Dr. Yakup Avşar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

daha onceden yakuo avsara burun ameliyatı olanlar varsa görüşlerini bildirebilirmi ve ameliyatı nekadara yapıyor. maliyeti nekadar? lütfen yardımcı olabilirmisiniz

bi arkadaşım yakup avşar a ameliyat oldu. 10500 TL ameliyat ücreti. Cok problemli bi burnu vardı şimdi çok memnun. Tasarımın aynısını yapmış.

merhabalar, ben foruma yeni geldim yakup avşara burun estetiği yaptrmak icin dusunuyorum. y.avsara estetik yaptıran varsa iyi veya kötü görüşlerini bildirebilebilirmsnz. kafam cok karısık :97:
Merhaba earth..

ben Yakup Beye ameliyat oldum.. 13 gün doldu.. com rahat gecti. kanama, tampon, morarma, agri, sizi hic olmadi..
tavsiye ederim.
.

Merhaba,
Bende yakup avşarı araştırıyorum. senin fotograflarını nerden görebiliyoruz. Daha dün üye oldumda bilmiyorum
bir de ne fiyat ödedin acaba?
teşekkürler

leona selam,
ameliyat oldum sonunda, 12 günlük oldu. Uzun görünüyor şu anda gözüme bir de suratımın ifadesi bir garip geliyor. Yorum için erken gerçi, biraz daha beklemek gerek sanırım. Sana dilediğim sabırdan bana gerek şimdi :18:

Bende yarın Yakup Avşar a muayene ye gidiyorum.. sadece bir arkadaşımın burnunu gördüm o gün kafaya koydum Yakup Avşar dan başkasını da araştırmadım.. ameliyat tarihim 22 ağustos! korku yok heyecan var sadece.. ameliyattan sonrasını merak ediyorum burnum sorunlu bı burun değil o yuzden cok morarır mı? bi hafta da şişlikler geçer mi? atel çıktıktan sonra burun ne durumda olacak? merak ettiklerim sadece bunlar .. sanırım yarın cilt bakımı yapılacak.. herkese geçmiş olsun henüz yeni oldugum ıcın yazı yazmadıgım ıcın de sızlerın resımlerıne bakamıyorum..

merhaba,
ameliyatın hiç sıkıntısı yok,tek sorun ilk hafta yoğun tıkanıklık.
senin yüzün şişebilirde,morarabilirde yada hiç bişey olmayabilir,burnunun yapısına ve bünyene bağlı.
benim neredeyse 2 ay olacak,gayet memnunum.sadece kemiğimin olduğu yerde hafif şişlikler var onlarında inmesi zaman alacak gibi doktor onlara kemik ödemi dedi.
her yönüyle memnunum,kimse olumsuz birşey demiyor,çok doğal yapmış diyorlar.

selam,
şimdiden geçmiş olsun. benim 2 haftalık oldu. göz altlarım morardı, şişme de oldu ama 1 hafta sonra hepsi kayboldu. Hatta 1 hafta sonra işe döndüm ben.
ama şeklinin oturması için biraz sabretmek gerekiyor.benim doktorum da yakup avşar o yüzden içim rahat , sonucun iyi olacağına inanıyorum :)

Çoook teşekkür ediyorummm yorumlarınız için dün gittim görüşmeye.. yarından sonrada ameliyata giricem.. bi hafta sonra da yolculuk yapıcam.. atel i 5. gün çıkartıcaz atel cıkartırken canınız acıyo mu? o gün bişey yapıcaklar mı?bi an önce pzt olsa da bitse .. aklımda sorular kalmasa:) morarma şişlikler için herkes bi hafta diyo orada da bı kac kısıyle gorustum estetık olan hastalarla onlarda agrı olmadıgını on gun ıcıınde herseyın gececegını söyledıler.. sabırsızlanıyorum..

merak etme, sürecin hiçbir aşamasında canın acımıyor. ne ameliyat sonrası ne ateli çıkarırken. tek gıcık yanı ameliyat sonrasındaki akıntı ve nefes alamama durumu. 1 hafta sonra sokağa çıkabilecek duruma geliyor yüzün. ama şişliklerin tamamen geçmesi ve şeklinin oturması sabır istiyor. mesela bu sabah uyandğımda burnumun sağ tarafının tekrar şişmiş olduğunu gördüm. bu arada morarma ve şişlik olmayabilir de, kişiye göre değişiklik gösteriyor.

Canımmmm geçmiş olsun. Yakup beye mi ameliyat oldun? Endişelenme yorum yapmak için çok erken. Başkalarına fikirlerini asla sorma. Sabırlı ol. 2 ay sonra senin de resimlerine bakarız burdan Benim 4 ay oldu. Kendimi çok rahat hissediyorum. İnşallah en kısa zamanda oturur burnuşun. Bol bol ananas ye derim canımcım. Ananas ödem atıyormuş. Bir de güneşten çok iyi korunmak lazım. Çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…