırmıyım acaba.. haftaya görüşmeye gitmeyi düşünüyorum ve 2 yada 3gün sonrasınada ameliyatı.. açıkcası durup dururken bende morarıp şişmem anlamadım nasıl test etcem kendimi şişip şişmiyceğime dair.. acaba veli bey anlıyormu ameliyat olmadan önce iyleşme sürecini.. birde cvp için cok saol:):):):) gelişmeleri burdan yazarım:) ben nefes alamıyorum sarkı söylesem başım burnum agrıyor nefes alamadığımdan.. bakalım ne olacak

canımın acıması çok sorun değil kolay olmasını beklemiyorum ama haziranda sınavım var ve çalışmam lazım sınava.. ameliyat sonrası süreçte bu nasıl olcak onu merak ediyorum çabuk atlatırmıyım acaba.. haftaya görüşmeye gitmeyi düşünüyorum ve 2 yada 3gün sonrasınada ameliyatı.. açıkcası durup dururken bende morarıp şişmem anlamadım nasıl test etcem kendimi şişip şişmiyceğime dair.. acaba veli bey anlıyormu ameliyat olmadan önce iyleşme sürecini.. birde cvp için cok saol:):):):) gelişmeleri burdan yazarım:) ben nefes alamıyorum sarkı söylesem başım burnum agrıyor nefes alamadığımdan.. bakalım ne olacak

korkulacak bir şey yok tasalanmayın kızlar ağrısız tabi (genelde)her bünye farklıdır ama inanın ağrı sızı yok morarmaya da katlanmak bir hafta zor değil değmezmi sizce

durup dururken değil canım tabiki de:) bahsettiğim normalde diyelim bi yerini çarptın,o an çok acır mı şişer mi vs.. ben mesela oramı buramı çarpmışım morarmışım,arkadaşlarım ne oldu diye sorunca görürüm genelde ne olduysa..çok nadirdir canımın bişeye acıdığı.. ya da herhangi bir durumda bi yerimin şiştiği.. sinek bile ısırsa bi kaç saate iner bende günlerce kalmaz yani..

doktor belki ameliyattan sonra bi yorum yapabilir,kanama oldu ya da olmadı diye,ne kadar çok kanama o kadar kötü yani.. ama öncesinde sanmıyorum..

bir de ders çalışmak için bundan daha güzel bi zaman olamaz, evde yapacak pek bişey bulamıyosun sonuçta,nekahet dönemi çok iyi bi dönem..
şimdi aklıma geldi de bizim okulda finaller öncesi 1 hafta 10gün tatil olurdu,keşke o ara olsaymışım ameliyatı da finallerim bari güzel geçer daha yüksek notla mezun olurdum:))

not 1: burnumun önce ve sonrası resimlerini alçı çıkınca koyacağım.. bu halimi hatırlamak istemediğimden resim çekmiyorum..

not 2: veli bey iran'a gitmiş, babası çok ağır hastaymış, 1 nisanda gelecekmiş, ilgililere duyurulur..

gerçekten mi? allah acil şifalar versin. umarım babası iyileşir. benim randevum 1 nisan ama hastane iptal felan bilgisi vermedi.

yok arkadaşlar, babası uzun zamandır çok hastaymış zaten, siz böyle düşünürseniz ben ne yapayım, gider ayak aradan çıkardı o zaman beni de:(( adam ölmüş ya da ölecek değil, allah uzun ömürler versin!!

1 nisanda gelecekmiş dediğim işbaşı yapması, heralde mart sonu gelir trye...

yok arkadaşlar, babası uzun zamandır çok hastaymış zaten, siz böyle düşünürseniz ben ne yapayım, gider ayak aradan çıkardı o zaman beni de:(( adam ölmüş ya da ölecek değil, allah uzun ömürler versin!!

1 nisanda gelecekmiş dediğim işbaşı yapması, heralde mart sonu gelir trye...

ay allah iyiliğini versin. gece gece beni güldürdün ya. allahda seni güldürsün. :)))

kızlar durup durup aklıma yeni şeyler geliyor.. ya ameliyata girerken idrarımız için kese falan takılmıyor dimi:(:(:( takılmasın çok acıtır o.. birde veli bey mi karar veriyor yeni burnun şekline yoksa bizim isteklerimizide değerlendiriyormu... ben veli bey gelsin görüşüp 2gün içerisindede halletmek istiyorum artık... morarmam umarım cok fazla.. bende biri söylemeden moraran bi yerimi görmem.. umarım şişlikler ve morluklar 1 haftada toparlar

kızlar durup durup aklıma yeni şeyler geliyor.. ya ameliyata girerken idrarımız için kese falan takılmıyor dimi:(:(:( takılmasın çok acıtır o.. birde veli bey mi karar veriyor yeni burnun şekline yoksa bizim isteklerimizide değerlendiriyormu... ben veli bey gelsin görüşüp 2gün içerisindede halletmek istiyorum artık... morarmam umarım cok fazla.. bende biri söylemeden moraran bi yerimi görmem.. umarım şişlikler ve morluklar 1 haftada toparlar

sürekli evde olduğumdan her soruya atlıyorum sanki:))

ameliyata oruçlu gibi giriyorsun, idrarla ilgili bişii yok yani..

bugün benim tam bir haftam doluyor,geçen perşembe 16 gibi girmiştim ameliyata, şu an şişlik morluk vs sıfır..

burnunu da tabiki sana soruyor, anlatıyorsun şöyle istiyorum böyle istiyorum diye,senin eline bir ayna veriyor gösteriyor şunu yaparız bunu yaparız diye.. zaten bi gidip konuşsan 10sn.de güven duyarsın bence..

Back
X