Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

okudum tüyacım(
ne diyeyim böle olan ne ilk kişi ne de son kişi
insan bekarken böle bi şiy yapsa dikkat eder dimi ama rahatlığa bak
yazık günahsız yavruya

tkcim iyihaberlerini bekliyorum canım
buarada kaç haftalık oldun bence 35-36 olmuşundr az kaldı hadi hayırlısı olsun bi sancıda kurtulursun inş

Canım herşey yolunda dedi normal doğum olması için hiç bi engel yokmuş şuan için.

Eşimide kamerayıda doğuma alıyor sorun değil dedi.

Zeki beyin kızı bizim bu yazışmaları görmüş kendine anlatmış a.s :roflol:

Bu arada ben 37+4 oldum canım.

Sonraki kontrol ayın 5inde yine karşılaşamııcaz :1no2:

ayyyyyyyy tkcimmmmmm çok çok az kalmış canım yaaaaa hadi hayırlısı olsun
herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim artık zaten bu saatten sonra yer değiştirmesi nadir olur inş sonuna kadar herşey yolunda olur
eşinin doğuma girmesinide istediğini biliyorum oda iyi olmuş senin için canım
evet benim kontrol 4 marttta biliyon karşılaşamıyoz dediğin gibii
sen sağ sağlim doğurda inş tanışırızda yüz yüze
demekki haberi var ha kritiklerimizden zeki beyin ha

Arkadaslar Özel Beyoğlu Hastanesinde doğum yapan varmı?
NAsıl bir hastane beni bilgilendirirmisiniz?

Selam kızlarrrr nasılızzzzz ay benim canavarı hıçkırık tuttu şuan ritmik olarak zıplıyoruz :))

geccek geccek az kaldı sabır :) benim canavar uyuyo şimdi araba alcam bende ona yaf baston albiminiye bakcem bakalım olmassa internetten sip vercem

dastini nerdeki bilmiom burda 5. senem güya ben yatagını çantasını bir kaç bişi daha nternetten sipariş verdim ama arabaya bakıp incelemem gerekio evet

Son düzenleme:
dastini nerdeki bilmiom burda 5. senem güya ben yatagını çantasını bir kaç bişi daha nternetten sipariş verdim ama arabaya bakıp incelemem gerekio evetCADIARZU

geccek geccek az kaldı sabır :) benim canavar uyuyo şimdi araba alcam bende ona yaf baston albiminiye bakcem bakalım olmassa internetten sip vercem
Gözün görsün canım yaaa internete ben bildiğim bişi olmayınca güvenemiyorum dastiniyede bak ordada güsel ve kaliteli şeyler var.a.s.

Diclekentte nil kolejinin tam karşısında canım ne ararsan var orda ben tüm kozmetik ve emzik falan toplu olarak ordan aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…