Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

selamlarrrrrrrr ben geldimmm zeki bey beni her hafta cagırmıştı son ay her hafta gittim bayınc geldiydi benim bebiş içinde yaşadıgı sıvıyı içmişde sürekli yattım ben evde öle dedi zeki bey her an doguma alabiliriz sizi die her hata gittim neyseki gununde oldu

ben hakan onur u öneririm ben ona götürüyorum tavsiye üzerine gidiyorum bende memnunum

gizem
canım ben en son 25 haftalıkken gittim. bende sormayı unuttum ne zaman geleyim diye oda söylemedi bişey
şimdide 5 hafta araya koyup gideyim diyorum 30. haftada yani
sana kaçıncı haftada 3 hafta sonra gel dedi.
benimde kafam karıştı acaba arayı çok açmayıp 4 hafta sonra mı gitsem

canım ben 26 haftalıkken gittim şeker yüklemesi yapıldı ve kan tahlilieri yapıldı sordum ne zaman geleyim diye dediki 3 hafta sonra gel
canım bence 5 hafta bekleme 4 hafta sonra git bak bende 29. haftada gidiyom yani yarına.s

seninkide doğmadan başlamış yaramazlık yapmaya desene
çok şükür tüyacım

Canım haklısın bende az önce randevu aldım 29. hafta gidicem ayın 14 ünde sende o güne alsanda karşılaşsak ne güzel olur. ama senin daha 3 hafta dolmuyo o zaman.

anladım canım sağol
ya zaman geçmiyo bi türlü günler çabucak geçsede alsam bebeğimi kucağıma diye sabırsızlanıyorum

Canım haklısın bende az önce randevu aldım 29. hafta gidicem ayın 14 ünde sende o güne alsanda karşılaşsak ne güzel olur. ama senin daha 3 hafta dolmuyo o zaman.

iyi yapmışın berçemcim biliyon yarın gidiyom ben bide dr üç hafta sonra derse 17 marta almayı düşünüyorumki tam 32 haftam olsun doğum iznimide alayımyerimsenibenyerimseniben
doğum izni olayı olmasaydı bende 14üne randevu alırdım berçemcim tanışırdık
diğer sefere inş

Gizemmm randevum 19.30muşşş ( Senin işin uzarsa rastlarız ancak.

yaaaaaaaaaa :bbo:bende senden haber bekliyodummm evet canım birbirimizi görsekte tanımayız zaten:çok üzgünüm:hani diyodum beraber beklesek hoş olurdu
yinede yarın ne giyeceğimizi burdan birbirimize yazalım belki biz geç geliriz siz erken falan karşılaşırız:sm_confused:

Benim kıyafetim belli şekercim :dance: tek bir kazağım var forma oldu üstüme kareli boğazlı bi kazak ve yeşil pantolon top gibi bi göbeka.s. görünce hemen tanırsın göbekten:dance:

Benim kıyafetim belli şekercim :dance: tek bir kazağım var forma oldu üstüme kareli boğazlı bi kazak ve yeşil pantolon top gibi bi göbeka.s. görünce hemen tanırsın göbekten:dance:

a.ok canımcımmm inş rastlaşırız
sende beni burnumdan tanı şişmiş kocaman bi burnum oldu hamişken :roflol: yarın sana özelden ulaşırım tkcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…