Dr. Yakup Avşar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
149
158
İstanbul
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Son düzenleme:
merhabalar, ben foruma yeni geldim yakup avşara burun estetiği yaptrmak icin dusunuyorum. y.avsara estetik yaptıran varsa iyi veya kötü görüşlerini bildirebilebilirmsnz. kafam cok karısık :97:

daha onceden yakuo avsara burun ameliyatı olanlar varsa görüşlerini bildirebilirmi ve ameliyatı nekadara yapıyor. maliyeti nekadar? lütfen yardımcı olabilirmisiniz

Arkadaşlar merhaba. 3 ay önce Yakup Bey'e burun estetiği ameliyatı oldum. Problemsiz bir ameliyat oldu. Sadece ilk iki ay bunalım takıldım. Burun şiş ve çok çirkin görünüyordu. 3 ay geçti şimdi resim çektirmeye doyamıyorum. Doktorum gerçekten çok iyi iş çıkarmış diyorum. Albümüme bakabilirsiniz. Ön profil ve yan profil görüntüleri var burnumun. Şimdiki halinden çok memnunum. Yakup bey başarılı bir doktor. İşimi şansa bırakmadım kıydım paraya en iyi doktora ameliyat oldum. Sonuçtan da çok memnunum. Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana

merhaba
bende tam 22 gün önce yakup beye burun ameliyatı oldum,tek bir sorun bile yaşamadım,ağrı sızı vb..
atelin ilk çıktığı gün burnum çok şiş çok tuhaftı ama günden güne güzelleşiyor.
bu hafta kontrolum var.
yakup beyin yaptığı burunlar çok doğal,çok düzgün.işi şansa bırakmıyor.
pahalı olabilir ama değer bence..

Son düzenleme:
Canım merhaba burnundan memnun olmana çok sevindim.güle güle kullan fotolarını merak ettim arkadas olarak eklersen sevinirim...

Methane arkadaslar resimlerinizi goremiyorum beni eklermisiniz.Yakup Avsar a ne kadar ödediğinizi burada yazmazsanız mesaj atabilirmisiniz.çok zor bir karar asamasindayim malesef.teşekkürler

leona selam,
ilk yorumlarını okumuştum , şimdi durumun böyle olmasına çok sevindim.
ben de ağustos başı ameliyat olacağım yakup beye kısmetse. ama ameliyattan bir hafta sonra işe dönmem gerekiyor .
bu yüzden korkuyorum biraz. :18: umarım sonrasında senin gibi yorumlar yazarım.

İlk etapta görüntü çok iyi olmayabilir. Ama bu gelip geçici bir durum. O yüzden rahat ol canım. İnsanların düşüncelerini önemseme. Ağustosta ameliyat olacağın için güneşten ve sıcaklardan korun. Burdan haberleşelim. Umarım burnun istediğin gibi olur

çok sağol , korkudan dışarı adım atmam herhalde :) işte olacağım ilk bir iki hafta zorlayacak biliyorum , bi atlatsam şu dönemi :18: yazacağım burdan sonucu...

çok sağol , korkudan dışarı adım atmam herhalde :) işte olacağım ilk bir iki hafta zorlayacak biliyorum , bi atlatsam şu dönemi :18: yazacağım burdan sonucu...

Doktor bey diş hekimi gibi :)) Diş çeker gibi burun ameliyatı yapıyor. Çok rahat bu işte uzman olduğu belli. Nasıl bir burun istediğini iyice anlat. Korkulacak bir şey yok. 3 ay burun şiş oluyor sonra geçiyor canım. Ben kuaförde bir kızla tanışmıştım. O da burun estetiği yaptırmış. 6 ay geçmiş ama hala burnunu kağıt mendille silemiyormuş. Yani burun öyle çabuk oturan bir şey değil. Bayağı sabırlı olmak lazım.

Merhaba Leo'na.öncelikle çok gecmis olsun.bende Yakup bey ile görüşmek istiyorum çok duydum iyi bir doktor olduğunu ama yaptıgı hiç bir burnu görmedim.eğer senin için sakıncası yoksa beni eklermisin,albümünü arkadasın olmadan göremedim bir de sormak istediğim doktor bey ne istiyorsanız onu mü yapıyor? Burada başka doktorların genel bir tarzı olduğunu ona uygun beklentileri olan hastalara daha uygun olduğu gibi yorumlar yapılıyor.Yakup bey de böyle mı yoksa makul sınırlar icinde hasta ne isterse onu mü yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…