- Konu Sahibi EstetikEditor
-
daha onceden yakuo avsara burun ameliyatı olanlar varsa görüşlerini bildirebilirmi ve ameliyatı nekadara yapıyor. maliyeti nekadar? lütfen yardımcı olabilirmisiniz
Teşekkürler :))
Teşekkürler :))
merhabalar, ben foruma yeni geldim yakup avşara burun estetiği yaptrmak icin dusunuyorum. y.avsara estetik yaptıran varsa iyi veya kötü görüşlerini bildirebilebilirmsnz. kafam cok karısık :97:
Merhaba earth..merhabalar, ben foruma yeni geldim yakup avşara burun estetiği yaptrmak icin dusunuyorum. y.avsara estetik yaptıran varsa iyi veya kötü görüşlerini bildirebilebilirmsnz. kafam cok karısık :97:
açık ve kapalı teknikle ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız?
Arkadaşlar merhaba. 3 ay önce Yakup Bey'e burun estetiği ameliyatı oldum. Problemsiz bir ameliyat oldu. Sadece ilk iki ay bunalım takıldım. Burun şiş ve çok çirkin görünüyordu. 3 ay geçti şimdi resim çektirmeye doyamıyorum. Doktorum gerçekten çok iyi iş çıkarmış diyorum. Albümüme bakabilirsiniz. Ön profil ve yan profil görüntüleri var burnumun. Şimdiki halinden çok memnunum. Yakup bey başarılı bir doktor. İşimi şansa bırakmadım kıydım paraya en iyi doktora ameliyat oldum. Sonuçtan da çok memnunum. Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana
Doktor bey diş hekimi gibi :)) Diş çeker gibi burun ameliyatı yapıyor. Çok rahat bu işte uzman olduğu belli. Nasıl bir burun istediğini iyice anlat. Korkulacak bir şey yok. 3 ay burun şiş oluyor sonra geçiyor canım. Ben kuaförde bir kızla tanışmıştım. O da burun estetiği yaptırmış. 6 ay geçmiş ama hala burnunu kağıt mendille silemiyormuş. Yani burun öyle çabuk oturan bir şey değil. Bayağı sabırlı olmak lazım.
merhaba,Bende yarın Yakup Avşar a muayene ye gidiyorum.. sadece bir arkadaşımın burnunu gördüm o gün kafaya koydum Yakup Avşar dan başkasını da araştırmadım.. ameliyat tarihim 22 ağustos! korku yok heyecan var sadece.. ameliyattan sonrasını merak ediyorum burnum sorunlu bı burun değil o yuzden cok morarır mı? bi hafta da şişlikler geçer mi? atel çıktıktan sonra burun ne durumda olacak? merak ettiklerim sadece bunlar .. sanırım yarın cilt bakımı yapılacak.. herkese geçmiş olsun henüz yeni oldugum ıcın yazı yazmadıgım ıcın de sızlerın resımlerıne bakamıyorum..
Bende yarın Yakup Avşar a muayene ye gidiyorum.. sadece bir arkadaşımın burnunu gördüm o gün kafaya koydum Yakup Avşar dan başkasını da araştırmadım.. ameliyat tarihim 22 ağustos! korku yok heyecan var sadece.. ameliyattan sonrasını merak ediyorum burnum sorunlu bı burun değil o yuzden cok morarır mı? bi hafta da şişlikler geçer mi? atel çıktıktan sonra burun ne durumda olacak? merak ettiklerim sadece bunlar .. sanırım yarın cilt bakımı yapılacak.. herkese geçmiş olsun henüz yeni oldugum ıcın yazı yazmadıgım ıcın de sızlerın resımlerıne bakamıyorum..
Çoook teşekkür ediyorummm yorumlarınız için dün gittim görüşmeye.. yarından sonrada ameliyata giricem.. bi hafta sonra da yolculuk yapıcam.. atel i 5. gün çıkartıcaz atel cıkartırken canınız acıyo mu? o gün bişey yapıcaklar mı?bi an önce pzt olsa da bitse .. aklımda sorular kalmasa:) morarma şişlikler için herkes bi hafta diyo orada da bı kac kısıyle gorustum estetık olan hastalarla onlarda agrı olmadıgını on gun ıcıınde herseyın gececegını söyledıler.. sabırsızlanıyorum..
leona selam,
ameliyat oldum sonunda, 12 günlük oldu. Uzun görünüyor şu anda gözümebir de suratımın ifadesi bir garip geliyor. Yorum için erken gerçi, biraz daha beklemek gerek sanırım. Sana dilediğim sabırdan bana gerek şimdi :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?