• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canımın acıması çok sorun değil kolay olmasını beklemiyorum ama haziranda sınavım var ve çalışmam lazım sınava.. ameliyat sonrası süreçte bu nasıl olcak onu merak ediyorum çabuk atlatırmıyım acaba.. haftaya görüşmeye gitmeyi düşünüyorum ve 2 yada 3gün sonrasınada ameliyatı.. açıkcası durup dururken bende morarıp şişmem anlamadım nasıl test etcem kendimi şişip şişmiyceğime dair.. acaba veli bey anlıyormu ameliyat olmadan önce iyleşme sürecini.. birde cvp için cok saol:):):):) gelişmeleri burdan yazarım:) ben nefes alamıyorum sarkı söylesem başım burnum agrıyor nefes alamadığımdan.. bakalım ne olacak
resimleri gorebilmek icin kusura bakmayin

canımın acıması çok sorun değil kolay olmasını beklemiyorum ama haziranda sınavım var ve çalışmam lazım sınava.. ameliyat sonrası süreçte bu nasıl olcak onu merak ediyorum çabuk atlatırmıyım acaba.. haftaya görüşmeye gitmeyi düşünüyorum ve 2 yada 3gün sonrasınada ameliyatı.. açıkcası durup dururken bende morarıp şişmem anlamadım nasıl test etcem kendimi şişip şişmiyceğime dair.. acaba veli bey anlıyormu ameliyat olmadan önce iyleşme sürecini.. birde cvp için cok saol:):):):) gelişmeleri burdan yazarım:) ben nefes alamıyorum sarkı söylesem başım burnum agrıyor nefes alamadığımdan.. bakalım ne olacak

evet ekledm canım :) msjını 2 kez yazmışsın admin düzeltir inş :)

tarih yaklaştıkça heyecan doruklarda oluyor artık ameliyat korkusu gidiyor bir anca olsam da iyileşsem diyor insan :) ilk günler bol bol dinlen ve buz koy emii birde sabırlı ol geçicek.. ilk 3 gün zor olur ama geçiyor :)

evet ekledm canım :) msjını 2 kez yazmışsın admin düzeltir inş :)

tarih yaklaştıkça heyecan doruklarda oluyor artık ameliyat korkusu gidiyor bir anca olsam da iyileşsem diyor insan :) ilk günler bol bol dinlen ve buz koy emii birde sabırlı ol geçicek.. Ilk 3 gün zor olur ama geçiyor :)

ya veli bey ahkkında ne düşünüyorsunuz emind eğilim hala

Arkadaslar yardimci olun lutfen okudukca kafam hepten karisti bogazicinde ameliyat olmayi dusundum fiyati uygun oldugu icin ama dr seciminde kararsiz kaldim. mail yoluyla fiyatin 2500 tl oldugunu ogrendim.fakat hangi dr secsem sasirdim :(

ameliyat olanlar bana resimlerinide atabilirse dr ismiyle beraber cok sevinirim. gunlerdir takip ediyorum forumdaki bi cok yazilari ama malesef kafam cok karisti

Back
X