Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

Göğüs kremi kesinlikle lansinoh al canım ben 1 ay önceden sürmeye başladım süpper yumuşacık oldu uçları.
Diclekentteki dastini bebeden aldım ben topluca herşeyi fiyatlarda inmiş iyi geldi yani kozmetik ürünlerini topluca sebamed aldım heryerde istediğin herşey olmuyo toplu olarak.

Humana still tea var anne sütünü artıran o falan herşey var o dastini bebede.

ya inşşş tkcim ya sen bi sağ sağlim doğurda kazasız belasız banada anlat belki ikna olurum ya
diyom beliki zaman yaklaştıkça cesaret gelir bana du bakalım sağ sağlim kutulalımda herşey olacağına varır zaten

yaa nerde bu dastini bebe tm olarak ben tam bilmiyom dicle kenti belki kocişi kandırıp beni götürmesini sağlarım
ben de boynerde gördüm dedim ordan alayım dedimde pahalı zaten 56 gr bişiy 39 milyon du ama
evet bende o çaylardan faln alim dedim bide bebek için varya ondanda alayımdedim ne olur ne olmaz diye
bide bende bi tarif var birinden duydum evde hazırlanıyomuş hemncik sütü artırıyomuş bide onu yaptıracam anneme doğumdan önce süt için istersen sanada vereyim aktardan alınıyo bazı malzemeleri

Ay sorulurmu hemen yaz özelden tarifi canım :))

Dastini bebenin yeri en kolay nil kolejinin karşısı desem bulursun herhalde biliyorsun dimi nil kolejini dicle kentte.

Aktarı ben dağkapıda buldum ay bayıldım ama ne istersen var çarşı karakolunu geçince aynı sırada adını unuttum ama kocaman biyer.
Lohusa şerbetini bilirmisin bizde onu yaparlar onun malzemeleri için gitmiştik o aktara.
Bu arada tarif için saol.

canım rica ederim inş methettikleri kadar iyidr de bizde nasiplenirşz ben bunu sütü yetmeyen ikiz annesinden aldım sütü dolup taşmış
lohusa şerbetini duymuşum ama bilmiyorum burda yapılmıyo herhalde yaygın olarak
senin dediğin yer kör yusuf değil ama mutlaka dediğin yerdede vardır herşey
tahmin ettiğim yerse senin dedğin büyük baharatçı benim dedğim yerde aynı o sırada ama biraz daha ilerde olabilir hemen hemen aynı yerrde de olabilir ara sokağa sapılıyo ama hemen ceddeden görünüyo küçüçük bi dükkan ama diyarbakırın en ünlü baharatçısı camındada kör yusuf yazıyo

selamm yazdıklarınızı okudum bende valizi doldurup gittim ama cogu geri geldi hasta bezini filan onlar verio biberon filanda gerek yok şırıngayla veriolar bebege mama vermek gerekirse en iyiisi gecelik ben sezer oldum ameliyattan sonra ameliyat elbisesiye duruosun zaten kalkana kadar sonra giyiniyosun gecelik en rahatı zaten bir gece kalıosun bolbol meyve suyu götürün su bide zaten boyuna hoşaf gelio hasta için ben sacımı basımı fönleyip gitttim fön mön kalmadı havlu şampuan aldım banyo yaparım die ama ne mumkun ilk gun biras agrın oluo sonra evdesin tabe biz eve cıktık ertesi günü cocuk dr u sarılık olabilir die cagırdı sonra 4 gun hastanede yattık tekrar sarılık cıktı cunku berbat gecelerdi ama sarılık hemen hemen görülüo korkmaya gerek yok ama yeni dogum yaptıgın için zor oluo tabi cocugun basında nöbet bekliosun ışık altına koyuyolar gözüne bant takıp bantı cıkarmasın die bekliosun neyseki gecti umarım sorunsuz bi dogu gecirirsiniz benden bu kadar :) amma uzun yazmısım he

umarım tüyacım zaten herkes diyoo doğumdan sonra ilk bi hafta böyle şeyler yaşanıyomuş
neyse siz atlatmışınız darısı başımıza:)
iy,i bare hasta bezi ve biberondan yırttık desene zaten bi valizi ağzına kadar doldurdum havlular pijamalar bebeğe kıyafet ve battaniyelerle bide küçük valiz hazırlayım diyodum bende:)))))
tüya ben bırak doğum zamanı hamileyken kendimi bıraktım ne şaç ne baş hepsi bi yerde kilo alınca insan kendini çirkin hisseddiyo yaaaa kendimi güzel hissetmiyorum ham,işken ama bende doğumdan sonra biraz derli toplu hoş görünmek isterim tabi can derdine düşmezsem makyajımı saçımı falan düzeltirim inş
peki tüyacım hastaneden çıktıktan sonra hasta bezimi kullanılıyo yoksa hijyenik bağmı yani ayrıca hasta bezi alayımmı

