Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
149
158
İstanbul
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlık da paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

benide eklemişsin canım. ay 2 haftam kaldı. artık ameliyat günüm gelsede kurtulsam bu stresden. gün geçtikce dahada sabırsızlanıyorum inan.

benide eklemişsin canım. ay 2 haftam kaldı. artık ameliyat günüm gelsede kurtulsam bu stresden. gün geçtikce dahada sabırsızlanıyorum inan.

evet ekledm canım :) msjını 2 kez yazmışsın admin düzeltir inş :)

tarih yaklaştıkça heyecan doruklarda oluyor artık ameliyat korkusu gidiyor bir anca olsam da iyileşsem diyor insan :) ilk günler bol bol dinlen ve buz koy emii birde sabırlı ol geçicek.. ilk 3 gün zor olur ama geçiyor :)

bende aranıza katıldım inş.hayırlısı olur sizlerin yorumları sayesinbde veli beyden randevu aldım 3 nisan da ameliyatım var inş.ama çok korkuyorum:)

En korktuğum yapılan burunun düşmesi yada orjinalini aratması allah korusun karar verip olanlara imreniyorum allah hepinize şifalar versin, çabuk iyileşin normal yaşantıya dönün, rahat nefes alabiliyormusunuz keşke olmasaydım diyen var mı :16:

En korktuğum yapılan burunun düşmesi yada orjinalini aratması allah korusun karar verip olanlara imreniyorum allah hepinize şifalar versin, çabuk iyileşin normal yaşantıya dönün, rahat nefes alabiliyormusunuz keşke olmasaydım diyen var mı :16:

küçükte olsa ikinci ameliyat riski var ama yok denecek kadar az bence kimse keşke olmasaymışım demiyordur en azından eski halinden iyidir diye düşünüyorum sağlık sorunu çıkmadığı sürece oda çok küçük bir pay

evet ekledm canım :) msjını 2 kez yazmışsın admin düzeltir inş :)

tarih yaklaştıkça heyecan doruklarda oluyor artık ameliyat korkusu gidiyor bir anca olsam da iyileşsem diyor insan :) ilk günler bol bol dinlen ve buz koy emii birde sabırlı ol geçicek.. ilk 3 gün zor olur ama geçiyor :)

saol canım.
inşallah çok morarmam ve şişmem ya.
bol bol buz kullanıcam o yüzden.

bende resim ekledim kızlarr arkadaşlık isteği yollayın kabul edimm :) :21:

benide arkadaş olarak eklermisiniz bende ameliyat tarihi aldım 2 nisanda randevum var....resimlerinizi görürsem en azından fikrim olur diye düşünüyorum...birde kapalı yapıyormuş ameliyatı veli bey sizindemi öyle oldu acaba? şimdiden teşekkürler...

Lütfen beni de kabul et. 2 aydır kabuslar görür oldum. Nisan 7 ye gün aldım Veli beyden. Çok araştırdım kendisini, görüşmemiz de güzel geçti ama yine de yaptığı operasyonların sonucunu görmeden içim rahat ermiyor..:25:

Lütfen beni de kabul et. 2 aydır kabuslar görür oldum. Nisan 7 ye gün aldım Veli beyden. Çok araştırdım kendisini, görüşmemiz de güzel geçti ama yine de yaptığı operasyonların sonucunu görmeden içim rahat ermiyor..:25:

kızlar ben de 17sinde ameliyat oldum veli beye, daha önce araştırıyordum ama bir günde karar verdim,ve son ana kadar da emin değildim cesaret bulup bulamayacağımdan,bu yüzden daha önce yazmadım..

ameliyata yavuz bey ve veli bey beraber girdi, toplamda iki ikibuçuk saat sürer denmişti ama benimki bir saat bile sürmedi,veli bey arkadaşıma "çok rahat bir ameliyat oldu" demiş ki gerçekten öyle olmuş,bugün yavuz bey tamponlarımı aldı ve o da burnumun sorunsuz olduğundan bahsetti..

ilk gün sadece narkozdan uyanma safhası zorladı beni, ameliyatta yuttuğum kanları filan kustum ama sonrasında çok rahattım.. uyudum uyandım,buz kondu,tekrar uyudum.. bir serumu bile tamamen bitirmedim.. akşam 5'e 10 kala çıktım ameliyattan, gece boyu uyudum,refakatçim de aynen,sabah da 8:30da taburcu oldum ve yalnız toparlanıp çıktım hastaneden çünkü refakatçim işe gitmek zorunda kaldı:P.. o kadar rahattım yani.. ataşehir'de oturuyorum, evime geldim, yatağımı hazırladım,bişeyler atıştırıp tekrar uyudum..

ilk gün neredeyse hiç şiş-morluk yoktu, sonrasında yüzüm şişti ama öyle gözüm kapanacak kadar değil..göz altı torbalarım biraz sarardı,ve gözümün üzerine düzgünce mor kalem çekmiş gibiyim:))

bugün tamponlar alınırken de içim bi garip oldu o kadar.. artık rahat rahat yemek yiyorum,hayatım bıraktığım yerden devam,sadece evden çıkmıyorum.. o da kendi tercihim,rahatlıkla çıkılabilir yani..

ameliyat olacak arkadaşlara bol bol cesaret diliyorum,ayrıca soru sormak isterseniz cevaplarım..

not 1: burnumun önce ve sonrası resimlerini alçı çıkınca koyacağım.. bu halimi hatırlamak istemediğimden resim çekmiyorum..

not 2: veli bey iran'a gitmiş, babası çok ağır hastaymış, 1 nisanda gelecekmiş, ilgililere duyurulur..

Back
X