- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Canım merhaba burnundan memnun olmana çok sevindim.güle güle kullanArkadaşlar merhaba. 3 ay önce Yakup Bey'e burun estetiği ameliyatı oldum. Problemsiz bir ameliyat oldu. Sadece ilk iki ay bunalım takıldım. Burun şiş ve çok çirkin görünüyordu. 3 ay geçti şimdi resim çektirmeye doyamıyorum. Doktorum gerçekten çok iyi iş çıkarmış diyorum. Albümüme bakabilirsiniz. Ön profil ve yan profil görüntüleri var burnumun. Şimdiki halinden çok memnunum. Yakup bey başarılı bir doktor. İşimi şansa bırakmadım kıydım paraya en iyi doktora ameliyat oldum. Sonuçtan da çok memnunum. Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana
Arkadaşlar merhaba. 3 ay önce Yakup Bey'e burun estetiği ameliyatı oldum. Problemsiz bir ameliyat oldu. Sadece ilk iki ay bunalım takıldım. Burun şiş ve çok çirkin görünüyordu. 3 ay geçti şimdi resim çektirmeye doyamıyorum. Doktorum gerçekten çok iyi iş çıkarmış diyorum. Albümüme bakabilirsiniz. Ön profil ve yan profil görüntüleri var burnumun. Şimdiki halinden çok memnunum. Yakup bey başarılı bir doktor. İşimi şansa bırakmadım kıydım paraya en iyi doktora ameliyat oldum. Sonuçtan da çok memnunum. Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana
daha onceden yakuo avsara burun ameliyatı olanlar varsa görüşlerini bildirebilirmi ve ameliyatı nekadara yapıyor. maliyeti nekadar? lütfen yardımcı olabilirmisiniz
çok güzel görünüyor canım güle güle kullan
leona selam,
ilk yorumlarını okumuştum , şimdi durumun böyle olmasına çok sevindim.
ben de ağustos başı ameliyat olacağım yakup beye kısmetse. ama ameliyattan bir hafta sonra işe dönmem gerekiyor .
bu yüzden korkuyorum biraz. :18: umarım sonrasında senin gibi yorumlar yazarım.
İlk etapta görüntü çok iyi olmayabilir. Ama bu gelip geçici bir durum. O yüzden rahat ol canım. İnsanların düşüncelerini önemseme. Ağustosta ameliyat olacağın için güneşten ve sıcaklardan korun. Burdan haberleşelim. Umarım burnun istediğin gibi olur
çok sağol , korkudan dışarı adım atmam herhalde :) işte olacağım ilk bir iki hafta zorlayacak biliyorum , bi atlatsam şu dönemi :18: yazacağım burdan sonucu...
Arkadaşlar merhaba. 3 ay önce Yakup Bey'e burun estetiği ameliyatı oldum. Problemsiz bir ameliyat oldu. Sadece ilk iki ay bunalım takıldım. Burun şiş ve çok çirkin görünüyordu. 3 ay geçti şimdi resim çektirmeye doyamıyorum. Doktorum gerçekten çok iyi iş çıkarmış diyorum. Albümüme bakabilirsiniz. Ön profil ve yan profil görüntüleri var burnumun. Şimdiki halinden çok memnunum. Yakup bey başarılı bir doktor. İşimi şansa bırakmadım kıydım paraya en iyi doktora ameliyat oldum. Sonuçtan da çok memnunum. Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?