Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

mrb kızlar niye yoksunuz kaç gündr neler yapıyonuz
bende havaları güzel bulunca yürüyüşe başladım günde 20 dk yürüyorum şimdilk dra sorup arttıracammsiz ne diyonuz kaç dk yürünebilir
buarada sadece 1 hafta kaldı okulum sonra izne ayrılıyom inş
onun dışında dikkat ediyorum az kilo almak miçin 5 haftada 2 kilo ile durmayı başardım:))))))
benden bu kadar

Kızlaar ben geldim biraz geç oldu ama sancılar ve başağrılarım var o yüzden çok ayakta kalamıyorum.

İlhanege iyi maşallah bende en kısa zamanda aranıza dönücem. Hepinizi çoookkk öpüyorum.

Kızlaar ben geldim biraz geç oldu ama sancılar ve başağrılarım var o yüzden çok ayakta kalamıyorum.

İlhanege iyi maşallah bende en kısa zamanda aranıza dönücem. Hepinizi çoookkk öpüyorum.

aslıcım hoşgeldin canım
bir önce toparlanmanı diliyorum.
ilhan egeyi benim için kokla ve öp

SeLam Arkadaslar :=) ben buraya Gelmeyı unutuyorum ya :) nasıLsınız Tk bu Arada Gozun aydın Allah anaLı babaLı buyutsunnn :) ( Darısı benım basımaaaa )

Ya Arkadaslar ben bu Takvımı nasıl olusturacam Tuya Denız :) Sen basarmıssın bı ben kaldım :) bu Arada 25 gun once Zekı beyden Randevu aldım Randevu gunum bugundu Hastaneden benı aradılar Zekı bey bı hafta muayene Alamıcakmıs Cok uzuldum Tabı 25 gundur beklıyorum hıc bı Doktora gıtmedım Sırf Zekı beye Gıdıcem dıe(

offffffff o nerden çıktı ya benimde cumaydı randevum iple çekiyordum.
gerçi ben 15 gün önce başka bi dr. a da gittim ama yinede zeki beye görünmek daha başka oluyor
beni henüz aramadılar son günü mü bekliyolar aramak için

deniz sen bana bebeğinin beklenen doğum tarihini ve cinsiyetini yaz bensana bi link vericem onu yapıştırırsan olur cetvel

msj yazdım gelmemiş :) adas benim takvimi tk yapmıştı zeki bey içinde bir hafta sonra gitcen yani keşke baştan bi başka dr a gidip bi kontrol olsaydın gerci az kalmış zeki beye de

deniz sen bana bebeğinin beklenen doğum tarihini ve cinsiyetini yaz bensana bi link vericem onu yapıştırırsan olur cetvel

Bercem Canım maalesef benı bugun aradılar Ve Tabı ben bunun altında kalmadım :) ınternet Sayfalarından Hemen sıkayetımı bıldırdım ondan sonra Tanıdıkları araya soktum bas hekımle gorusturdum :) Bu gece saat 21 yada 22 de alabılırmıs benı Arıcaklar daha beklıyorum :)

Bercem bebegımın cınsıyetı bellı degıl daha 9 haftalık Hamıleyım beklenen dogum tarıhı 14 ekım :) ama ınternette cınsıyet tahmınlerı oluo ya ona bakılırsa Erkektır

Kız Tuya Denız :) Bı hafta Sonrada sırada beklıcemmm :) olmaz ole haksızlıga geLemem Cunku ben 25 gun once Soz aldım onLardan hatalarını cozmek zorundalar :)

efet haklısın internette ki o takvimler varya cinsiet belirten bende hep kız cıkıodu bi kaç tane denedim ama erkek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…