Dr. Zeki Akkum Genesis Hospital

:roflol:güya benimde annemler alcaktı biz dayanamadık annem battaniye almış şimdişlk benn yazın izmire gitcem annemlere orayada yatak küvet falan aldılar,,bak bende bakayım bebeğim mağazasına ben bitek burayı görmüştüm ordan geçerken falan o yüzden oraya gittik tkcim kaç kilo aldın ya
ben 8 kilo aldım::bbo:20.haftamda 6 kilo almışştım zeki bey faZLA dedi ekmeği tatlıyı azalt dedi gerçi ben yemiyomki tatlı ekmeği azalttım kepek ekm ek yemeye başladım

Canım ben ilk 4 ay hiç almadım şuan toplamda 9 kilo almışım

Ama bayaa dikkat ettim canım ben yaa yediğim herşeyin kalorisini hesapladım sonrasında vermek zor olur diye.:teselli:

Bide aklında olsun kepek ekmeği kansızlık yapıyor çavdar ekmeğini deneyebilirsin onunda tadı bayaa güsel.

Sen şuan hangi hapları kullanıyorsun.

Bide alışveriş konusunda havlusunu fazladan al. Biri kirlenince diğerini kullanırsınız diyorlar göbeği düştükten sonra sık yıkarmışız bebekleri havluyu yıkamayı beklemektense diğerini kullanırız diye. Albimini de yüzde 25 indirim var bebeğime bak istersen bi.

Senin cinsiyet bellimi bu arada isim konusu falan.

maaşalah canım iyi gidiyon sen ben alıyom ,çavdara alerjim var canım yiyemeiyom yoksa tadı öçok güzel,,kepek ekemeğide arada yiyeyim o zaman ,tkcim ben sadece gyno ferro sanolu kullanıyom ilaç olarak sen başka kullanıyonmu,tamam canım bakarım orayada havlu konusuda iyi oldu dedğin zaten i dahaki sefer havlu bornoz alcaktım iyi oldu dedğin buarada ben bebek bezi bile aldım büyüüük bi paket:))))))benimde oğlum olcak adı arda olcak allh nasip edrse

maaşalah canım iyi gidiyon sen ben alıyom ,çavdara alerjim var canım yiyemeiyom yoksa tadı öçok güzel,,kepek ekemeğide arada yiyeyim o zaman ,tkcim ben sadece gyno ferro sanolu kullanıyom ilaç olarak sen başka kullanıyonmu,tamam canım bakarım orayada havlu konusuda iyi oldu dedğin zaten i dahaki sefer havlu bornoz alcaktım iyi oldu dedğin buarada ben bebek bezi bile aldım büyüüük bi paket:))))))benimde oğlum olcak adı arda olcak allh nasip edrse

Arda ismini çok severim bende.

Ben ferrum fort kan hapı ve elevit vitamin kullanıyorum zeki bey istersen birini bırak dengeli besleniyorsan dedi ama ben kırmızı etten tiksinerek zorla yiyorum yeşil sebze sevmiyorum o yüzden en azından dengelesin diye ikisinede devam ediyorum.

Bebek bezi ve diğer kozmetikleri bende alayım diyordum ama bebeği olanlar bebek doğunca al bazıları tenine alerji yapıyo kalır kullanamazsın dedi o yüzden almadım canım daha hastane çantasına bi paket prima koyarım deneriz bakalım bi.

Bide zeki beye bu gittiğimde sorucam eşler doğuma girebiliyormu acaba varmı bi bilgin senin.

Kısmet olursa bizim canavarın adı İLHAN EGE olacak :)

inş canım adlarıyyla doğup yaşasınlar inşşş,valla biz doğum konusunu daha konuşmadık zeki beyle ben zaten sezeryan düşünüyom bakalım ne olacak ,ben aldım ya kozmetikleri inş alerji yapmaz

Papatya 78, sıla ,berçem sizler nerelerdesiniz uğramyorsunuz sayfaya hiç

Yapma canım yaa 2 saatlik korku için girilirmi o riske hemde sebep yokken epidural yaptırısın acıda hssetmezsin hem.

