Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

:))))))))))))hadi ya bayağıdr burdaymışın
evet duydum okulunu ,,iyi ikimizde ilköğretimdyiz allhtan daha iyi
doğum izn,in bittimi ,bittiyse napcan

canımıniçi hoşgeldin
iyi yapmışın tüya bebeğini büyük ölçüde sen büyütmüş olcan bari nereye gideceğiniz bellimi
üzüzlüyon herhalde gideceğinize alıştın demekki diyarbakırımıza.))))
bende 3 hfata sonra ayrılacam doğum iznine mayısın başı doğumum yaza kadar izinli olacam inş sonrada yaz tataili sonrasınada bakacam eylülde ya raporla falan yada ücretsiz ,izine bakacam duruma göre

bütün izinlerin yaza denk gelmiş kötü olmuş ya diyarbakır memlekete cok uzak gidelim artık yaf :) benimki uyandı şimdilik hoşçakalın grşzzz

Bitti sayılır canım bezle biberon kaldı bide bi kaç küçük bişi daha senden naber nasıl gidiyor.

Daha hastane çantam hazır değil iyimi :)))

tkcim çok şükür iyi gidiyo
anaaaaaa benim hastane valizim hazır tk bian evvel hazırlasan iyi olur artık dimi

Ay ööle walla ama nedense pek bi rahatım ben maşallah :)))

Zekide saolsun herşey hazır ne zaman istersen doğur dedi. Dr rahat hasta rahat nasıl ikiliyiz ama :))

bak neler koydum
bebek için
iki takım hastane çıkışı iki battaniye yelek ağız silme mendillerinden
kendim için
iki takım pijama bi takım gecelik sabahlık bol iç çamaşırı gögüs pedi toka diş macunu fırçası deodarant sabun

bu acil valiz
bide bi küçük valizde bebek bezi hasta bezi ıslak mendiller falan koycam ne diyon eksik falan varmı

Kağıt havlu ve kendinede banyo havlusu koy canım sancı anında duşa girersen rahatlamak için.

Hem bebişine biberonda koy nolur nolmaz mama vermek zorunda kalırlarsa hastane biberonu kullanmasınlar bence.

ya valiz hazıerlamak 5 dk ya rahat ol rahat olman iyi de aman zamanını beklesin oğluşun sağlıkla zamanında doğsun inşşş
yabşiy sorcam sen drla doğum olayını konuştunmu gece gelse sancın napcan hemen gelirmiymiş
gerçi adamcapğız gündüz çok çalışıypo ama gece sancı tutsa mecbur gelir herhalde

ya evet havluda koydum
kağıt havluyuda küçük valize koyim ya ben daha biberon almadım sen hangisinden aldın emzikde aldınmı

Gelirim dedi bu beniim için önemli bi konu çünkü bakalım salı günü tekrar konuşurum bide neler istiyolar bizden onu sorcam salı günü bazı hastaneler ped bebek bezi falan getirmeyin diyomuş.

Ben emzik avent gece 0+ aldım anne memesine en yakınıymış biberonda dr. browns alıcam anne sütü akışına en yakınıymış yaptığım araştırmada kullananların en çok önerdiği bunlar.
Göğüs pedini chicco süper emici aldım oda çok iiymiş sen ne aldın.

tabi çünkü öenemli olan drun doğurması yinede inş gece tutmaz sancın
bak yada gece tutsa şöle yaparsın ilk doğum hemen doğum mümkün değil gidersin hastaneye bakarlar doğummu değilmi açılma varmı doğumsa hemencik ararlar zeki beyi o da gelir
hımm öle imkanlar olsa iyi olur bak ebbek bezi değilde hasta bezi en azından bide onu yük etmeyiz
tkcim ya senin az kaldı sağ sağlim kurtulursun inş
bak ben hala normal doğuma cesaret edemiyom sezeryan diyom planlı olması açısından ve dayanamayacağımı düşündüğümden çpk paniğim yaa
zaten zeki beyde diyoki bi bu bebeği verelimde senin kucağına rahatlayalım diye:)))))

Yapma gizem yaa al epidurali acısız sancısız doğur erit göbeği falan kurtul kilolardan kalk bebeğinin başına sezeryan olupta napıcan yaaa...

İnşallah ben sana doğumdan sonra doğumumu ööle bi anlatırımki sende normal doğurursun.

ben göğüs pedini bebedor almıştım amaaaa çoktaaaaaaaaan araştırmadan
biberon ve emzik almak zor geliyo yaaa bilmiyom ya ne alınır diye ebende dediklerine bakayım benim zaten b,i tek biberon emzik kaldı alınacak bide o dedğin emzirme sütyeninden alacam gerçi ben bi tane aldım teninkini bulamayınca new nightın oda iyi gibi ama bide teninkini alayım dediğin yerden bide deimki göğüs için krem ve slikon gögüs ucu ALAYIM DEDİM korkuyom canım acıyacak diyeeee::)))))
okadar herhelde başka eksiğim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…