Kızlar slm yazdıklarınızı okudum. murgizciğim banada tarifi atar mısın zahmet olmazsa. bu arada ben daha hiç bişey almadım bi tek bebek bezi ve avent in emziğini aldım. ama marka falan araştırıyorum bi karar verirsem ok gibi fırlıycam çarşıya.

attım berçemcim
buarada kontrolün new zaman gidince şeker yüklemesi yaparlar sana herhalde tabi hala gitmediysen
şeker yüklemesi ile ilgili sorun olsa sor canım

ameliyattan odana alınınca zaten yatagına hasta bezi sermiş oluo onlar önceden 8 saat filan öle yatakta kalıon sonra sondayı cıkarıolar gezinme vakti gelio sondayı cıkarınca sana bez baglıolar hasta bezi işte sonra normal petleri kullanabilirsin yani yük etme sen hasta bezi filan onlar herseyi ayarlıo ben bide yanınmda mama getirmiştinm onuda onlar hasırlayıp verio yani boşa yük ettim herşeyi ilk başta sütün gelmeyebilio bebege yetmio mama takviyesi sonradan gelio mamaya gerek kalmıo mama dolap beklio şimdi bizim bence bişi yük etmein ben emzik almıştım almadı onu kardeşim memleketten emzik göndermiş bi tek onu alıo başka almıo getirttik artık şimdiden almayın herseyi cok cok benden söllemesi

anladım tüyacım o zaman doğru diyosun o tarz şeyler götürmeyeyeim
tüya sen kendi isteğinlemi sezeryan oldun kaçıncı haftada aldı dr denizini
bende normalden korkuyorum
biliyom normal daha sağlıklı ama kendime güvennmiyorum işte
sezeryan düşünüyorum gerçi zeki beyle konuşmadık daha ama

normal dogum 10 aralık demişti ben sezer istiom dedim bastan beri zten ona oda bana anlattı normalin avantaj dezavantajlarını sezerin avantaj dezavantajlarını ben sezer illa dedim 1 aralıkda aldı yani 10 gun önce filan bende korkuodum normalden ama en dogalı tabiki de korku işte ben sezerden memnunum ama bu senin kararın hayırlısı olsun

sağol gizemciğim
canım gittim yapıldı şeker yükleme bişey çıkmadı bende inşallah 14 veya 21 marttta gidicem bakalım oğlum nasıl olmuş olacak. 21 martta 30 hafta doluyo nasıl görünür acaba çok çok merak ediyom.

anladım canım aynıyız yania.sbiz daha konuşmadık hayırlısı olsun saüğ sağlim kurtulalımda önemlisi o

canım çok iyi yaa ,bende 29 haftalığım salı kontrolüm var bakalım biimki yüzünü gösterecekmi utangaçmı olacak ne saklıyo hep
berçem bence randevunu kesinleştir biliyosun çok yoğun sonradan güme gitmesin

buarada zeki bey beni 3 haftada bir çağırmaya başladı gerçi benim panikliğimdende olabilir bu :sm_confused:sana ne dedi

mrb kızlar.iyi pazarlar herkese....allah hepinize hayırlı doğumlar nasip eder inş.
arkadaşlar konunuzla alakasız bişey soracam kusura bakmazsanız.d.bakıra yeni geldik buraları fazla ii tanımıyorum.3 aylık bi oğlum var.kontrol için doktora götürmek istiyoruz.önerebileceğiniz hast.veya doktor varmı??

bigsize meraba sağol güzel dileklerin için sana en iyi tüya deniz yardımcı olurda
benim bi arkadaşım genesisteki şadi beye götürüyomuş bebeğini çok memnundu .çok iyi drmuş öle dedi

bigsize meraba sağol güzel dileklerin için sana en iyi tüya deniz yardımcı olurda
benim bi arkadaşım genesisteki şadi beye götürüyomuş bebeğini çok memnundu .çok iyi drmuş öle dedi

sağol cnm yardımın için:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…