Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

amin evet ilk bebegim dr um zeki beydi genesisde dpgum yaptım cok memnun kaldım ben tavsiye ederim zeki bey mukemmel bi dr hastanede guzel ilgi süper

anladım tuya yalnız bende 3 yıllık evliyim 4 ay oldu zeki beyde tedavi görüyordum benimde eşiminde hiç birşeyimiz yok aralık ayında aşılama yaptık tutu değerlerde gayet güzel ilerliyordu tam zeki bey ultrasona verecekti yani canlı olup olmadığını öğrenecektik bir gün öncesi kanamam başladı gittim ölü olduğunu söyledi yani o gün benim için çok kötü bir gündü 2 gün sonra gel dedi bakalım normalmi dış gebelikmi gittim dış gebelik çıktı buda benim için 2. kötü gün oldu hemen acil bir iğne yaptılar ve yavaş yavaş bebeği erittik allaha şükür o günlerden kurtuldum, ama şimdide diyiyorumki acaba dış gebelikten sonra normal gebe kalma şansım düştü bu defada ondan korkuyorum. yarın kontrolüm var bakalım ne olacak 3 ayda ara vermemiz lazım dedi. seninde başını şişirdim ama gerçektan birilerinin beni dinlemesine çok ihtiyacım var. eğer benim durumumda olan arkadaşlar varsa lütfen benimle tanışırmısınız. belki siz benden daha tacrubelisiniz.

çok üzüldüm ama zeki bey iyi bir dr inş en kısa zamanda sende bebegini kucagına alcaksın iyi düşünki iyi şeyler olsun daha yeni evli sayılırsın ben 7 sene sonra yaptım bu bebegi tembeliz biraz o yüzden üzülme allahın izniyle bebek sahibi olursun inş

canımniçi üzüldüm mücadeleden vazgeçme inş bu sefer sağlıklı bir hamilelik oluşur ve bebişini kucağına alırsın

Slm arkadaşlar
Sayfayı yeni yakaladım. Diyarbakırlıyım. Zaten arkadaşların bi kaçını biliyorum
zeki beyin hastasıyım ve 26 haftalığız. Herkese sağlıklı ve rahat hamilelikler diliyorum umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
CANIMINİÇİ sende inş. bi an önce gebeliğini müjdelersin bize

Amin arkadaşlar çok tşk ederim hepinize artık tedaviye devam edecez bakalım kısmet allah sizinde bebeklerinizi sizlere bağışlasın ayrıca hoş geldin berçem murgizciğim mücadeye devam canım sağol dileklerin için

teknoloji tasarım brans aslında nakıs öğretmenliği ama işte malum acık yok tek tas derslerie giriom hangi okuldasın

anladım canım olsun tek noloji tasarım da iyi ya
ben nazime tatlıcı iöo dayım bilmezsin herhalde yeni geldiniz herhelde diyarbakıra gazilerde
sen hangi okuldasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…