mrb kızlar.iyi pazarlar herkese....allah hepinize hayırlı doğumlar nasip eder inş.
arkadaşlar konunuzla alakasız bişey soracam kusura bakmazsanız.d.bakıra yeni geldik buraları fazla ii tanımıyorum.3 aylık bi oğlum var.kontrol için doktora götürmek istiyoruz.önerebileceğiniz hast.veya doktor varmı??
gizem
canım ben en son 25 haftalıkken gittim. bende sormayı unuttum ne zaman geleyim diye oda söylemedi bişey
şimdide 5 hafta araya koyup gideyim diyorum 30. haftada yani
sana kaçıncı haftada 3 hafta sonra gel dedi.
benimde kafam karıştı acaba arayı çok açmayıp 4 hafta sonra mı gitsem
selamlarrrrrrrr ben geldimmm zeki bey beni her hafta cagırmıştı son ay her hafta gittim bayınc geldiydi benim bebiş içinde yaşadıgı sıvıyı içmişdesürekli yattım ben evde öle dedi zeki bey her an doguma alabiliriz sizi die her hata gittim neyseki gununde oldu
saol bercem bebiş iyi sizde bir an önce kavusursunuz inş
Canım haklısın bende az önce randevu aldım 29. hafta gidicem ayın 14 ünde sende o güne alsanda karşılaşsak ne güzel olur. ama senin daha 3 hafta dolmuyo o zaman.
Gizemmm randevum 19.30muşşş( Senin işin uzarsa rastlarız ancak.
yaaaaaaaaaa :bbo:bende senden haber bekliyodummm evet canım birbirimizi görsekte tanımayız zaten:çok üzgünüm:hani diyodum beraber beklesek hoş olurdu
yinede yarın ne giyeceğimizi burdan birbirimize yazalım belki biz geç geliriz siz erken falan karşılaşırız:sm_confused:
Benim kıyafetim belli şekercim :dance: tek bir kazağım var forma oldu üstüme kareli boğazlı bi kazak ve yeşil pantolon top gibi bi göbeka.s. görünce hemen tanırsın göbekten:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?