Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

hoşbulduk arkadaşlar.. murgiz. bende genesise gidiyorum randevum 16 haziran 16.30 da tanışalım olurmu? hamişler günü harika olur valla:)

canım ben doğurdum izmirdeyim şimdi eylüle kadarda yokum allah senide kurtarsın canım
artık isterseniz kk diyarbalır günü yaparız eylülde sonra

vay vay tüm d.bakır burdaymış yaa bende koskoca sitede 3 kişiydik diye üzülüyordum vallaaa
herkese slm

arkadaşlar mardinde zeki ünal diye bi doktor var çok iyi halam ona gitti hamile kaldı zeki ünal diye adam 45 dakika boyunca anlatıyor mardinde tanıdığınız varsa gidin bence ama önceden randevu almak gerekiyor yoksa benim mardinde akrabalarım çok yardımcı olurum sizinle bile gelebilirim
adam süper yaa onun üzerine doktor görmedim

SeLam KızLar nasıLsınız uzun zamandır yoktummm ne var ne yokkk Murgızzz Canımmm sen nasılsınn Ardamız nasıL Cok osLedım sızlerıııı..

kızlar bu ay buluşmak isteyen var mı?
şua an ben ve zeynep var buluşmak isteyen varsa bize katılabilir
sonra yine eylülde buluşuruz ok mu??

kızlar Zeki Bey e aşılamamı yaptırmaya karar verdim.. bana şans dileyin

gelğin ayse hayırlısı olsun slmlar bu arada evi gönderdik biz hala burdayıs yarın sabahda biz cıkcaz yola bakalım inş vakit bulmuşken bi slm atim dedim

selamlarr millettt nabersinizz tasındık biz çok şükür sizller naptınız gelin ayse naptı acaba merak ettim

meraba arkadaşlar naberrr
yeni kızlar katılmış aramıza hoşgeldiniz kızlar
tüyacım taşınıyomuşsun hayırlı olsun ayrıca düğüne gidip gelmişin allah analı babalı büyütsün
çimencim canım biz çok iyiyz öpüyoz sizi

olmadı kızlar..çok üzgünüm..bi dolu hayal kurmuştum,öyle umutluydum ki ama işte bana kısmet değilmiş..
Zeki Bey artık tüp bebek tedavisine geçelim daha fazla vakit kaybetmeyin dedi. Aşılama yaptırdığım gün dinlenme odasında iki bayan daha vardı, birinin genesiste 3. aşılaması,diğerinin yine zeki beyde 2.tüp denemesiymiş..
Regl olunca aklıma bu bayanlarla yaptığım konuşma geldi..tüp bebek tedavisi hem pahalı hem daha sıkıntılı bi süreç aşılamaya göre..kafam çok karıştı.karar veremiyorum,ank ya da ist a mı gitsem yoksa diyarbakırdamı denesem?
Bir de Veni vidi hastanesini sormak istiyorum size..embriyoloğunun daha iyi olduğunu ,tüpü orda yaptırmamı söyleyenler oldu..Ama burda herkes başka bişey başka bi isim söylüyor, ben şurda yaptırdım -oldu diyen olsa hemen gideceğim..

ben sana zeki bey i anlatmıştım bir kaç arkadasım tüp bebek sahibi oldu sayesinde diyarbakır da yaptırcaksan zeki bey derim ben baska isim duymadım baska bir yerde yaptıraksan onu bilemem ama bence tüp bebegi mutlaka dene sonra hep aklında kalır kararsızım diosun ya denemekte fayda var hayırlısı olsun inş iyi bir sonuc alırsın

Canım bide Prof. Dr. Talip Gül var galiba jin-fer diye biyerde çalışıyordu onuda bi googledan araştır hani prof. adam sonuçta belki aklına yatar bi git görüş bi işleme başlamadan evvel oda Diyarbakır ve çevre illerinde ünlüymüş Allah kucağını doldursun inşallah en kısa zamanda.

balıkesir i sevdik guzel bir ye şimdi tayin bekliyorum bakalım neresi cıkcek yavaslamısız biz yaf hadi canlanın gelinayse naptıki acaba haber yok dimi hepinizi mujuksladımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…