Kızlaar ben geldim biraz geç oldu ama sancılar ve başağrılarım var o yüzden çok ayakta kalamıyorum.
İlhanege iyi maşallah bende en kısa zamanda aranıza dönücem. Hepinizi çoookkk öpüyorum.
Bercem Merhaba Gıttım 12 Sınde Saat 9 bucukta Zar zor randevu aldım Araya bas hekımı bıle koydum neysekı o saatte esımle beraber gıttık :) aboo yıne Sıra vardı gercekten zekı bey cok yogun bırı ben Randevu defterınede baktım Saat 11 de ancak muayene oldum sansıma acıl hasta geldı Cok fazla konusamadık :) 3 hafta sonra tkrr gel dedı gıdecem ama artık randevusuz sabah gıdıp sıra alacamole ıste SIkayetın ne dıo hamıleyım dedı hanı nerde bebek dıo .D ay bayıldım ya zekı beyee cok seker karızma bırı :=))
:):)Murgız Canım =)) Dogum ıznı Alacak DııLsın ya Ama RandevuLu caLısmıormus Artık Sabah Erkenden Gıder Sıra Alırsın herhalde =)) Muayene Sıstemını Degısmıs Istersen bı Ara Danıs 237 27 47 :)
hayırlısı valla aksam bıle gıttıgımde baya kısı var dı :) ee unlu olmak kolay degıl dımı =)) Tk yı ozledım ya guzel paylasımlar yapıyordu ıns tez zamanda kucagındakı bebekle aramıza doner :)
Evet ya Sorma :) ben 27 martta tkrr Gıdecem Bebegın ense kalınlıgını olcmek ıcınya cok hostu kalp atıslarını dınledık esımle ofs bırıncısınden daha cok heyecan verıo sımdıkı bebegım herhalde tecrube edındım ılkınden ondan olsa gerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?