Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

:) HayırLısı SagLıkLı olsunda farketmez bı kızım var allah bana bagıslasın sızınkılerıde sıze ( Denızım ) 10 Erkege Degısmem :)

Anam Olmus kıs :) Tsk Ederım yanlısı Duzeltıgınde sole tkrr eklerım mucu mucu saol ya :)

Ya bıde benım anlamadıgım Sımdı bu her gun kendılıgınden deısırmı :) benım bugun tam 9 haftalık bebegım takvımde yanlıs cıkmıs ama sımdı takvım gun gectıkte karnımdakı bebıs gıbı ılerlıcek mı .D

evet ilerliyo hatta haftalarca siteyi açmasan bile ilerliyo
ama hadi düzelt tekrar yapıştır yukardakini 9 haftalık çıkar.

Kızlaar ben geldim biraz geç oldu ama sancılar ve başağrılarım var o yüzden çok ayakta kalamıyorum.

İlhanege iyi maşallah bende en kısa zamanda aranıza dönücem. Hepinizi çoookkk öpüyorum.

hoşgeldin canım :teselli:
tekrar hayırlı olsun ilhan ege n
bende seni ve oğluşunu öpüyorum inş kısa zamanda toparalanırsın

Bercem Merhaba Gıttım 12 Sınde Saat 9 bucukta Zar zor randevu aldım Araya bas hekımı bıle koydum neysekı o saatte esımle beraber gıttık :) aboo yıne Sıra vardı gercekten zekı bey cok yogun bırı ben Randevu defterınede baktım Saat 11 de ancak muayene oldum sansıma acıl hasta geldı Cok fazla konusamadık :) 3 hafta sonra tkrr gel dedı gıdecem ama artık randevusuz sabah gıdıp sıra alacam ole ıste SIkayetın ne dıo hamıleyım dedı hanı nerde bebek dıo .D ay bayıldım ya zekı beyee cok seker karızma bırı :=))

memnun kalmana sevindim canım a.s.buarada anlamadım artık randevusuzmu gidilecek gidip sıra alacam demişsinde
benimde pazrtesi randevum var akşam saat 9 da gidip doğum iznimi alcamnaniknanik

:):)Murgız Canım =)) Dogum ıznı Alacak DııLsın ya Ama RandevuLu caLısmıormus Artık Sabah Erkenden Gıder Sıra Alırsın herhalde =)) Muayene Sıstemını Degısmıs Istersen bı Ara Danıs 237 27 47 :)

sağol canım ya a.s.
aradım bana akşam sekizde gel dedi son hasta olrarak alalım seni dedi artık randevusuz çalışacaz dediler ve akşamda çok fazla olmuyacak dedi
bakalım artık canım

hayırlısı valla aksam bıle gıttıgımde baya kısı var dı :) ee unlu olmak kolay degıl dımı =)) Tk yı ozledım ya guzel paylasımlar yapıyordu ıns tez zamanda kucagındakı bebekle aramıza doner :)

Evet ya Sorma :) ben 27 martta tkrr Gıdecem Bebegın ense kalınlıgını olcmek ıcın ya cok hostu kalp atıslarını dınledık esımle ofs bırıncısınden daha cok heyecan verıo sımdıkı bebegım herhalde tecrube edındım ılkınden ondan olsa gerek :)

döner bence dayanamz bize:))))) zaten yamıştı gelecem yakında diye
tabi canım çok kalabalık oluyo gidip saatletrce bekliyos gece bilene

ne güzel inş ense kalınlığı ve ikli testinde iyi çıkacak denizcim
benim bu ilk bebiş olcak inş çok heycanlıyız bide çok telaşlıyız en ufak bişydede kokuyos o yüzden ikincisi olsa bu kadar heycan verici olmaz diye düşünüyorum aslında bendea.s
buarada berçem bugün dra gitcekti inş güzel haberlerle gelira.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…