hoşbulduk arkadaşlar.. murgiz. bende genesise gidiyorum randevum 16 haziran 16.30 da tanışalım olurmu? hamişler günü harika olur valla:)
slmlarrrrrrrrrrrrrrrrr arkadaslarr yoktum memlekete gitmiştim kızkardeşim evlendide yeni geldim 10 gun sonrada tasıncaz inş bakalımevet benim bir kaç arkadasım oldu zeki beyin hastası olupda hamile kalan zaten asılama yada tüp bebek düşünüyosn zeki beyden baska dr duymadım hiç tereddütün olmasın denemekte fayda var hayırlısı olsun
TuYa_DeNİZ; rica etsem bu konuda biraz daha bilgi verebilirmisin, arkadaşların tüp bebklemi yoksa aşılamaylamı hamile kaldılar,ne zaman,kaçıncı denemede,yaşları kaçtı????
ya kafam çok karışık.ankara yada istanbula git,zeki beyin yeterli deneyimi yok bu konuda diyo tanıdıklar..ama benim oralara gidecek zamanımda yok iş nedeniyle..sonra geç kalmak-sonra bebeksiz kalmakta istemiyorum
:uhm:
iki arkadasımda tüp bebek yaptırdılar asılama degil benim bildigim iki kişi daha niceleri var burdasın zeki bey gibi bir dr da var bence denemekde yarar var hayırlısı olsun
Canım bide Prof. Dr. Talip Gül var galiba jin-fer diye biyerde çalışıyordu onuda bi googledan araştır hani prof. adam sonuçta belki aklına yatar bi git görüş bi işleme başlamadan evvel oda Diyarbakır ve çevre illerinde ünlüymüş Allah kucağını doldursun inşallah en kısa zamanda.olmadı kızlar..çok üzgünüm..bi dolu hayal kurmuştum,öyle umutluydum ki ama işte bana kısmet değilmiş..
Zeki Bey artık tüp bebek tedavisine geçelim daha fazla vakit kaybetmeyin dedi. Aşılama yaptırdığım gün dinlenme odasında iki bayan daha vardı, birinin genesiste 3. aşılaması,diğerinin yine zeki beyde 2.tüp denemesiymiş..
Regl olunca aklıma bu bayanlarla yaptığım konuşma geldi..tüp bebek tedavisi hem pahalı hem daha sıkıntılı bi süreç aşılamaya göre..kafam çok karıştı.karar veremiyorum,ank ya da ist a mı gitsem yoksa diyarbakırdamı denesem?
Bir de Veni vidi hastanesini sormak istiyorum size..embriyoloğunun daha iyi olduğunu ,tüpü orda yaptırmamı söyleyenler oldu..Ama burda herkes başka bişey başka bi isim söylüyor, ben şurda yaptırdım -oldu diyen olsa hemen gideceğim..
slmm nabersiniz hiç sesiniz çıkmıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?