Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

deli olcam masjlar gitmio sonra bi bakıyorum on kere mej yazılmış seden sonra yasıom önce yazmışım gibi görünüo noluo bugun yaf :)

tkcim gittim geldimde çok şükür herşey yolunda kızlar oğluşum gayet iyi dedi zeki bey durumumzu beğendi
17 mart pazartesi tekrar gitcez ve doğum iznine ayrılacaz artıkın
tkcim sen nasılsın sen ne zaman gidiyon bi daha

Ben bugün gidiyorum şekercim akşam üzeri.
İyi olmanıza sevindim 17 mart bizim doğum tarihi görünüyo kıs muayeneye gelince yukarıda çık doğum odasına :))))

tüyacım bi rastlaşamadık ya denizle napıyonus

iyiyiz murgizcim işte ugrasıoz her gün gezioz deniz le havaları gusel bulduk ya :)
arkadasım var okuldan hamile 2 li taraması süper cıktı demiş 3 lüde sorun var demiş kafa karıştırdı iyice kaç gündür ona canımız sıkıldı arkadas yine genesis de başka bi dr a gidiodu isim vermiyim zeki beye yönlendlrdik arkadası dün görüştü bundan sonra ona devam etcek bi sorun yokmuş allah tan çok şükür kafa karıştırıan dr lara uyuz oluyorum

tkcim çoook kalabalık yaaa dün çok bekledik gitmeden ara cnm bu halinle çok bekleme cnm inş sağ sağlim doğurutrsun 17 marta kalmadan
hadi sendende iyi habeerler bekliyoz

tüyacım hava çok güzel ya tadını çıkatırın cnm
arkadaşınada üzüldüm ne streess olmuştr yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…