Allah kısmet ederse ben epiduralli normal yapıcam zaten doğumdan sonra yazışırız sana anlatırım doğumun nasıl geçtiğini falan inşalllah rahatlacak şeyler söyleyebilirim :)

inş canım sağsağlim atlat ta hayırlısısyla anlatırsın ,doğru diyonda ben çok paniğim :1closedeyes:ya bişiy ters gider diye korkuyom aslında acı çekmekten değil acı sezeryandada çok ama sanki daha güvenli geliyo bana tabi kararım kesin değil bakalım

slm kızlar annem hastaydı kaç gündür onu doktora götürüp getiriyorum o yüzden uğrayamadım ama sizin durumlar iyiymiş sevindim fırsat buldukça uğrarım

Geçmiş olsun sıla inşallah iyileşmiştir annen.

En kısa zamanda aramıza döönnn :)

sılacım geçmiş olsun allah şifasını versin
tkcim dün gece çamaşırımda kan gördüm çook az nerdden geldiğini anlayamadığım sonrada olmadı zaten ,ama tahmin ettiğn gibi çok korktum bide idrar yolu iltihabı olmamdan şüphelendim tabi sabaha kadar yatamadım
sabah olunca ara ara ancak 9 buçukta ulaşabildim sekretere dediki randevulu sistemi kaldırdık dr bey saat 8 ile 6 saatleri arasında çalışacak artık ve sıra sistemi var siz aşağıdan giriş yapın gelin dedi,canım gitttik asşağısı danışma ana baba günü 15-20 dk giriş için bekledik sira yukarı çıktığımızda ne görelim o salan varya dolu hemde nasıl dolu ayakta yer yok,tabi beni acil aldıklarından çok beklemedim ama 8 de gelip sıra alan hastayı daha almamışlardı saat 11 de düşün yani neyse çok beklemeden içeri girdik anlattım işte dedi bakalım ulturasonda dedi herşey normal erken doğum riski yok rahatladım tabi dediki o kanında nerden dgeldiği belli değil diye idrar tahlilide yaptık temiz çıktı çok şükür zeki bey iki hafta dikkat etr dedi ilişki iş yolculuk yapma dedi ,yani çok şükür bi sorun yok ama oğluş yine korkuttu bizi ilk 3 ayda benzeri şeyler olmuştu dr da artık galiba bende daha normal görüyo olduğundan dolayı,,,
neyse canım diyeceğim o ki bu sistemle çok zor olcak ben bugün acil hasaydım 2 saat yine kaldım
normal hasta olsam ne kadar beklerdim tahmin edemiyorum bile zaten bu olayı dr lada konuştuk dediki çok yoruldum artık akşamları çalışamıyorum diye şimdilk böyle ama bi düzenleme bi netleşme olcak diye 3 hafta sonra geldiğinizde arayın öyle gelin belki tekrar akşama alınır diye
canım sen ne zaman gitcen haberin olsun randevu ile çalışmıyolar tabi senn yinede ara ona göre gitte gidersen erkenden git

Aaaa çok şaşırdım şimdi öncelikle kan olayına ama allahtan bişy tokmuş ona sevindim gizem.

Bana ctesi 11e randevu vermişti ama ozaman sabah erkenmi gitsemki ben tüh yaa olurmu ööle şey sıra al aşağıdan gel diye inşallah düzenleme yaparlar.

çok şükür canım ya bi sorun yok dikkat ediyorum ŞenizŞenizsorma ya çok fena bi ara istersen cuma günü falan belki cumartesi daha az kalabalıkkafamçokkarıştı olur bi düzenleme yapacaklar mutlaka ama şimdilk anladığım kadarıyla böyle,aslında ben gittiğim günde işler çok karışıktı zeki bey sabah ameliyata girmişti çıktı sonra acil bi ameliyata girdi ayrıca ben dahil 4 acil hastayada bakınca diğer hastalar kaldı tabi en erken gelen bile

Acaba ben hiç aramadan gitsemmi sonuçta randevum yazıyor orda elbette randevu verdiklerine bi öncelik tanıyacaklardır diyorum. İnşallah biran evvel düzelir yaa devlet hastanesi gibi olurmu ööle şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…