Dr. Yakup Avşar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar fiyat neden bu kadar yüksek peki.yani fark nedirr açıklama lütfenn :84:

özel bir teknik ile yaptığı için pahalıymış. ama tekniğinin adı nedir hiçbir fikrim yok. teknikten mi kaynaklanıyor bilmem ama yaptığı burun tasarımları pek beğenilmiyor genelde. burunları düz indiriyormuş aşağıya.

uzun vadede çökme ve pinokyo gibi uzama olmaması için çok fazla oymayı tercih etmiyor,
çok kişi gördüm 1 yıldan sonra burunları uzayan.
bizzat kendi arkadaşım var kendi diyor çok kavisli istedim önce çok güzeldi ama sonra çöktü ve yayvanlaştı diye..
çökmüş burun mu düz burun mu?ben düz istiyordum zaten ilerde hayalkırıklığı olmasın diye.
bir bildiği var elbet, revizyon isteyen arkadaş çok...
ayrıca her burnu dümdüz indirmiyor,yapabileceğinin en iyisini yapıyor.herkesin burun yapısı,kemik kıkırdak oluşumu farklı.
direk heykel gibi bir burun yapmıştı bir bayana hayran olmuştum kontrole giderken,ayrıca ben kendi burnumu da şu haliyle beğeniyorum şu an 2 aylık olacak hala şiş.
özel teknik ise kapalı dikişsiz ve tamponsuz,soğuk yıkama ile çalışıyor.kendi adına patentli bıçakları var,kendisi dizayn ettirmiş bien-air'e çekiç kullanmamak ve nazik çalışmak için.
fiyat tercihi tartışılabilir ama ben gayet memnun kaldım,3-4 milyar daha fazla veririm diyorsanız verin.

Son düzenleme:

evet canım yakup beye ameliyat oldum, 1 hafta sonra işe başladım çok şaşırdı herkes nasıl bu kadar çabuk toparlandın diye. şu ana kadar herşey yolunda gidiyor. biraz uzun geliyor gözüme ama yine de kemerden kurtulmak güzel :) ananası deneyeceğim , güneşten kaçmak tam bir eziyet. sadece işe gidip gelirken sokağa çıkıyorum ama kremlenmekten içim dışıma çıktı. dileklerin ve tavsiyelerin için çok sağol :) bu arada genelde doktorların masaj önderdiğini falan okuyorum. bana birşey söylemedi yakup bey. sen masaj yapmış mıydın?

yakup Avşar'a çok güveniyorum ben,yaptığı burunları yakından da görmüş biri olarak kesinlikle mükemmel bir doktor diyorum,bu gidişle parayı gözden çıkarıp ona gidicem herhalde

hala merak ediyorum arkadaşlar kaç para istiyor doktor vey özelden soramıyorum cünkü yeni üyeyim msj limitim yetmiyor. Lütfen birisi bana fiyat söyleyebilirmi. simdiden teşekkürler...

tekrar ben.. dünden beri kendimi rahat hissediyorum:) size öncelikle şunu söyliyim eğer bir hafta on günü kafadan cıkarabiliyorsanız estetik konusunda o zaman karar verin çünkü sürekli evdesiniz,sıkılabilirsiniz.. nefes alamıyorsunuz en kötü en üzücü yanı o.. herkesin dediği gibi hiç bir ağrı problemi yok.. ben yaptırdıktan sonra keşke yaptırmasaydım dedim çünkü çok problemli değildi burnum en azından eski resiimlerimi yırtmıcam..ama bi 15 gün sonra burnuma baktıkca ıyı kı yaptırmısım dicem.. bana çok iyi hemşireler denk gelmedi acıbadem hastanesini de bu konuda bilgilendirdik çünkü çok küçükler ve cabuk hareket etmiyorlar söylediklerimizi unutuyorlar.. doktoruma gelince ben daha çok ilgilenirler diye bekliyorrdum fakat eşi dilek hanım sanırım hastalara moral konusunda daha çok yardımcı oluyor.. insan ameliyat sonrası biraz ilgi istiyor çünkü ben doktorumu bu konuda bi adım geride gördüm.. bir de ameliyat sonrası yapılmaması gerekenleri (gözlük takma,yüzme,v.b) bi dosya çıktısı alınıp hastaları bilgilendirebilirler en azından aklımızda soru kalmaz ve aramayız..bende morluk hiç olmadı ama şişlikten gözlerimin çizgi halinde oldugunu gördüm.. atel çıktıktan sonrayıda bi atlatsam benim işim biticek.. şimdilik bu kadar ..

bugun tam on gün oldu .. ilk 3 günü zor atlattıktan sonra artık zorluk çekmiyorum her geçen gün yüzümdeki şişlikler iniyo çok fazla bi şişlikte kalmadı zaten.. şimdi elimden ayna hiç düşmüyor :) nefes almaya da başladım bugun biraz da olsa.. her geçen gün çok daha güzel görünüyor gözüme..

Gecmis olsun canım.bende Yakup Bey le görüşeceğim.acaba yaptıgı tasarımın aynısını yapıyor mü? Birde burada okumuştum kavisli burun yapmıyor diye yada pek taraftar değilmiş sende böyle sorunlar yasandimi? Yani ne istediğini çok iyi anlayan bir doktor mü? İnan artık kafam karışıyor buradakileri okudukça.varsa senin resimlerine bakmak istiyorum eklermisin beni.:))

merhaba cnmm.. herkesin dediğine göre burun tasarımının aynısını yapıyor evet.. fakat benım suan 15 gün oldu ve o şekli alması 6 ay sürüyomuş burunun oturması.. resim henuz yuklemedım ama yukleyınce bakarsın ben yınede eklıyorum senı ya da bı sekılde faceden fln haberleşiriz gösteririm sormak ıstedıgın soru varsa sorabilirsin yardımcı olurum ..

Kızlar yakup avşar kapalı burun ameliyetımı yoksa açıkmı yapıyor

Yakup bey kapalı burun ameliyatı yapıyor dışarıda hiçbir iz yok,, içinde kendiliğinden eriyen dikişler var onlarda zamanlar geçiyorlar.. kırarak değil keserek burun ameliyatı yapıyor.. o yuzden morarma olmuyor.. şişlik oluyor.. aklınızda başka bir soru kaldıysa yardımcı olurum :)

Doktor bey'in bana yaptığı burun tasarımıyla şu anki hali biraz farklı. Tasarımda burun kavisli fakat düz yani kalkık değildi. Şimdi kavisli ve biraz kalkık. Estetik operasyonlar her zaman photoshoptaki gibi olmuyor. Photoshoptaki tasarıma en yakın sonuç oluyor diyelim.

Haklısın. Bana da masaj önermedi. Çok hafif peeling yapabilirsin burnunun üzerine.

Canm oncelikle burnu$un hayirli olsun :) ben revizyon icin yakup beyi dusunuyorum , resimlerine bakabilirmiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…